Xbox 360 sikerjáték érkezik Playstation 3-ra?

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 10.
  • Pletyka
Link másolása
A TheSixthAxis nevet viselő, Playstation konzollal foglalkozó magazin szerint hamarosan egy Xbox 360-ra megjelent sikerjáték költözik a Sony fekete masinájára.
A TheSixthAxis nevet viselő, Playstation konzollal foglalkozó magazin szerint hamarosan egy Xbox 360-ra megjelent sikerjáték költözik a Sony fekete masinájára.


A magazin állítása szerint hamarosan felcsillanhat a Playstation 3 tulajok szeme, ugyanis egy sikeres és sokak által kedvelt Xbox 360-ra megjelent játék költözik a Sony konzoljára, mégpedig az év végén. Azt egyelőre nem árulták el, hogy mi is lenne az, de ha már a pletykáknál tartunk, akkor talán a Mass Effect a legesélyesebb, mivel a Halo, a Fable, a Gears of War címek a Microsoft birtokában vannak.
61.
61.
simon 555
63:erre csak azt tudom mondani,hogy LOL:DXD
60.
60.
rododendron
"Emberek: A Gears of War nem lesz. Gondolkodjatok már egy kicsit reálisan és ne vakítson el benneteket a Sonyba vetett túlzó hitetek. Belső (MS) fejlesztésű játék. Olyan, mint nektek a God of War."



belső fejlesztés... hmm... annyit értesz hozzá, mint steve jobs a kapához... a belső fejlesztés azt jelenti, hogy miután befejezték a pistát, nekiálltak a geow-nak. ehelyett az történt, hogy ott ültek a pénzeszsákokon, mikor telefonált lyózsi (az EA-ban dolgozó kémük), hogy itt van ez a zsíros játék, szépek a képek, tuti mindenki megveszi, sötöbö. ekkor géza (az xboxos részleg vezetője) átszólt mariskának (az EA vezetőjének), hogy hali mariska, nekünk van pénzeszsákunk, nektek meg van kiadási jogotok, mi lenne, ha cserélnénk?



*a nevek nem fedik a valóságot. bármilyen egyezés pusztán a médiumi képességem szüleménye.
59.
59.
rododendron
20:"Soha nem értettem, miért fáj az egy boxosnak, ha pl megjelenne a gow ps3-ra (bár szerintem kizárt), tőlem aztán megjelenhetne a Killzone is boxra, attól én ugyanolyan jót játszanék vele PS3-on. Ennyire nem értem miért kell szűk látókörűnek lenne, még mindig nem tudnak sokan máshogy gondolkodni, csak úgy, "ha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is"..."



de egy rosszhiszemű ember vagy. arra még véletlen sem gondolsz, hogy ők azért vették az xboxot, mert más platformon nem tudnak ezekkel a játékokkal játszani?
58.
58.
rododendron
a star ocean: the last hope lesz az.
57.
57.
simon 555
hát én orulok,hogy elvesztette:)mert végre lesz 1 igazi F1 es játék PC re is....
56.
56.
Sohi
Én mondtam, hogy az egyetlen normális f1 játék ps3-ra van. Ez még mindig megállja a helyét egy ideig, mert úgy tudom, hogy csak jövőre jön a codemasters-es f1. Kár, hogy a sony elvesztette az f1 jogokat, a legjobb autóverseny ami szerintem valaha megjelent (legalábbis annak aki f1 buzi, más műfajban biztos van jobb).
55.
55.
simon 555
ja és valaki elottem mondta,hogy a "forma 1 a sony nál van"

ez így nem igaz!:)még tavaly megvette a codemasters....
54.
54.
simon 555
tuti,hogy a mass effect lesz:)mert a halo a fable és a GOW a mivrosoft nál vannak mint ahogy azt már mondták!



