GangStar - igényes GTA klón iPhone-ra

  • Írta: ptogamer
  • 2009. július 30.
  • Hír
Link másolása
Ha valaki jártas az iPhone játékok területén, akkor tudja, hogy a GameLoft játékok a legjobbak közé tartoznak, ezért is érdemes odafigyelni a GangStarra.
Ha valaki jártas az iPhone játékok területén, akkor tudja, hogy a GameLoft játékok a legjobbak közé tartoznak, ezért is érdemes odafigyelni a GangStarra.


A videó rögtön a GTA: Vice City-t juttatja a szemlélő eszébe, hiszen a színek, a grafikai stílus és úgy az egész megjelenés arra hajaz. Már csak az a kérdés, hogy meg tudják-e tölteni igényes tartalommal a játékot, de ha ez sikerül akkor az iPhone-ra készülő egyik legjobb alkotás előtt állunk!
23.
23.
17XxX17
Nekem is megvan a mobilomon,de nagy képernyős változatban,és nekem kicsi van,szóval nem látszódik sajnos a teljes kép,de amúgy nagyon király játék,pedig nem is a Rockstar fejlesztette.
22.
22.
JcGross
22: csak a Rockstar szarik iPhone-ra portolni, és meg is értem. Sztem közel sincs annyi iPhone használó a világon, hogy arra portoljanak egy GTA-t. Sztem sok embernek akinek van, az csak nagyzolásból vett, vagy arra használja a telefont, amire kitalálták: telefonál vele.

Egyébként a Gangstar sztem nagyon jó game, a mobilomon fent van mind a kettő. Különben is inkább örülni kéne, hogy ilyet is csinálnak, nem nyavalyogni.
21.
21.
X-Master
Ezt a játék meg a Vice City olyan messze van egymástól, mint a trabant a rolls-royce-tól
20.
20.
zola2000
Márpedig akármit mond egy rockstar által kiadott gta vice city vagy vice city stories porttal sokkal jobban járnának a iphoneosok mint ezzel, és bírná a szifon, ha a resi4et bírja.
19.
19.
dzsiádzsó
kivitelezhetetlen lesz sztm irányitás miatt, de hát ki tudja.



fosfon meg ultra gagyi mindjáá kidobom az ablakon :D:D csak ennyir rola
18.
18.
meridarider
Touchra és persze szifonra valóban a gameloft adja ki a legigényesebb játékokat pl.: Hero of Sparta és Assasins creed amikre senki nem mondhatja hogy gagyi nagyon is sok munka van benne...

ami az árát illeti szerintem így sokkal többen megveszik mintha ezreket kéne érte kifizetni és jobban járnak vele...

ami meg az emu kat illeti nem hozzáértés kérdése a dolog 1 teljesen laikus is megtudja oldani a dolgot csak el kell olvasni az utmutatot

és annyira nem futnak jol a PS játékok a NES és SNES játékok szintje pedig megtalálható az Appstore ban



UI: megjelent a WIN 3.11 és a Win 95 Szifonra akit érdekel xsellize repo:)
17.
17.
zola2000
Mellesleg csak egy dolgot mondok: hasonlítsátok össze ezt a játékot a multkor kiszivárgott iphoneos resident evil 4 portal, AZ igényes játék, EZ meg csak a szokásos gameloft minőségű izé. Inkább több előző generációs játékot kéne portolni iphonera, ha már nem akarnak olyan drágán fejleszteni, mert egyrészt azért van nyomatva az iphone mert komoly játékplatform, akkor csak az igényes játékokat kéne nyomatni, amíg ilyen nincs, addig az iphone nem érdemli a hájpot (nyomatást)...
16.
16.
zola2000
16: igen, ipod touch.

15: ne aggódj kiadják, a gameloft minden ilyesmi játéka jött, csak épp iphonen rekámozzák.



