Cabela's Big Game Hunter - hív a természet

  • Írta: tjames
  • 2009. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Végre egy valamirevaló vadász-szimulátor is érkezik: a most látható videóban már egészen jó grafikát és jól összerakott játékmenetet láthatunk.
Végre egy valamirevaló vadász-szimulátor is érkezik: a most látható videóban már egészen jó grafikát és jól összerakott játékmenetet láthatunk.



Remélem, a környezet tényleg él majd, s jól szimulálja a valódi helyzeteket. Értem ezalatt, hogy meghallanak minket az állatok vagy szélirányból megérzik a szagunk, s elmenekülnek. Rosszul meglőtt zsákmányunkat a vérnyomok alapján kell megtalálni, esetleg hajtóvadászatot lehet rendezni és hasonlók... Aki szeret más FPS-ekben kempelni, azoknak is ajánlom figyelmébe a Cabela's Big Game Hunter 2010-et!
14.
14.
t.roli
Bocsi, itt van, csak megfeledkeztem erről a hírről :) http://www.fileplanet.com/free-games/thehunter/


Szal szerintem a legjobb vadász szimulátor. Tényleg úgy érzem magam, mintha erdőben lennék. És ha Nvidia kártyád van, minimum Vistával, akkor támogatja ez is a 3D szemüvegeket.

5.1 + 3D + Wideos monitor = Tökéletes élmény ^^ A grafika rohadtul megfogodt. Jól optimaliált, már-már Crysis szintű a fák és az árnyékok. Ha nem hiszed, nézd meg :)
12.
12.
geri q
gyenge mint az elődjei...nem ez a lényege a vadászatnak
11.
11.
fojesz
szeptember végén jön elvileg
10.
10.
Oliver S96
Cabela's Big Game Hunter 2010? tök zsír :D kijött már, mert nem találom sehol ? :(
9.
9.
bzsp
erről még nem is hallottam, de poén lehet
8.
8.
Mathia$
Nekem nagyon tetszik, de ez már nem vadászat hanem tömeggyilok :D

A headshot a végén király!
7.
7.
peterpal7
6: Kicsit??? A párducos részen majdnem elsírtam magam. Egy ilyen állat ha neked ugrik nem kelsz fel (és mellesleg nem a szikla tetejéről ugrik rád)

6.
6.
Game 0ver
3: hát jah már szinte vártam mikor ugrik be mellénk Ned és lángszoroval elkezdi irtani a védett állatokat:) amugy szerintem is egy kicsit arcade... mert ha én mondjuk elkezdenék a madarak között lövöldözni akkor kb két lővésemre futtja mivel utána már elrepül az összes....
5.
5.
Jery
t.roli linkeld legyszives mert en rajongok az ijesfajta szimulatorokert!

Amugy szep grafikaja van meg minden de azert tulzas ekkor fegyverarzenal egy vadasznak szerinttem. 2 tavcsovespuska meg egy vadaszpuska tavcsoves revorver hova keszul Iraqba?
4.
4.
wildláma
nem tudom nekem tetszik minden esetre
3.
3.
d15a5t3r
Nekem Jimbo és Ned páros juttott eszembe, erről az ipari méretű állathentelésről. XD Minden esetre elég jól össze van rakva (legalábbis a vidi alapján) "VIGYÁZZ, TÁMADNI AKAR!"
2.
2.
Mast3rmind
Annyira arcade, hogy fáj...



Bullet Time!



Objective: Hunt for the mountain lion and defend his attacks... X,X,X,X,X! ... báááh... távcsöves revolver...
1.
1.
t.roli
Én már találkoztam nagyon szép vadászszimulátorral, UT3 enginnel gyönyörű (főleg 3d szemüvegben brutális), és reálisnak tűnik, a hangok kiválóak, ha érdekel valakit linkelem szívesen mivel free.



Ez nekem Arcadosnak tűnik, nem ép szimulátornak :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...