tudom nem ide tartozik de amik vannak microsoft exkluziv játékok azokat miért nem adják ki PC-re is?mint pl az uj splinter cell-t?:)
53.
53.
nfsua4
Ps3-mon ami nekem még nagyon bejött (mint játék) az a Resistance fall of man. Azt szerintem nagyon eltalálták. A 2-vel csak annyi problémám van hogy a co-op mód már nem olyan jó mint az 1-ben, de a 2-ben az online nagyon üt.
52.
52.
Giga0509
54:Én lehet eladom.De azt hiszem már van rá vevőm,de még nem biztos.Majd írkok privit.
51.
51.
eGo-bOy
mondjuk killzone 2 nem lenne rossz x360ra :D anno 4 hónapja vettem a x360amat és csak a sw tfu miatt (the force unleashed), itt viszont ps3mat ha vennék akkor a killzone 2 lenne az amiért vennék :D apropó, tudom h nem ide kellene, aki tud eladó PSP-t az legyen szíves irjon nekem köszönöm :)
50.
50.
Giga0509
48.
48.
klemid
50: Ha nemlenne vennél PS-t?:D
47.
47.
Giga0509
36:Teljesen igazad van.Én is mindig PS-es voltam,és most hiányzik a 3-ról a god of war és a killzone 2.De még se nyavalygok és nem mondom h szarok a ps3-as játékok.De még így is több Xboxos játék húz mint ps3-as.Főleg h a tekken 6 is átjött Xbox-ra :D
46.
46.
klemid
Amugy ha új játék lesz akkor aztkell nézni meik exkluzív jelenik meg év végén. Asszem az Alan Wake ami jöjjön mert istennnagyjátéklesz!
45.
45.
Sheodon
Titkon remélem a Fable 2-t, de úgy sincs sok esély rá (ha mégis, azonnali vásárlásnak nézek elébe).



Azon azonban érdemes elgondolkozni, hogy melyik régióban volt az adott áthozat sikerjáték. Mert ha esetleg a japán régiót nézzük meg, hogy ott mi volt a sikerjáték, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy The Last Remnant, Lost Odyssey, Tales of Vesperia, Blue Dragon, vagy hasonló JRPG játékot fogunk kapni PS3-ra, mert ott ugyanis ezek vezetik az eladási listát, és ott korántsem biztos, hogy népszerűek az Európai listákat vezető játékok.
44.
44.
Lachgas
most mit hisztiztek ? meg mi az h a sony-sok höbörögnek csak ? üljetek már le a seggetekre. mert a boxos nép mit csinál??? az exklusiv meg maradjon az, akkor már nem is kéne h az legyen. tartsa meg mindenki azt amje van, és akkor nem lessz vita se.



ám mondott itt valaki 1 olyat h milyen 1 bunkó nép a magyar nép hát igaza van.
43.
43.
K.G.
45: És szerinted ki pénzelte a fejlesztést? Most meg csak úgy odaadná, mikor ő fizetett mindent?
42.
42.
Mathia$
41.
41.
Mathia$
40: epic csinálta, és epic cucc van ps3ra, pl.:ut3

40.
40.
Sohi
Viva pinata érdekes játék, részemről jöhet :)
39.
39.
benõmenõ
szerintem ebből lesz vmi

viva pinata vagy banjo kazooi XD
38.
38.
geri1
A legjobb játék ezek közül a mass effect.

Ezt kérem.
37.
37.
K.G.
Emberek: A Gears of War nem lesz. Gondolkodjatok már egy kicsit reálisan és ne vakítson el benneteket a Sonyba vetett túlzó hitetek. Belső (MS) fejlesztésű játék. Olyan, mint nektek a God of War. Hát hogy a tökömbe gondoljátok mégis, hogy csak úgy megkapjátok? Mi sem kapunk Godot. A Fable és a Halo is ilyen. Esetleg Mass Effect, esetleg. Annak is az első része.
36.
36.
Zakharov
legyen a viva pinata az kell mindenkinek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...