Mellesleg
15.
15.
szabi113
15: pedig aki figyeli a telefonos híreket annak össze álla kép. Röviden: egyszerűen nem érdekük. ((most ez már tényleg gáz lesz, ölejtek meg érte, de ismételten a blogom ajánlanám, elég hosszan taglalom hogy mi is a probléma))
14.
14.
naruto88
haverodnak gondolom ipod touchja van mert iphone touch nem létezik xD
13.
13.
ngage
Nem értem Ngage 2.0-ra miért nem adják ki? Mindig csak az Iphone-ra kell jó játékokat kiadni, de legaláb az ngage is fölvehetné a versenyt!!
12.
12.
zola2000
7.: De van n95öm, és dsem, és az zavar, hogy n95ön is vsun snes emuval, és vbag gba emu megeszi az n95re írt játékokat reggelire, ahogy iphonera is van ps1 emu, és az iphonen futó ps1 játékok is sokkal jobbak mint az iphone játékok (egy haveromnak van iphone touchja ami ugyanaz csak telefon nélkül, és csak ps1emus játékokkal játszik), ami szerintem nagyon gáz. Iphonen nincsenek olyan nagyszabású játékok mint playstation1re, aki ért hozzá az nem játszik gameloft játékokkal az iphoneján. Az lenne a jó, ha egy iphone játékot el tudnának adni a kiadók 40-50 dollárért, és akkor lehetne egy iphone játékot nagy költségvetésből gyártani (dollármilliókból). Egy iphone tud annyit mint egy dreamcast, de ez a játék pl a dreamcastos ShenMue közelébe sem ér, pedig lehetne egy iphone játék akár olyan is, és akkor én is vennék egyet, és adnék egy játékért 50 dollárt.
11.
11.
szabi113
A Protal is jön szifonra, meg valószínűleg a Prey is és a Biochock is :P



csak, hogy ne legyetek annyira lemaradva.......
10.
10.
szabi113
Túl szuper. A nokia meg túl gagyi. Nindezt úgy mondom hogy teljesen nokia fan vagyok. És nekem is fáj. De akkor si tény hogy az iPhone sokkal jobb játéplatform. A blogomban bővebben ki is fejtettem miért. (akit érdekel a nevemre kattintva megtalálja a linket)



Amúgy ez a videó már legalább 2 hete kering a neten, nem valami gyorsan szivárognak ide az iPhone hírek... (mobiljátékos blogot is írok :D)
9.
9.
Aramisz93
#6: És igen te nem a gameloftot utálod hanem az iphoneot. Vagy az irigység beszél belőled, vagy egyszerűen még sosem játszottál iphoneon és nem láttad milyen szuper játékok vannak rá
8.
8.
Aramisz93
#6: Talán mert iPhoneon sokkal jobbak mint a nokiákon.
7.
7.
eckero
Ez nem csak iPhone-ra van nekem mehvan az 1. és a 2. része telefonra és nekem nokia e55 van.
6.
6.
zola2000
És miért kell kiemelni mindig az iphonet? Eddig minden játék amit iphonera jobban hájpotak (de szép "magyar" szó), az volt ngage2re is, és én több embernél láttam n szériás nokia telefont mint iphonet errefelé...



Mellesleg én utálom a gameloft játékait, mint az újabb nokiák, mind az iphone tud annyit mint a dreamcast, és van bennük jópár gigányi tárhely, és ez is mi, midi zene, ismétlődő textúrák, lefogadom hogy egy videó, vagy szinkronizált szöveg nem lesz benne, béna karakteranimációk, de persze miért is lenne jobb, egy játékért csak néhány dollárt/pár száz forintot lehet elkérni, így nem lehet egy játék fejlesztésére dollármilliókat költeni, így egy ilyen telefonnak esélye se lesz a nintendo ds/psp mellett.
5.
5.
koffein
eleg komoly, mär csak az iränyitäs kerdeses
4.
4.
Mathia$
Gameloft az mindegyik mobiltelefonra a jó játékokat csinálja nem csak iphonera. :)
3.
3.
petimanus
Mert a GTA volt az első ilyen tipusú játék. Megjelenése után rögtön másolni kezdték...Ki tiszteletből, ki meg csak erre a piacra akart bejutni. Tény, hogy van pár ami kifejezetten majmolja és azzal próbál a GTA sorozatot túlmulni, viszont vannak igazi gyöngyszemek, amik igényesen eredetibbek, lásd Mafia 1-2.
1.
1.
Aramisz93
Ez a " GTA Klón " kifejezés eléggé unalmas szerintem. Miért kell mindig ezt használni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...