DirectX 11 - A látvány újabb lépcsőfoka

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 25.
  • Videó
Link másolása
Egyelőre keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy élőben is láthatja a DirectX 11-et, ám az új techdemot mindenki szemügyre veheti.
Egyelőre keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy élőben is láthatja a DirectX 11-et, ám az új techdemot mindenki szemügyre veheti.


A techdemoban megcsodálhatjuk, hogy mire képes a legújabb DirectX, milyen látványvilágot képes elénk tárni. Úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra, és a jövőben még szebb és élethűbb játékokkal kápráztatnak el bennünket a fejlesztők.
129.
129.
lebron james
#129: nagyon jól mondod t.roli
128.
128.
t.roli
Én nagyon szívesen lennék A: csoportos, aki bütyköli a gépét, pakolgatom bele a kis dolgokat, de NEM LEHETEK AZ! Miért: Mert nincs rá pénzem. Csak azt tudod cserélgetni, amiért pénzt adsz ki. Ha valamit beleraktál a gépbe, veszteséges lesz azonnal, mert utána már csak használt ára lesz... A konzolnál megveszed oszt kész, 2 évig nem nyúlsz hozzá, és egy oprendszer árából megvan minden kiegészítő kamerával meg mikrofonnal meg gitárral.... Ez után jöhetnek a játékok költségei, amik azért annyira nem különböznek a PC-s áraktól, mert konzolos játékokat lehet cserélni, a PC-seket nem igazán és nem is ajánlott...



Konzolos vagyok, az is maradok, de értek a gépekhez, tisztában vagyok az alkatrészek áraival. Jelenlegi konzolok közül egy sincs, kénytelen vagyok a tavaly felújított PC-mmel vegetálni, de ha tehettem volna konzolra költöttem volna, hosszú távo jobban megérte volna, de sajnos HD videókat vágni gyengébb gépeken nem igazán lehet. Nem a játék miatt fejlesztettem a gépet, ha valaki a játék miatt fejleszt, az tegye, az ő dolga, de fényévekkel jobban kijönne egy fix konzollal... 3 éves konzolon vígan elmegy (néha azért komprumisszumokkal) az, ami PC-n 3 év után szaggat és játszhatatlan.



A PC nem egy platform, az első IBM PC volt az. A PC egy folyamatosan változó valami. Ép ezért nem cél az, hogy a hardvereket ne sózzák rá az emberekre. Én is folyamatosan reklámoznám milyen jó ez a kártya, egy hétre rá ha jönne az újjabb reklámoznám ez meg annál is jobb, pedig semmivel sem tud többet, csak az előzőt direkt visszafojtottam, hogy ezt már megvegyétek. És sajnos sokan úgy ugrálnak, ahogyan a gyártók fütyülnek. Konzolon az a cél, hogy játékot vegyél, és nem az hogy hardvert. Ha nem lenne az NVIDIA és az ati, tized ennyi játék lenne PC-n, de az NVIDIA-nak abban van a pénz, ha jön a PC-re a játék, az újabb és szebb játékok, és nem abban, ha leragad egy szintnél. A fejlesztések hatalmas részét a videokártya illetve a processzor gyártók támogatják, kb annyit, hogy ha egy példányt sem adnak el a játékból, akkor is megérje PC-re fejleszteni. De ép ezért sokan mennek konzolra fejleszteni, mert ott enélkül a pénz nélkül is eredményesek lehetnek, és nem azért mert más a réteg amit ki akarnak szolgálni!



EGY RÉTEG VAN! EZEK A JÁTÉKOSOK RÉTEGE! Az más kérdés, hogy ez a réteg hogyan és hova oszlik fel, de játékos és játékos között csak annyi különbség van, hogy mennyit fizet, és nem az, hogy min játszik! Minden vitánál megfeledkeztek erről az apróságról... PC-sek a hardverekért fizetnek, a konzolosok a szoftverért (jobb esetben, de a Boxnál a kiegészítőkből is sok pénz jön be).
127.
127.
Splinterman
OFF: @#127 Dragon Hunters a film címe asszem, és imádom ^^
126.
126.
Kelan
Nagyon látványos. Jó lenne egy mondjuk Fable 3-at látni PC-n DX11-el egy hasonló világon...

Volt egy francia rajzfilm. Annak a világa hasonlóan nézett ki.

125.
125.
Pukhi-zik
#125:

Azért nem mindenki ilyen hulye :D



Az a B csop még bontható szvsz . :D



B1 vágja mi-mi, de leszarja

B2 nem vagja és le is szarja.



