A Guerrilla Games bízik a Playstation 3-ban

Link másolása
Steven ter Heide, a Guerrilla Games vezető producere messzemenőkig meg van elégedve a Sony masinájával. Nem is hagyja kiaknázatlanul.
Steven ter Heide, a Guerrilla Games vezető producere messzemenőkig meg van elégedve a Sony masinájával. Nem is hagyja kiaknázatlanul.

A  Guerrilla Games-nek köszönhetjük a Killzone szériát, amely megfordult a Sony összes platformján. Nem is szeretnék megszakítani a kapcsolatot a Playstationnel, sőt Steven elmondása szerint rengeteg lehetőség rejlik még a gépben. Nem csak a Killzone projektet akarják folytatni, de mivel véleményük szerint a Playstation hármat sokáig nem váltja le új konzol, így más játékokat is szívesen fejlesztenének rá. Mindeközben ők is fejlődnének, és tanulnának, ez által egyre jobb, és jobb játékokat kaphatnánk mi is. Sajnos semmi konkrétumot nem árult el az úriember, így csak találgatni lehet, hogy vajon hamarosan a Killzone harmadik epizódját láthatjuk viszont, vagy egy teljesen új produktumot. Ez még a jövő zenéje, de ha a Guerrilla fejleszti, csalódni nem fogunk.
3.
3.
Gael
Azert van egy par arc,akik szerint elvezetes vele multizni:)

Varok mindenfele jatekot ezektol is,remelem lesz tobb is,nem csak a KZ2 erre a generaciora
2.
2.
klemid
Király. Bár remálem az célzást átfigurálják mert multizni nem naon élvezetes vele. A Singléje az nagyon ott van.

1:Jaja...xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...