GDC 2009: Xbox 360-ra is megjelenik az Infernal

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Metropolis Software által fejlesztett Infernal vegyes fogadtatásnak örvendhetett, ám a fejlesztők úgy gondolták, hogy bepróbálkoznak az Xbox 360 platformon is.
A Metropolis Software által fejlesztett Infernal vegyes fogadtatásnak örvendhetett, ám a fejlesztők úgy gondolták, hogy bepróbálkoznak az Xbox 360 platformon is.


A játékban a fény és a sötétség háborújába csöppentünk bele, s démoni erőkkel felvértezve kell felvennünk a harcot. A kívül nézetes akciót vegyesen fogadták a játékosok, ám a fejlesztők most úgy döntöttek, hogy ideje lenne, ha a Microsoft konzoljára is megjelenne alkotásuk. Hamarosan kiderül, hogy milyenre sikerül a port.
12.
12.
-Gabex-
12: nem ismerem a játékot, de az egy jó dolog, hogy ebben végre nem a jó oldalon állunk. Néha már változtathatnának is... :D
11.
11.
IceColdKillah
Ez a játék rögtön elnyerte a tetszésemet, főleg a történet miatt! Ritka az olyan játék ahol mi vagyunk a Gonoszok, és az angyalokat kell irtanunk! Bárcsak PS3-ra is kijönne!!!
8.
8.
gringos
nemvolt nagy játék, eljátszogattam vele 1-2 órát, de nem jött annyira be. Nem látom értelmét.
7.
7.
demon68
ez mindig is érdekelt, várom
6.
6.
Teuton
A zene tényleg f*sza volt (valaki küldene linket az ost-hez, plííz?) a történet új (nekem legalábbis), a grafika hullámzó, a szinkronhangok ugyancsak, de sztem legalább egyszer bárki kipróbálhatja. Még az agyad is megmozgatja egy kicsit :P (mondjuk nem egy Portal)
5.
5.
BADTrane
Jó játék de szerintem is felesleges át portolni.
4.
4.
Slik
Soha nem hallottam rola....
3.
3.
watto
nekem tetszett a játék, király grafika mellett marha alacsony gépigény és élvezhető játék, csak nehéz 1,2 helyen
2.
2.
tjames
én már el is felejtettem hogy volt ilyen játék...
1.
1.
Chavez
Teljesen felesleges próbálkozás részükről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...