:D
124.
124.
Thor Vath
Hát ahogy elnézem itt a kiújult konzol-pc háborút (tisztára nosztalgikus), szerintem a két tábor sosem fogja megérteni egymást, ugyanis az A táborban vannak a 'bütykölősök', akik direkte élvezik, ha ki-be pakolhatnak új alkatrészeket a gépükbe, meg addig állítgatják az órajeleket meg a pupomtudjamiket, amíg a gépük nem lesz tökéletes - legalább egy hétig (Millenium Falconisták), a B csapatban meg akik magasról tesznek a direktx-ekre, meg nvidiákra, csak játszani akarnak valami dögössel és kész.

Én B-s vagyok :-) Azért vagyok B-s, mert abszolúte nem érdekel mitől működik a gépem, a pc-émben sem cseréltem ki soha egy csavart sem, fogalmam sincs, mi a rák videokártya van benne, az egész számítástechinka úgy nem érdekel, ahogy van :-) De játszani szeretek, értékekem a szép grafikát is, szóval vettem egy konzolt hogy azon játszak és kész.

Szerintem rengeteg ember van aki így áll hozzá, nekik van feltalálva a konzol. Hát nem?
123.
123.
Pukhi-zik
Nekem annyi bajom van az msel h az Xbox egy hulladek. Hamar lett 360 am (no flesh). Beszart ugye amilyen hamar csak lehetett. 1hó asszem. 3honap utan a kereskedö adott egyet a sajat szamlajara , annyit telefonaltunk rájuk. Mert akkor meg nem volt hivatalosan elismerve a hiba. Mire meglett meg el kellett adnom :)



Szal kvara elbasztak a "jatszhatnekomat" - komoylan azota valami megvaltozott bennem game ügyben. Kiégtem :D LOL



Nem kockaztatnam meg ujra, a kellemes esemenyek felidezeset.
122.
122.
Pukhi-zik
#122:

Sztem jobb lenne ha kommenteles elött atgondolnad a vizioidat. Mert nem ez az elsö halucinaciod amiket alltalam mondott kijelentesnek velsz. Ez lehet az oka h elbeszeltünk egymas mellett sokesetben.



egyszer egy jo ismerössel aki pc-s , igen komoly 4 oras msn konzol vs pc harcot beszelgettünk. De kajak reszletesen , ftrol ftra kiszamolva. Azon kivül h a vegere jol osszevesztunk LOL ö beismerte h jatekra jobb a konzol - minden másra meg a pc .

(persze ha nagyon jol allsz anyagilag akkor pc mindent visz , csak ugye..)



Nekem tanulsagkent az maradt meg még , h a pc-t nem szabad konzolhoz hasonlitani - csak jatekok szempontjabol.
121.
121.
Felis
#120: a válaszaidból ez jött át.



A "megmondomafrankótmindenkinek" úrnak meg már leírtam a véleményem arról, amibe belekötött, még egyszer nem fogom.



Részemről jeti93-mal értek egyet: csúnyán teleoffoltuk a topicot és ebben én is hibás vagyok, bocs mindenkitől, akik értelmes témát is felhoztak közben.

Viszont szerintem már egy ideje nem a ms a mumus, örülnék neki, ha fikázhatnám őket, de sajnos egyre jobbak és olcsóbbak... fene vinné...
120.
120.
galmat
Na hazaértem, látom ment a gondolatcsere rendesen. Most már számozni nem fogom kinek szól, akinek inge, annak...



Szóval ez az elromlik az xbox duma egy hihetetlen nagy butaság. Ha értenél hozzá akkor tudnád. Vegyük példának Mintapélda Bélát aki megvette az xboxot 2005. dec óta és mondjuk nem flashelte ki (igen van ilyen is), és évente vesz pár eredeti játékot. Ha elromlik a box, ingyen javítja az ms.

De vegyük Mintapélda Józsit,aki rafkós magyar ám, és 2005-ben már flashelt boxot vesz, így nem kell játékra költeni, csak az üres dvdkre. LIVE-n játszani tud, úgyh egy jókorát tévedtél, de elnézem. Ha tudja mit,hogyan csinálják, még bannolni se fogják onnan. Ha elromlik a gépe 14 000 ft-ért megcsinálják, ami mondjuk ha félévente is megesik, még mindig ott vagyunk mintha eredeti játékokat venne.

Aztán ott van mintapélda Géza, aki flashelt boxot vett, és nem hibásodott meg neki,mert normálisan használja. És mondjuk meglehet oldalni,h visszakerüljön a régi fireware rá, így még az MS is javítja ingyen.



Szóval jó lenne ha butaságokat nem hordanál össze.





Aztán ott a másik jómadár, aki egy csöppet lenézi a konzolosokat, hogy azok nem értenek hozzá. Na ez is csak őt minősíti, a felületesség mintapéldjája vagy haver. Ismersz? Tudod mennyire értek a gépekhez? Nem. Akkor ne írj badarságokat.



