Aliens vs Preadator - Vadásznak a vadászra

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 18.
  • Videó
Link másolása
A Rebellion által fejlesztett játékban összecsap a három fél, hogy eldöntsék, melyik faj méltó az életben maradáshoz, és melyik tűnik el örökre.
A Rebellion által fejlesztett játékban összecsap a három fél, hogy eldöntsék, melyik faj méltó az életben maradáshoz, és melyik tűnik el örökre.


A videó remekül megteremti a játék hangulatát. Azt a komor atmoszférát, amelyben senki sem érezheti magát biztonságban, ugyanis nehéz eldönteni, hogy ki a vadász és ki a vad. A Rebellion játékának megjelenése valamikor a következő esztendőben várható PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
35.
35.
Ecneb
33.
33.
Ecneb
Nekem februárban lesz a szülinapom! Jó kis ajándék lenne mi? :)
32.
32.
OldM4n
Februárt ennyire még nem vártak... Hú, de messze van még. :((
31.
31.
AdamXENO
Mindennél jobban várom! Azt hiszem imádni fogom, ahogy az korábbi AVP játékokat is.
30.
30.
stromi
a grafika tényleg nem a legjobb de a játékélmény az 100% osan kárpótol majd érte:D

várjuk:)
29.
29.
Ecneb
Nem semmi, videóból eltekintve ott lesz nagyon a játék! A grafika tényleg nincs toppon, viszont sok ember van aki ennek is igazán fog örülni! (én köztük vagyok)
28.
28.
Bins
Én is nagyon várom már. A 2 nekem is egyik legjobb játékom volt! Amúgy a címben a Predator kapott egy plus a-t.:)
27.
27.
PhoeniX18
a grafika nem lesz a toppon de a játékélmény biztos tuti lesz...

Már várom hogy kipróbáljam
26.
26.
debidevil10
Komoly game lesz!

Máá alig várom!
25.
25.
Malackutya
Mellesleg,nem vettem sértésnek,csupán elmondtam a véleményem. De ha neked magasabb az ingerküszöböd,mint az előtted szólónak,már érthető a dolog^^
24.
24.
Malackutya
23# Nos úgy látszik félreértettél,én nem a félelmet vezettem vissza az ijedtséghez,arról van itt szó,hogy váratlan hirtelen hanghatás,ér,és attól ijed meg az ember.Nem a játéktól,esetünkben a lénytől fél az illető,hanem attól,hogy a frászt hozza rá a játék,és ez a jó,érezzük az "adrenalint" és nem a játéktól félünk,hanem azért ver gyorsabban a szívünk,mert tudjuk,hogy történni fog valami,de nem tudjuk,hogy mi. A lényektől alapvetően nem félünk már,akármilyen ronda,de a hangjától,a hirtelen felbukkanásától simán megrémülhetünk.És attól félünk,hogy valami történni fog,remélem ki tudod venni a lényeget:D
23.
23.
Harkat
#23: Nem attól ilyed meg, mert azthiszi hogy létezik ilyen lény, hanem attól hogy meghal a játék közben :)
22.
22.
Doky06
Hát ha most itt lenne akkor is késő lenne! :D

Ritka nagy játékélményt adó gamma lesz! Ha csak az előző részekből indulunk ki! Márpedig nem csak abból fogunk! :)

GO-GO-GO-GO
21.
21.
Takuma Sato
20# Nah akkor nem is sokat tévedtem XDXD:):):):):):)

Nem tom ,de én nem szoktam megilyedni se filmtöl, se gémtöl, jó-jó még annó, mikor a dinoszauruszok éltek a világon toltam a Suffering-t, nah ott volt egy-két para rész, de azóta már eltelt pár év, és nem tudok megilyedni semien gémtől sem.

De ha hiszed hanem még megijeszteni sem tudnak, nagyon elkell ahoz mélyülnöm hogy megijesszenek. Szal ezért nem értem, hogy lehet félni valamitől ami nem is létezik.

De hát mindenkinek más élete van mindenki máshogy nevelkedett, ami szerintem nagyban befolyásolja ezt a tényt.

Pl.: ahol lakom van egy kis köz szerüség ami egy erdön keresztül rövididi le az utat, de haverom hiába 1 évvel idösebb(szám szerint 23) nem mer átmenni rajta egyedül.

Szal nem sértésnek szántam.
20.
20.
bledzer
19 tudom öreg hogy nem helyes( csúsztatják) csak NYomatékosíííítottam a sok SSS el.;)
19.
19.
Giga0509
20:Én 13 voltam mikor először kitoltam az avp 2-t, aztán 3 évig toltam a multit :D
18.
18.
Malackutya
17# Nah azért...:D Én 14 voltam mikor először végigvittem az AVP 2-t és az a nyomasztó hangulat a hangok. És a szívem kiugrott mikor az első pályán,leszakadt a cső,és azt hittem hogy egy Xenomorph feje az,tehát nem az a silent hill fajta horror game,de azért megizzasztott párszor. És megijesztett,a váratlan dolgaival,itt nem a félelemről van szó,hanem a hirtelen "impulzusokról" ami a képernyődön zajlik,akarva akaratlan megijedsz,mert nem számítasz rá.És az ember 0-100 éves koriga hajlamos megijedni :D Tehát itt is van a mondás jobb féni,mint megijedni. Erre alapoznak az ilyen játékok,és nagyon jól teszik. Mert alapvetően szeretünk félni :D Csak ennyit akartam,amugy nagyon várom már,mind2 játékot (Colonial Marines, AVP3)
17.
17.
Daveout
11: CsúsztaSSSák? he? Mi mind így beszélünk...e?...osztán a szánkból meg kilóg a banán. Fogadjunk mielőtt kitörött a háború szószséf vótál szerentonban!
16.
16.
Takuma Sato
9# Szal azt mondod, hogy az 1 ill. a 2 részénél összeszartad magad.

Akkor arra szociazálniék, hogy kb lehettél oly 12-14 éves, most meg lehetsz kb 19-20, ha minden igaz.

Szal bizton merem állitani, hogy nem fogsz rajta parázni. Kivéve, ha 5 évesen nyomultál vele, ill. nem vagy egy pápaszemes anyuci kedvence, aki még a kutyája nyöszörgésére is azt hiszi, hogy valami meg akarja ölni.

Mert hát öszintén szólva 12 évessen is simán tudni lehet, hogy nincsenek szellemek démonok stb. stb. Amiktől megkéne ijedni a sötétben.

Szal tutkó, hogy ez nem egy horror gém lessz.
15.
15.
Sony18
nagyon ott lesz a game......
14.
14.
wildláma
11: lehet hogy a cím filmtörténelmi hányadék, de játéktörténelmi remekmű
13.
13.
Mathia$
12.
12.
pjoco
Colonial Marines olyan lesz mint a Left4Dead szóval annyira nem várom mint ezt!
10.
10.
bledzer
OOOOO haljanak meg a SGEAsok, ezt a fimtörténeti hányadékot eröltetik s csúsztassák miatta a Colonial Marines-ot ami végre egy komoly Brand folytatását hozná el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...