GDC 2009: Újabb Blizzard-játék készül?

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
Bár jelenleg is több készülő Blizzard-játékról tud a nagyközönség, vélhetően egyéb projekteken is munkálkodik a közkedvelt fejlesztőcsapat.
Bár jelenleg is több készülő Blizzard-játékról tud a nagyközönség, vélhetően egyéb projekteken is munkálkodik a közkedvelt fejlesztőcsapat.

Láttuk már a Diablo harmadik, valamint a Starcraft második részét, nagy valószínűséggel már jön a következő World of Warcraft kiegészítő, továbbá régóta tudjuk, hogy egy másik, next-gen MMO is készül a srácoknál. A minap azonban egy újabb pletyka ütötte fel a fejét, miszerint egy eddig bejelentetlen, ötödik projektre is számíthatunk. Minderre az az új álláshírdetés enged következtetni, amely tapasztalt játékdizájnert keres egy új játék szabályrendszerének kialakítására. Fontos, hogy az eddigi címektől független (tehát nem Warcraft, Diablo vagy Starcraft), a szabályrendszer alapján pedig valószínűleg RPG műfajban rajtoló programról van szó.
19.
19.
LonGleY
Viszont a "hirdetés" rövid i-vel írandó.
18.
18.
laca009
12 meg milyen benfentes meg milyen csiszolás most volt csiszolva elég szép lett szal olyat mondtál amit mindenki tud... lehet hogy anno de ma már csak egy büdös szartó rothadó akta...
17.
17.
Dinosaur
17: Azt patch-ben megoldják ahogy eddig is...max a patch lesz fizetős pl. egy hó
16.
16.
Harkat
Még lesz 12 kiegészitő hogy meglegyen a lvl 200 :) ÉS utána csinálnak egy WoW 2 -őt, ott meg kezdik előröl. Sose lesz vége amíg van aki fizet érte. Részemről viszont Diablo III várom már, jelen pillanatban csak az érdekel.
15.
15.
simon 555
16:Ha elérik a lvl 100-at a 2 kieg-el attol még lehet uj kieg utána is csak nem kell már tovább fejlodni csak uj insták meg cuccok lesznek,meg uj fajok vagy kasztok!
14.
14.
Dinosaur
Biztos h lesz wow-kieg még! A havi 14 milliós euro bevételet a wow-ból hülyék lesznek befejezni. Szerintem még 2 kieg lesz hogy meg legyen a lvl 100 utánna meg egy újabb wow-szerű cuccot fognak elindítani, amit lehet már hogy most terveznek! De 2 kieg. biztos hogy lesz még!

Gondoljatok bele hogy a szerver-park meg az a sok alkalmazott (ami több 100 ugye) aki csak a game-el foglalkozik mit fog csinálni ha megszünik a wow! Biztos hogy lesz helyette más mmo a jövőben ha a wownak vége lesz, ugyanis ez egy k***a nagy business és piacvezetők is!!!
13.
13.
felegyi
14# Senki sem mondta hogy befejezik a WoW-ot, arról beszéltünk hogy jól jönne egy 4.-rész... szerintem már mindenkinek a könyökén jön ki ez a sok WoW-kieg, amúgy is most volt a Lich King, azt ne mondjátok már hogy nem elég!
12.
12.
demon68
jó lenne ha tudnának még egy SC, WC, vagy diablo szintű világot létrehozni, én bízom bennük
11.
11.
NereusLaceee
A WoW-hoz nemcsak nagy valószínűséggel hanem 100% hogy jön további kieg. Sőt annó egy benfentes azt mondta hogy a következő kiegnél terítékre kerül a jelenlegi grafikus motor csiszolása, de az elvi vázlatok és megbeszélések végén derül ki hogy ténylegesen a fejlesztés része lesz-e.
9.
9.
Batri
6: jaja...énis nagyon várom a Warctaft 4-et, a 3asnak már elég csúnyácska a grafja :/
7.
7.
deved97
Egy kis WOW kieg senkinek sem árt xD
6.
6.
deved97
Mindig jól jön a WOW kieg.
5.
5.
felegyi
4# WoW-kiegből már rég elég volt, most egy Warcraft 4-et akarunk... ezt várja a fél világ a Blizzard-tól!
4.
4.
Teuton
Hú de jó! (ha csak nem mmo, mert azt nem játszok) Azért sajnálom hogy nem a Ghostot vették elő...
3.
3.
Dentis 360
Egy Warcraft 4 ütős lenne.Lenne Dio 3 SC2 és Warcraft 4,megint ellenénk 6 évig minőségi játékokkal PC-n.
2.
2.
Dcrysis02
1:Külföldi oldalakon is azt írják hogy még egy add-on jön a Warcrafthoz.
1.
1.
laca009
tudom hogy nem a eddigi projektekről van szó de volt egyszer egy ilyen írva hogy a diablo 3 után csinálnak egy kő mmo-t a diablo univerzumában vagy éppen a warcraft 4 ... és nem tom minek irtátok hogy wow kieg ... itt a vége nem tudnának miből csinálni kieget mivel a warcraft története eddig volt... kéne egy warcraft 4 mert csak ugy tudják folytatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...