Dragon Ball Z: Raging Blast - Új képek a galériában

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 29.
  • Képek
Link másolása
Nem kevesebb, mint negyven új kép került a galériánkba az ősszel megjelenő Dragon Ball Z: Raging Blast című játékból, amelyben ismét visszatérnek a nagy kedvencek.
Nem kevesebb, mint negyven új kép került a galériánkba az ősszel megjelenő Dragon Ball Z: Raging Blast című játékból, amelyben ismét visszatérnek a nagy kedvencek.

Sokak kedvence még a mai napig is a Dragon Ball Z sorozat, amely megannyi részt megélt már. Az új generációs konzolokra eddig csak a Burst Limit alcímmel ellátott epizód jelent meg, ám sajnos elég gyenge próbálkozás volt a Playstation 2-n nagy sikereket elért Budokai Tenkaichi részekhez képest. Az ősszel megjelenő Raging Blast igyekszik mindenben felülmúlni elődjét, így vélhetően egy remek alkotást kapunk majd Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

Ugrás a galériához

25.
25.
ssj411
Heló sziasztok hogyan lehet stars pontot szerezni?
24.
24.
Neptunusz
1. A Story mode-ot igen is el lehet rontani mint pl. a Tenkaichi 1-ben meg a 3-ban (a 3-ban nagyon részlettelen volt és egyszerre nem volt a képernyőn több mint 2 ember az 1-ben meg úgy sz*r ahogy van)

2. Azt olvastam, hogy sima DB és GT karakterek nem lesznek benne és ha lennének is akkor is adtak volna ki róla képeket vagy vmi szerintem
23.
23.
Lámasál
Előszőr reagálnék egy pár előző kommentre.

1. szerintem a story módon nem lehet mit elrontani, másrészt még ha az véletlen szar is lenne, aki játszik ezzel már rég nem lepődik meg a storyn szal tökmindegy.

2. a grafikával semmi baj, a burst limit a realizmusra hajt ez meg kicsit a rajzfilm grafikájára, másrészt a burst limit a képedbe köpve visszakérdez h: "nah csak neem búval si harcolnál esetleg???? heheh nem fooogsz" szóval volt a blue ray-en bőven hely a grafikának másrészt az egy aréna fighter ez meg egy ilyen izés :D mint az előző 3 rész, plussz a képek alkapján ez gyönyörű.



Nah szal.. Én nagyon remélem h hamár bejelentik h IGEN ez egy tenkaichi és a negyedik rész, akkor már csak raknak bele gt-s részeket meg szereplőket is mer a tenkaichi 3 ban még a sima dragon ball balhátsó közép karaktert is belerakták (pl az a sárkány valaki aki még a hardcore db fan haveromnak se mondott semmit) szóval én személyszerint örülnék ha végre másik 5 sárkány a gt ből vagy Rirudo generális is belekeülne végre főleg ha már a betütipus is olyan gts és a Z is eltűnt a címből
22.
22.
Lenny
baszki én nem akarok novemberig várni:( nem hiszem el h minden jó game amit várunk csak később jön, addig még van 2 hónap és egy csomó doga:D
21.
21.
Neptunusz
Ja nagyon jóóóóó :) csomószor megnéztem xD
20.
20.
Lenny
baszki ez a trailer mindent üt!!!!! basszameg de várom már!!!
18.
18.
Neptunusz
egyetértek :) remélem a Story Mode is jól ki lesz dolgozva
17.
17.
Lenny
Mi bajotok a graffal? a burst limitben a szar a graf. 3d-s szar. a raging blastnak sokkal több köze van az animéhez mint a burst limitnek, és nem csak grafikailag. én már nagyon várom. jobban mint bármit
16.
16.
gokusanssj9
télleg gagyi a grafi goku hogyan néz már ki a világ legjobb grafija van a dbz burst limitnak
15.
15.
Spark23
Szerintem a grafika egyáltalán nem fejlődött a Burst Limit-hez képest, sőt sokkal rosszabbul néz kint. A környezet silány, árnyékolás zéró,stb. Tudom, hogy még van kb 2 hónapjuk, hogy ezen dolgozzanak még, de nagyon nehezmre esik elhinni, hogy ennek is lesz olyan kifinomult grafikája, mint a Burst Limit-nek. Szerintem nem.
14.
14.
konkolyadam
Istenkirálycsászár a grafika, sokkal szebb mint a tenkaichi háromé. Kábé ilyen miatt fogok beruházni egy nextgenre. Ez az új db téma pedig. Dragon Ball Kai. Csak a Z újradolgozása, szebb grafikával, és nagyon lerövidítve. Szerintem semmi értelme, aki szereti a DB-t, tudjon mindent róla :)
13.
13.
tomi77
Sziasztok!

Shadowman azt mondtad hogy kijött új dragon ball 100rész és még OVA:O:O:O hol tudok letöltni vagy videót nézni vagy akármit nagyon fontos lenne én dragon ball rajongo vagyok !!!! lécci segits fontos lenne:)))))
12.
12.
Shadowman
Ezt is megvesszük!!Amúgy akit érdekel jött ki új dragon ball rajzfilm egy 100 részes meg egy 2X 30 perces OVA!!!
11.
11.
mateee47
tiszta tenkaichi 3 graf nem..?
10.
10.
JoHnNiEE
mivel nincs next en konzolom, maradok 1 modnál :) www.esforces.com

hihetetlen dolgokat ért el a csapat a hl enginnel, elképesztő, felér a ps 2 es budokai grafikájával... na csekkoljátok le
9.
9.
LtK
hát ez valami kikúrt jól néz ki =D
8.
8.
SamS
rohadt jó lesz ez a játék :) nagyon várom. ssj 2-3 gokunak majin vegeta üt, brolly is benne van. isten lesz :) ja meg plusz pont a burst limitből hiányzó belevágom a falba és átküldöm rajta részekért :D
7.
7.
tyler001
o.O holy crap... ez naggyon odaváág... asszem ez naggyonkígyó lesz ::P Jajj dejöjjönmááááár :'(:D
6.
6.
gokusanssj9
a burst limit-ben hogyan kell megszerezni az összes drama piecest?
5.
5.
Killerbee
Ezert is nem raktak bele az elozobe. Legyen miert megvenni.
4.
4.
rubber
Én nagyon várom mint mindig a Dragon Ball játékokat :) És nagyon örülök neki hogy ez már tovább megy mint a Burst Limit mármint úgy értem hogy a BUU is belekerült :)
3.
3.
westZsolt
Állat lessz, tuti vétel :)
2.
2.
Batri
"elég gyenge a Budokai Tenkaichi részekhez képest"-rossz játékhoz hasonitottad..mert a Burst Limit a sima Budokai szériát vitte tovább nem a Tenkaichi-t... és ez a rész fogja a Tenkaichi-t folytatni(remélhetőleg méltó utódja lesz)
1.
1.
amd33
Nem tom nekem a burst limit is nagyon bejott ki is porgettem es a mai napig nyomjuk haverokkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...