Windstorm Studios - a harmadik Ensemble utód

  • Írta: Mast3rmind
  • 2009. március 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Örömmel jelenthetjük, hogy a Halo Wars elkészülte után, a volt Ensemble dolgozók erőt vettek magukon és egy harmadik stúdió megalakulását is bejelentették.
Örömmel jelenthetjük, hogy a Halo Wars elkészülte után, a volt Ensemble dolgozók erőt vettek magukon és egy harmadik stúdió megalakulását is bejelentették.

A múlt hónapban számoltunk be arról, hogy az Age of Empires sorozat készítői két új céget alapítottak: Robot Entertainment és a Bonfire Studios néven. Ezen a héten fedte fel magát egy harmadik fejlesztő studió, melyet Dusty Monk alapított a semmiből és a cég honlapja szerint ő az egyedüli alkalmazott jelenleg (melyet azonnal tagadott is azóta).

Első projektjét is bejelentették, mely egy olyan internetes játékélményt ígér a játékosok számára, melyhez idáig foghatót ez idáig nem tapasztalhattak meg sehol máshol. Ezen kívül nem sok információt oszt meg velünk az oldal, így reménykedünk, hogy egy kiadó felkarolja a jelenleg apró céget és könnyedén láthatunk viszont egy remek programot a veterán fejlesztő kezéből.

8.
8.
Kerik
Ha már sikerült létrejönnie a 3. cégnek akkor összefoghatnának hogy fojtatódjon az A O E.

6.
6.
Chavez
Kezdtenke okés. Jónak hangzik... bár eddig semmi reményt nem találok benne/bennük.
5.
5.
Raam989
Én örülök ennek.

Így egy cégből lett (vagy lesz) 3 másik. Ergo: Több csapat fejleszt, több játék lesz. És ha maradnak az RTS vonalon, akkor tényleg fogok örülni.
4.
4.
Mathia$
Hülyeséget csinálnak, tönkremennek
3.
3.
ZeWa
2#: Az nem multy hanem multi^^
2.
2.
HATRED
vagy nem mmorpg-t csinálnak csak vmit ami multys is?
1.
1.
HATRED
nahát arra az internetes játékélményre kiváncsi leszek hogy felűlmúlja-e a wowot vagy line age 2- t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...