Project Natal - A Rare elismerően beszél róla

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rare egyik fejlesztője, George Andreas elismerően beszélt a Microsoft rendszeréről, amely szerinte eddig soha nem látott módon szórakoztatja a játékosokat.
A Rare egyik fejlesztője, George Andreas elismerően beszélt a Microsoft rendszeréről, amely szerinte eddig soha nem látott módon szórakoztatja a játékosokat.

Ugrás a galériához


Azt eddig is tudtuk, hogy a Natal egy forradalmai rendszernek ígérkezik, és egyre több cég nyilatkozza róla ugyanezt. Jelen esetben a Rare egyik fejlesztője mondta el, hogy a rendszerben eddig soha nem látott lehetőségek rejtőznek. Elmondása szerint a fejlesztés során mindig nehézségekbe ütköznek a fejlesztők, mivel meghatározott számú gombra tehetnek csak parancsokat, ám a Natal ezt az akadályt leküzdi, és a lehetőségeik szinte végtelenek, és a szórakozás egy teljesen új dimenziójába kalauzol a rendszer. Kíváncsian várjuk az első játékokat, amelyek valóban kihasználják majd a mozgásérzékelőben rejlő lehetőségeket.
15.
15.
klemid
11: Hát az elég valószínűtlen mivel nemtudnál körbeforogni és a mozgás sem lenne vmi egyszerü megoldani(előre,hátra,jobbra,balra).
14.
14.
kulcsargergo
#12: Nem lealacsonyítjuk, csak igenis bekell ismerni hogy az EyeToy az alapja, vagy legalábbis valami köze van hozzá. Meg különben is ha ti fikázzátok az EyeToy-jt akkor mi milyen jogon, ne fikázzuk a Natal-t? Erről meg csak ennyit.
13.
13.
Mathia$
Rare - Viva Pinata, más egyéb? xd



Nekem sokkal jobban bejön a joy, inkább sportgame-eknél próbálnám ezt ki. Pl::Fifa, de nfsbe is cool lehet.
12.
12.
Roger Ramjet
Számomra az az undorító, hogy valaki lealacsonyítja a Natalt egy eyetoy- hoz. A Fable3- nál és a Gears of War-nál már elmondták, hogy meg lehet valósítani az irányírtást. Akkor mi a probléma?
11.
11.
Gt17
10*

Nem is lenne rossz a tv előtt tartani a stukit,tárat cserélni bebújva a fotel mögé ami a fedezék XD.
10.
10.
bledzer
Nemtudom ... én szívesebbn tartom a billt. és az egeret a kezem alatt. Olyan baromnak érezném magam a TV elött. Egy akármilyen casual játékhoz nemrossz, DE képzeljetek csak el egy Modern Warfare 3 at Natal-al, kész röhely, szerintem ez arra lessz jó hogy konkurenciát teremtsen a Wii nek de semmi másra.
9.
9.
Petike x
Azt ugye mondani sem kell, hogy Natalra írt játékokat nem lehet csak úgy átportolni más kontrollerekre, szóval elvárható hogy MINDEN egyes Natal játék kétszer olyan sikeres legyen mint a manapság tipikus multiplatform játékok, különben veszteséges lesz.



Azt el tudom képzelni hogy poénnak jó lesz, de azt valahogy nem hiszem hogy még egy lépcsőfokkal életszerűbbé tehetné a játékokat, és lebontana egy korlátot a nem-játékosok felé, éppúgy mint maga a mozgásérzékelés megjelenése.



Akkor az volt a nagy szám, hogy egyes mozdulatokhoz, pl. kardcsapás, az életszerűtlen gombnyomás helyett az életszerű suhintást rendelte hozzá, és így gyorsítja a beilleszkedést.

Ez viszont, (néhány techdemot kivéve mint a labdás játék) csak életszerűtlen gombnyomás helyett tud életszerűtlen mozdulatsorokat hozzárendelni, pl. autóvezetés=lóbáld a karjaidat, lövés=mutogass az ujjaddal, és ezeket ugyanúgy el kell tanulni mint a gombnyomkodást.
8.
8.
cross56
bármi is lesz,én nagyon várom. hajrá xbox így tovább :D
7.
7.
kratos83
Hát igen a wiinél is sokszor az irányitásnál véreztek el a játékok, és erre se tudok elképzelni egy Assassins Creedet. Szerintem ez csak egy partyra valo kiegészitő lesz nem pedig hardcore játkosoknak.
6.
6.
geri q
jó lesz jó lesz csak nem tom a játékok hogy működnek rajta bár ezt még senki nem tudja de elég egy kis fantázia és már megis van :D
5.
5.
kulcsargergo
#2: Azért az EyeToy-t nem kéne leszólni, mert akkor mikor az megjelent hatalmas előre lépés volt a konzol világban, és akár még azt is meg merném kockáztatni, hogy a Wii és a Natal is erre alapozva szület(ett)ik meg, és még a mai napok jókat lehet vele szórakozni, szal azért azt az eyetoy-t nem kéne ennyire lenézni!
4.
4.
Guppi
Háát, amennyiért ezek egy wifi-s cuccot adnak a box-hoz. Simán a duplája lesz egy gép árának XD
3.
3.
Scoo
Azt már most lehet tudni, hogy rohadt drága lesz. Pedig csak akkor van esélye ha elterjed, mert ha kevés az eladott példányszám akkor nemigen fognak rá fejleszteni, mert nincs aki megvenné a játékot.
2.
2.
dante92
namost ezzel csak egy baj van: hamár soha nem látott dologról van szó, akkor biztos rohadt drága lesz! Biztos nem 30 000Ft környékén fogják adni. De a Ubisoft, a Capcom és még a többi is már dolgozik rajta. Assassins Creed 3 natalra? Zsír!!!

Remélhetőleg nem lesz olyan hulladék, mint az Eye Toy, azt is hogy mondták, milyen jó, de persze az is egy kaki lett!
1.
1.
Sir-Vival
Én leginkább a hír végével értek egyet! :) Elegem van már a hírverésből. Ez is egy szép, ködösített duma, de valljuk be, senkinek halvány lila dunsztja sincsen arról, hogy tud működni egy játék gombok nélkül, pontosan.

Nézzük meg a gámákat, az értékeléseiket, a felhasználók véleményét, az eladási adatokat, és utána eldönthető, hogy ez is arra a sorsra jut, mint a ps2-es EyeToyPlay, vagy valami más...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...