Női főszereplő lehet az Assassins Creed 3-ban

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék producere, Sebastien Puel egy interjú során elmondta, hogy a harmadik részben akár egy női főhős is elképzelhető, a II. világháború idején.
A játék producere, Sebastien Puel egy interjú során elmondta, hogy a harmadik részben akár egy női főhős is elképzelhető, a II. világháború idején.


A második rész megjelenésére várunk, mikor már a harmadik részt tervezik a fejlesztők. Sebastien Puel elárulta az Xbox World 360 magazinnak, hogy egyelőre azon tanakodnak, hogy a harmadik epizódban váltsanak, és egy női főhős szemszögéből meséljék el a dolgokat. Elmondása szerint először mindig az időpontot választják ki, és szerinte hatalmas élmény lenni egy női főhőssel kalandozni a II. világháború idején, amikor a férfiak a háborút vívják. Természetesen ez még nem hivatalos bejelentés, de érdemes eljátszani a gondolattal.
52.
52.
Giga0509
#52: Jahjah,szerintem is...Csaj majd jöhet a 4.-ben,de előbb fejezzük be Desmond történetét...
51.
51.
brandonlee
Szerintem meg nemlenne hatalmas élmény. Maradhatnánk Desmond történeténél..
50.
50.
GPeti123
Ez a game Desmondról szól és az o felmenoirol , szóval szerintem maradjunk az eredeti karinál
49.
49.
DjLajt
Szntem jó lenne mert nem túl sok olyan játékot látni ahol csaj főszereplő van...
48.
48.
Goldps3
A női karaktert hülyeségnek tartom... kivéve ha Luci Stillman ülne bele a gépbe akkor lenne értelme , 2. világháboruval sincs gond , de szerintem maradjunk a kardos dolgoknál meg a ló hátnál :D

47.
47.
pier33
ez egy kurva nagy hülyeség mert mindig csávóról szolt és nem csajról.PL:a Prince of Persia-ba is a főszereplőnek a csaja volt és csak az az egy csaj volt benne de még az is megpusztult.
46.
46.
Well
a női főszereplővel nincs semmi baj(pl: Mirrors Edge) de hogy lehetne hidding bladdel 2.vh idején nyomulni? biztosra veszem h nem abban az időben fog játszani..
45.
45.
akrider
Én utálom ha egy játékba csak női szereplő van. De engem ez a hír ne rendített meg mert az 1-el sem játszottam, és a 2-vel, 3-al sem fogok.Sőt még a 4-el se.xD
44.
44.
mikinyo
Ha lenne szavazás hogy ki legyen a főszereplő,biztos nem egy nőt raknék be!

Miért nem lehet megtartani az eredi főszereplőt,vagy egy másik férfit berakni?

Mondjuk ez az én véleményem!
43.
43.
CescRony
Szerintem meg egy sokkal jobb ötlet lenne ha pl: Napóleon idejében játszódna Franciaországban vagy esetleg az ókori Rómában De a Ninjás ötletet is támogatnám. Hiszen a ninják is bérgyilkosok voltak. De először jöjjön ki a Második rész. A női karakterről meg csak annyit ,hogy lehet hogy fiú vagyok, de szerintem a férfi karakter sokkal határozottabb mert pl : izmosabb és jobban illik rá a kegyetlenség mint a nőre.
42.
42.
jeti93
Az a baj a WWII-vel, hogy ebben az időben, már szinte bárki tudott szerezni magának fegyvert, szal még ha nem is a háború egy résztvevője lennél, akkor is sok fegyverrel találkozhatnál. Szerintem is a legjobb egy hasfelmetsző jack féle kor lenne, mert akkor igaz, hogy már voltak fegyverek, de még nem voltak olyan szép sorozatvetők mint most, és azok is csak nagyon ritkán voltak fellelhetőek. Nameg akkor lehetnénk a királynő egy nemese, aki kinyírja azokat a személyeket, ahova a közbiztonság már nem ér el. A csajos ötletet meg díjazom.
41.
41.
bledzer
Nem rossz a sok óra végigjátszás alatt egy formás popsira meredni XD
40.
40.
brolin10
2. világháborús assassins creed ? Annak ott van a The Saboteur.
39.
39.
SL89
21.Na eddig ez az otlet tetszik a legjobban. Pl. A szamurajok koraban,vagy a szamurajok vagy a ninjak oldalan,es a varosok is tok jok lennenek.
38.
38.
geri q
nem lenne rossz de gondoljatok bele ugrálsz a falon meglát egy katona milyen lazán lepuffant meg nem tudná az ember használni a hidden blade-t mert agyon lövik mire oda ér az emberhez szerintem ez nem egy jó őtlet
37.
37.
Ghost
Azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy van rengeteg ötletük még, de ez is egy lehetőség, egyelőre a legtetszetősebb. Elmondásuk szerint még rengeteg részt tudnának készíteni...ami nem túl jó. Legyen csak 3-4, de az maradjon emlékezetes.
36.
36.
Raziel 88
A II.vh-t szeretem mint témát, de nem tom hogy mi sülne ki ebből az AC-s világháborúzásból. Olyan lesz biztos mint a Velvet Assassin.
35.
35.
Raziel 88
Lehet hogy az a csaj lesz benne a főszereplő aki a laborba is van az első részbe.
34.
34.
Samu
Annyi jó kor és helyszin lehetne régebbről,miért kell megint a 2.vh-t erőltetni?Nekem nem jön be az ötlet.A karakter meg lehetne választhatő nő/férfi,így mindenki eldönthetné a kezdetkor...esetleg coop-ban is lehetne tolni a két karakterrel.Na jó elkalandoztam :)

Jöhet a 2.-rész,mert nagyon tetszik az előzetesek alapján!
33.
33.
demon68
szerintem jó ötlet, csak nehezebb lesz megoldani, hogy megmaradjon a közelharc fontossága, ha már mindenkinél lőfegyverek vannak.
32.
32.
Ecneb
Érdekes ötlet...női főszerep!

35: igazad van, élvezhetőbb lenne ha a nagy diktátorokkal végeznénk.
31.
31.
simon 555
a játék nem véletlenul arrol szol,hogy meg akarják benne ismerni az oseit a csávonak?

mert sztem ha 2.VH ban játszodna akkor arrol már tudni lehetne valamit nem ugy mint pl a 1500 as évekbe...

de ettol fugetlenul érdekes lenne a játék végén megolni Hitlert:D

de sztem már a jelenben kéne játszodnia vagyis inkább ugy mondom,hogy abban az idoben amelyikben él a foszereplo aki befekszik a gépbe.
30.
30.
wildláma
33: inkább egy The Saboteur + Velvet Assassin + Prince of Persia. Amúgy nincs ellenemre a 2.vh, sőt legjobb ami lehet, de nem hinnám hogy látványos kardozásokkal tele lesz :)
29.
29.
Horvi14
Stella XDXD ja meg Friedrich von IQbetyár :D amúgy izgalmasan hangzik ezaz elgondolás a 3. részről... ilyen Velvet Assasin lesz kb. :)
28.
28.
SWBF2
23: Stella megfelel? :D

Nekem az ötlet nem tetszik. Nem kéne II. vh, attól félek sablon FPS-sé fajulna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...