Splinter Cell: Conviction - Microsoft-exkluzív marad

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan az E3-on már exkluzív játékként mutatta be a Microsoft a Splinter Cell új részét, most az is bizonyossá vált, hogy később sem lesznek további átiratok.
Ugyan az E3-on már exkluzív játékként mutatta be a Microsoft a Splinter Cell új részét, most az is bizonyossá vált, hogy később sem lesznek további átiratok.

Ugrás a galériához

A játék fórumán az egyik fejlesztő erősítette meg a feltételezéseket, miszerint a későbbiekben sem jelenne meg más platformokra a Conviction a PC-n és az Xbox 360-on kívül. Az indok szerint a Splinter Cell játékok mindig is jobban kötődtek a Microsoft-platformokhoz, mint a Sony- vagy Nintendo-gépekhez, hiszen már az első rész is az Xbox egyik húzócíme volt, a Microsoft pedig rengeteget segített a Ubisoftnak a sorozat felfuttatásában. Másfelől a fejlesztők dolga is könnyebb lesz, ha csupán egy konzolra kell optimalizálniuk a játékot, nem pedig többre, mint például a Double Agent esetében tették.

27.
27.
bledzer
ahogy mondod a sony.....
25.
25.
simon 555
engem nem igazán érdekel,hogy exkluziv e:)

csak az érdekel,hogy jon PC re is.

igy kéne mindennek lennie a microsoft exkluziv játékok xbox ra meg PC re jonnének a sony exkluziv játékok meg PS3 ra és PC re de ez lehetetlen lesz mert a sony 1 ........., inkább kipontoztam mi de sejthetitek:)
25.
25.
simon 555
és ezzel nem a PS3 at fikáztam!!!!!
24.
24.
Hororo
A bourne conspiraci egy kalap lószar volt már bocs:D a slinter cell jóval igényesebb és jobb game
23.
23.
Hororo
Shadowman ennyire ne verd az egyszeműt :)
22.
22.
Shadowman
Na végre!!!Erre a hírre vártam már!!!Amúgy meg miért is dugnánk fel az xboxunkat a seggünkbe??Nem értem én ezt hogy minek fikázzátok más konzolját!!Neked az teccik nekünk ez!!Ez van!!Nem tudom miért kell ezt csinálni állandóan!!Állandóan veritek a melleiteket ti ps3 tulajok hogy hú mennyi exkluzív játék van ami jobb mint boxra!!Játszatok azzal azt ne sírjatok hogy ez nem lesz!!Ti játszatok majd a God of War 3-al amit nem értem mire istenítitek sztem pöcs játék!!(mielőtt mindenki megszólal játszottam az 1-el is és a 2-el is)Mi meg majd szépen élvezzük Sam új kalandját!!Ez van!!
21.
21.
CsRicsi2600
A játékmenet milyen lesz?Sajna nemvolt még szerencsém Splinter Cell játékhoz de a képek alapján olyasmi lehet mint a Bourne Conspiracy.Az pedig nagyon tetszett.
20.
20.
Mathia$
Esetleg még abban bízhatnak a ps3 tulajok hogy fél vagy 1 évvel később megszánja őket az Ubi és elkészíti a játékot az ő számukra is.
19.
19.
HomoLudens
Ó csak most olvasom ez igazán rossz hír mert nagyon jó kis játéknak tűnik de boxom az nincs :( Bakker azért orosz hogy ezekkel az exkluzivitásokkal mindig vesztesz valamit.
18.
18.
Krekk
13: És ne felejtsük el a God of War 3-at ami a Gametrailers szerint a show legjobb játéka, úgyhogy amikor az jelenik meg, majd leszel szíves te is feldugni magadnak a géped (ha már ilyeneket kérsz, akkor nyilván ez vica-versa működik).
17.
17.
Mathia$
lol pcre is jön.

Durva lett volna ha már ez a sorozat is elkerüli az öreg vasat.



13: Ne húzd fel magad, ps3ra van még 2 exklúzív nem ismert kojima bejelentés, egyikről annyit tudunk hogy valami Metal Gear lesz, de nem új.
16.
16.
JcGross
Az E3 videóban elmondták, hogy "exclusively for PC and Xbox 360". Nem tudom mit kell meglepődni.
15.
15.
tDr1v3r
15: ti meg a ps3-otokat. -.-"

16: úgy is volt, én anyagot nem találtam róla h pc-re is jönne...
14.
14.
ATi0021
Lesz PC-re is??? Ha jól emlékszem az E3 Microsoft LIVE konferenciás hírben még az volt, hogy XBox 360 only.
13.
13.
Hororo
pf, dugjátok föl az xboxotokat -_-
12.
12.
Cinemabizarre
tökéletes jó lessz xboxal és hd-tvel tólni :) nagyon klassz kis game lesz csak azt bánom h sam nem a régi :'(
11.
11.
Krekk
kankadi!

Mindegy, hogy végülis melyik platformra szerezted volna meg, a lényeg, hogy kalóz verzsiön. Az meg pc-re és boxra is van XD (bár ez lehet inkább :S )
10.
10.
kankadi
nem gondoltam komolyan, csak felbaxott a hir... amugy se tetszik ez a stilus

9.
9.
kankadi
akkoris flashen fogom megszerezni azért is x360ra,....
8.
8.
Krekk
2 Biztos vagyok benne, hogy ha a Sony vette volna meg, akkor meg örömködnél. Fura, hogy még mindig nem szokta meg mindeki, hogy nincs minden játék mindenre. Mikor szoktok hozzá? A játékipar business és ezek miatt is megy a bolt. Ha mindkét gépre lennének ugyanazok a gámok, nem lenne exkluzív mi értelme lenne annak, hogy a sony és az ms is csináljon gépeket? Semmi.
7.
7.
Giga0509
6:ami E3-on volt nem elég hosszú? :D
6.
6.
cemi
2-a sony is ezt a müfajt üzi, bár 1-2 cimet már elvesztett.

amugy már nagyon várom a stuffot, jöhetne már valami hosszabb gameplay vagy valami:-nagyon szeretem ezt a stilust amit Sam képvisel.

Ha UBI akkor tuti jó lesz!!!!
5.
5.
K.G.
2: Mintha a Sony nem ezt csinálná.

Nagyon várom a játékot. Jónak néz ki:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...