Mozgásban a PC-s Star Wars: The Force Unleashed

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan a személyi számítógéppel rendelkező játékosok is belevethetik magukat a tanítvány őrölt kalandjaiba, amelynek során rengeteg izgalom vár majd ránk.
Hamarosan a személyi számítógéppel rendelkező játékosok is belevethetik magukat a tanítvány őrölt kalandjaiba, amelynek során rengeteg izgalom vár majd ránk.


A konzolokon nagy sikert aratott játék hamarosan PC-n is tiszteletét teszi. A számítógépen játszók egy kibővített verziót kapnak, amelyben új bolygókon is kalandozhatunk. Az egyik ilyet vehetjük szemügyre a legújabb videóban.
52.
52.
PcSanyko
Sztem ez az eddig legjobb Star Wars-os játék

51.
51.
pier33
Szerintem naon jó játék
50.
50.
Optimus Prime
Semmi baj fiúk. Jön majd már a mega-szuper Sw játékunk! A Republic Heroes! XD

De komolyan, ezen videó alapján leszólni hülyeség. Érdemes megnézni pár előzetest, én tavaly sírtam rajta. Most meg majd azon fogok, hogy nincs olyan gépem, amin elfutna. :D
49.
49.
Cinemabizarre
46 TELJESEN eggyetértek!!! az sw force-ot nem lehet leszarozni mai napig kedvencem és imádom :P
48.
48.
pier33
Szerintem naon jó játék és jó a Grafikája
47.
47.
Kocsis92
#46: sztem meg épp az a nemnormális aki nem akarja a jobbat, többet :D de ez csak off:)

A játékról, konzolon játszottam vele de valahogy nem tudott annyira lekötni, és ezt a továbbvitt történeti szálat se szeretem. mondom ezt úgy mint egy SW fan ... Battlefront 3-mat nekünk vagy esetleg Rep Com 2-.t:D
46.
46.
Auchen
45,44:Látszik, hogy még sose játszottatok egyik konzolon se a játékkal, még egy SW játékban se volt ennyi erő kombó csak a videón játszik nem használja ki.

43:Igen.
45.
45.
Adamknight
Nem értem mi nem tetszik nektek ezen! Szerintem végre megint kapunk egy jópofa star wars-os játkot és ti nektek még ez sem elég! Mindig csak többet jobbat ugye? Nem vagytok normálisak!
44.
44.
StriciMacko
A Jedi Outcast jobb volt ennel a 8-12 eves korosztalynak szant pancsersegnel. Az osszhatas pocsek egyszoval... egy ilyen amator micsodaert volt ugy oda mindenki?
43.
43.
Kriccs
Hát mit is mondjak... Ez nagyon rossz. Ez a haxk&slash nem illik egy ilyen játékba, ahol az erő ilyen szerepet kap. Normális fénykardot akarok normális effectel és semmi megakadást ami tovább fokozza a h&s hatást. Én egy normális játékot akorok nem ilyet.
42.
42.
ACDC 4ever
most ez csak nekem tűnik kicsit csúnyábbnak mint a konzolos?
41.
41.
endreker
33: Hát anniyta tudok segíteni, hogyha van ps2-őd akkor a 3-rész a revenge of the sith(a szitek bosszúja) felvan dolgozva játékként az egész epizód izgalmas részeit végigviheted:http://www.youtube.com/watch?v=tNAd5Fx7OTA&feature=related



aztán ott van a star wars battlefront 1,2 pc-n is játszhatsz vele nem a főszereplőkkel mehetsz de az összes rész csatátiban részvehetsz mint katona. VAnnak benne űrcsaták de ott van a hoth rendszeri csata is stb...



Aztán ugye amit már említettek alego stra wars meg a phantom menace is (utóbbi az első rész eseményeit dolgozza fel) szóval azért van pár iylen de én is egyetértek veled sztem jobb lenne több ilyen játék.
40.
40.
vuliem
Az új pályákat le lehet majd kapni LIVE-ról? Úgy hallottam, hogy igen...
39.
39.
Game 0ver
39: De mért kéne egy szereplővel végigjátszani? Szerintem úgy is jó lenne ha szereplőket váltogatja a játék...
38.
38.
Optimus Prime
#38: engem is arra emlékeztetett, már az előző videóban is. Végül is, ha a terv(rajza) pontos akkor lehet ugyanaz, mert ugyanaz. :)

A vér és a darabolás nem hiányzik a játékból, az maradjon a M-es játékoknak. Bár igaz, a JK-ban azért egy-egy kar lerepült, a Stormtrooper páncél olvadt és füstölt.



SW filmek feldolgozása? Nehéz feladat, talán a LEGO SW oldotta meg a legjobban. A legnagyobb gond talán az lehet, hogy egy karakterrel nem lehetne végig vinni a sztorit vagy sok töltelék mellékküldetés lenne. De ha jól tudom az új filmekből készült feldogozás, utóbbiak lévén PC-n nem tették tiszteletüket nem ismerem. Kivéve az I.-ét, de annak már a demójában elakadtam. =)
37.
37.
Aramisz93
Ebben a videóban nem aJedi Academy-s Hoth-os pálya van teljes egészében beletéve? Nagyon úgy néz ki nekem.
36.
36.
meridarider
de egy végigjátszást simán megér ha nem kettőt
35.
35.
meridarider
SW:The phantom menace;) igaz az csak az első rész de erősen addiktív...bár mai szemmel nézve kicsit más a dolog főleg ezután a video után:)
34.
34.
NereusLaceee
Hát engem így ez a videó nem győzött meg :)
33.
33.
Iwashi
33: LEGO Star Wars... Nah jó gondolom nem ilyenre gondoltál, de az is feldolgozza...
32.
32.
Gt17
Nekem valamiért nemjön be az ien star wars :S.1 szer készíthetnének 1 olyat is ami feldolgozza az első résztől a harmadik részig a történetet,pont ugyan azokkal a szereplőkkel és nemkell hozzá rakni ilyen ,,kitalált'' személyeket....
30.
30.
Pain
28: Legjobb részek az ilyenek. Én imádom, mert földobja a hangulatot egy látványos kivégzéssel. Pl: A Ninja Gaiden ilyen szempontból tök unalmas volt, mert csak püfölnöm kellett és semmi mást.
29.
29.
drat576
26: már nem azért de a KOTOR egy RPG ez meg egy hack n slash
28.
28.
pjoco
Már minden játékban van gombnyomogatás! Ez van nincs mint tenni!
27.
27.
Aramisz93
A játék jó....lenne, ha nem lenne annyira arcade. Ebben a változatban is megmarad agombnyomógatós hülyeség? Jaj ne. Ott nála megállt a játék, amikor az adrenalinom a palfont veri, püfölöm a kontrollert, és akkor kijön akép, hogy háromszög négyzet kör. És tök unalomban megnyomom gymás után a három gombot és kész. ennyi? ennyi bazdmeg ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...