Ilyen lesz az iPhone-os Terminator Salvation

  • Írta: Daks
  • 2009. április 30.
  • Videó
Link másolása
A számítógépes és a konzolos verziók mellett iPhone-ra is lesz Terminator Salvation játék, melyet most végre mozgásban is láthatunk. Első blikkre elég jól néz ki!
A számítógépes és a konzolos verziók mellett iPhone-ra is lesz Terminator Salvation játék, melyet most végre mozgásban is láthatunk. Első blikkre elég jól néz ki!


A Terminator Salvation játék május 19-én, a film amerikai premierjével egy időben jelenik meg, többek közt iPhone-ra is. Noha a Salvation nem ígérkezik egy hú de ütős akciójátéknak, se a grafikája, se a játékmenet nem fog nagyot domborítani, de egy valamiért talán mégis meg tudjuk majd szeretni. Segedelmével az otthonunkban érezhetjük a Skynet nukleáris háborúját, és az ellenálláshoz csatlakozva oly sok év után végre mi is felvehetjük a harcot a lázadó gépek ellen! És ez talán mindenért kárpótol majd.

6.
6.
wildláma
10-15 éve ilyen játékról álmodni se lehetett!
5.
5.
Scoo
1: biztos kiütötte az aksiját azért esett egyből össze :D

Egyébként nem semmi ahhoz képest, hogy ez egy mobiltelefon játék, mégha ez iphone akkor is.
4.
4.
Mathia$
jaja szerintem ezzel kihozták az iphoneból a maxot, bár én ezzel nem játszanék mert ha igazán jó játék kell akkor box+ps-ek ha meg nincs nálam, csak mobil akkor az ilyen 2d-s gammák is megteszik unaloműzőnek.
3.
3.
tjames
#1: Nem pusztakézzel, hanem puskatussal! :) Mindejárt más nem? :)

Amúgy ahhoz képest hogy telóra van, baromi komoly!!!!
2.
2.
Dcrysis02
Iphone-hoz képest szerintem nagyon jó grafikája van.Ha lenne telefonom még be is szerezném rá.Az rendben,van ha nekem inkább ez a verzió jön be jobban? :S
1.
1.
Daks
azert milyen komoly, mikor 0:25-nel puszta kezzel csapja le a terminatort? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...