Homefront - a Frontlines alkotóinak új FPS-e

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Régóta tudni, hogy új játékon dolgoznak a Kaos Studiosnál, azonban a hivatalos bejelentésig máig várni kellett, a tényleges bemutatóra pedig vélhetően az E3-on kerül sor.
Régóta tudni, hogy új játékon dolgoznak a Kaos Studiosnál, azonban a hivatalos bejelentésig máig várni kellett, a tényleges bemutatóra pedig vélhetően az E3-on kerül sor.

A Homefront PC-re, PS3-ra és X360-ra készül, története miatt pedig sokban hasonlít majd a srácok előző projektjére, a Frontlines: Fuel of Warra. Az Apocalypse Now és a Red Dawn című filmeket is jegyző John Milius sztorija szerint a Földön 2027-ben energiaválság lesz, a meggyengülő Egyesült Államokat pedig elfoglalja Észak-Korea. Mi az amerikai ellenállás egyik tagját alakítjuk majd, így a készítők szerint teljesen más élményben lesz részünk, mint más háborús játékokban, hiszen nem is az idegen invázió ellen küzdünk és nem is a világ egy távoli pontján háborúzunk. Érdekes történet, annyi biztos, ráadásul a fejlesztők pöpec multiplayer módot is ígérnek, ha már eddig is multis játékokon dolgoztak. További részletek az E3-on.
8.
8.
Aramisz93
#7: Nyomorogni nyomorognak, de mégiscsak két atombombát teszteltek atz elmúlt két hétben, és rengeteg rakétájuk van. Egy atombombával bárkit le lehet győzni anélkül, hogy szárazföldön vagy vízen vagy levegőben összecsapnának. Ha az usara ráejtenek egy atombombát már kész is.
7.
7.
OldM4n
6: Észak koreában a nép fejébe ötven éve (!!!) azt tömik, hogy az usa az ördög maga, még az iszlám fanatikusok sem rühellik úgy az amerikaiakat, mint az észak-koreaiak. Főleg, hogy még többé-kevésbé igazuk is van. Simán emészthető sztori (lenne, ha nem nyomorognának a totális gazdasági embargó miatt.)

Úgyhogy ne szórd az igét...
6.
6.
Pukhi-zik
"4: észak korea fontolgatja a USA megtámadását"



Te ezt láttad a híradoban? LOL Legalább ne szórd az igét .
5.
5.
Mathia$
4: észak korea fontolgatja a USA megtámadását , épp ezért szól majd róluk a játék, mellesleg aki néz híradót az tudja hogy koreaiknak már elég nagy kaliberű rakétáik vannak.
4.
4.
Scoo
Észak-korea helyett nem Kínát akartak volna inkább írni a készítők? Az hihetőbb és reálisabb lenne. Vagy azt már unják?
3.
3.
Torque
Észak-Korea lakosságának 50%-a a hadseregben dolgozik, vannak azok elegen, habár lerohanni az USA-t, gondolom segítséggel csinálták, majd kiderül. A Frontline nagy kedvenc volt, csináljanak rendes kampányt, tartsák meg a stílust, és már van is egy vevőjük.
2.
2.
adam0527
szerintem is.

kicsit lehetetlen a dolog.

:)
1.
1.
peterpal7
XD. Észak-Korea elfoglalja USA-t??? Érdekes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...