STALKER: Call of Pripyat - hírek és látnivalók

  • Írta: Daks
  • 2009. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A STALKER sorozat legújabb részét alig két hete jelentették be, ma pedig már be is futottak az első hírek és látnivalók. Az új epizód a Call of Pripyat címre hallgat.
A STALKER sorozat legújabb részét alig két hete jelentették be, ma pedig már be is futottak az első hírek és látnivalók. Az új epizód a Call of Pripyat címre hallgat.

A harmadik felvonás alkalmával Pripyat városába kalandozhatunk el. A főhős egy ukrán kormányügynök lesz, aki azért érkezett a zónába, hogy adatokat gyűjtsön a katasztrófáról, ám minél beljebb ássa magát a dolgokba, annál keményebb dolgokkal kénytelen szembenézni. Az események helyszínéül szolgáló Pripyat ráadásul egy sűrűn lakott nagyváros volt a katasztrófa előtt, amit mára teljes egészében mutáns szörnyek uralnak.

A STALKER: Call of Pripyat térképeit valós helyszínekről modellezték a fejlesztők, a játékban lesz nappal-éjszaka váltakozás, beszélgethetünk NPC-kkel, a fő küldetésen kívül pedig nem kevesebb, mint 70 részfeladat vár majd ránk. A játék a megfelelő konfiguráció mellett folyamatosan tartja majd a kellemesnek mondható 50 kép / másodperc sebességet, a felbontást pedig maximum 1920x1200-ra vehetjük majd fel. Megjelenés idén karácsonykor!
14.
14.
thelegendary
Mennyibe kerül egy ilyen kirándulás?
13.
13.
HATRED
#11 áhhh te mákos!!! én is akarnék menni.. de se időm se pénzem nincs most főleg hogy az utazás 5 napjából 1 lenne maga pripyat. te utazási irodával mész vagy magán?
12.
12.
thelegendary
Most végeztem a könyvvel! FENOMENÁLIS!!!!

Legszívesebben újraolvasnám és mérget rá, hogy más kép látnám a történteket mint elsőre! Ráadásul a game most sokkal fíííílingesebb a háttér infóval és mondanivalóval mivel ez a regény szólgál!

Jó játék lesz a Call of Pripyat!! És már heggesztik a 2.t! :)
11.
11.
OldM4n
7: Akkor sajnállak, mert semmit nem értesz az egészből.



Ajánlom Tarkovszkij regényét, vagy filmjét alapnak. Csak hogy értsd, miről is van szó, mi az a Zóna, ki a Sztalker, és mi a kívánságteljesítő. Ha mindezt egy csernobili-pripjatyi buszkirándulással is megspékeled (elvileg nyáron megyek) akkor egész más színben fogod látni a játékot is. Ebben biztos vagyok.
10.
10.
LordPeti12
7: Ez vélemény kérdése. Nekem pont ez tetszik benne: hogy mész a kihalt semmi közepén, nem tudod mi vár a következő bokor mögött, csak a szél hangját hallod , látod ahogy a szél fújja a leveleket, néha egy-egy felüvöltő mutáns hangját hallod és szinte megfagy a vér az ereidben..... velem pont ez a hangulat szerettette meg ezt a játékot.
9.
9.
Teuton
Lesz mit ölni karácsonykor :D
8.
8.
Aaa Remek nem vitas hogy mit fogok nyomatni karacsonykor, nagyon jo jatek megjelenesek varhatoak iden is ezt szeretem.
6.
6.
Dcrysis02
van bővebb infóm,majd leírom a totyikjába ;)
5.
5.
felegyi
Annyi a bajom a grafikával hogy az egységeket rendesebben is összerakhatnák. No ne értsetek félre, szép így, is de nem az igazi...
4.
4.
crytek
Másik site-on a hírbe volt hogy gondolkoznak a Cryengine 3 megvételén hogy ne nagyon legyen gond a graf szöszmötölésével.

Remélem stalker 2 már azzal készül majd!
3.
3.
whabaky
Hát én nagyon örülök ennek a hírnek ;) Tegnap előtt kezdtem el játszani megint a Clear Sky-al, nagyon szeretem, mert változatos. Egyszer már végigvittem, de még mindig tud meglepetéseket okozni... nem is akármilyeneket :D

Remélem sikerül a Pripyat-ot is jóra elkészíteniük, mert én nagyon kedvelem ezt a játék "sorozatot".
2.
2.
Dranzer
érdekes a sztori... majd meglássuk. :)
1.
1.
tjames
Mi van mostanában, hogy hajnalban jönnek a hírek? Hajnalban, meg kora reggel... mi az, nem tudtok aludni ? :)

No ne értsétek félre nagyon baró reggel friss híreket olvasni! Csak eddig nem volt jellemző ez az álmatlanságosdi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...