Aztán ott van a következő kategória: "nekem nem kell xbox, nem érdekelnek rajta a játékok". Csak tájékoztatlak,hogy a piac igencsak pici százalékába tartozol, úgyhogy véleményed lehet persze, de az MS és a Sony magasról tesz rátok. A te bajod, ha neked a Forza Motorsport 3, Gears of War 2, Madden NFL 10, Fable 2 és társai nem tetszenek. Persze megteheted,hogy nem veszel konzolt. Ha neked elég a WOW meg az optimalizálatlan PC-s verziók, lelked rajta.
119.
119.
Pukhi-zik
#118: hallod haver te összekeversz engem itt valakivel. Soha nem irtam h draga a geped.

Megsugom amugy : nincs konzolom.

Légyszves ne irj már oylat h nem latom at. Honnan tudod, h en nem latom at? Ezt te erölteted ra az emberre. Meg h mim van, vagy volt és mennyi ideig . (pc konzol)

Hidd el en atlatom. Sztem majdnem 2x annyiba van egy pc mint egy konzol - egy konzol kifutasa alatt. De nem vezetem le az egeszet.



Komolyan már az tenyleg nem vagom mivel vadolsz meg.Leirtam h sztem miert jobb jatekokra a konzol.

118.
118.
jeti93
Szerintem hagyjuk abba ezt az egész hólyeséget. Úgyis ugyan az az ellenségünk, a Microsoft. Ha nem bírod a gépet akkor azért, ha a konzolt nem bírod akkor azért, és legfőképpen, ha a DX11-et nem bírod, akkor azért. (megjegyezném, hogy nekem egyikkel sincs bajom, ellentétben, a Microsoft üzletpolitikájával, és én ezért rühellem) Mert teljesen eltértetek a tárgytól!!! Legalább a végére kiderül, hogy senki se írta le konkrétan azt, hogy xy szar, csak éppen azt, hogy neki az amije van, jobban megfelel, csak ezt kicsit furán fogalmazta meg, ezért félreértették. És ez minden xy vs ab háború vége. A felek kijelentik, hogy másképp gondolták. Legalább is remélem, hogy vége.
117.
117.
Felis
#112: nem azt mondtam, hogy "szar", hanem hogy kb. ugyanazt éred el vele, de nem látod át, pontosan mit és miért. Ez egyre nyilvánvalóbb, ezért úgy tűnik, hogy #114-nél a pont:)

Egyébként ha nem sajnálod rá, hát használd, érezd jól magad!

Én azt tapasztaltam, hogy nincs, vagy rövid idő után nem lesz különbség a grafikában. Persze biztos nekem van szuperdrága gépem, ezt nem tapasztaltam mondjuk, de valószínűleg így van, mert Te mondod.

Azért szálltam be a vitába, mert utálom, mikor konzolosok hülyézik és lesajnálják a pc-seket, mert attól, hogy nekik nincs türelmük ezzel foglalkozni, még a másik nem hülye és ameddig visszaolvastam a fórumot, ez jött le a kommentekből.



#110: tudja bizony:) Mostmár illene normális drivereket írniuk, akkor lemosnák a pályáról az nvidiákat...
116.
116.
Pukhi-zik
#116: en olyat irtam h fikazza?
115.
115.
ACDC 4ever
#115: Azt hogy nem az a célja h fikázza a konzolt
114.
114.
Pukhi-zik
#114:

elmagyarazod akkor mit nem ertek? Én leirtam h Felisnek a



"Csak annyi a lényeg, hogyha képben vagy abban, hogy mit jelent a szoftverfejlesztés, tudod, milyen az informatikai fejlődés dinamikája, akkor nem költesz feleslegesen konzolra."



kijelenrese sztem hueseg. Annyi elfogultsagot és feltetelezest tartalmaz , h kesz. Erre leritam a velemenyem, h sztem miben jobb a jatekok szempontkabol a konzol.
113.
113.
ACDC 4ever
#111:

haggyad úgysem érti meg
111.
111.
Pukhi-zik
#111:

igen, nem te allitottad , felis nevü irta, h a konzolosok nem latjak at stbstb

Ezt butasagnak tartom.
111.
111.
Theodor
#106: Így gondolom én is, el kell ismerni nagyon tetszetős :P
110.
110.
mephi
#108: Nem egy nyelvet beszélünk. Sosem állítottam azt, hogy a PC-s platform jobb játékra. Sehol nem írtam ilyet. Olyat írtam, hogy számomra jobb. S ezt végig Te ilyen módon olvastad.

Illetve azt állítottam, hogy ha van eszed, akkor a PC nem pénztemető.

Ennyi. Ennél tömörebben nem tudom a lényeget megfogalmazni. Remélem érted, és nem fog gondot okozni az olvasottak helyes megértése... ;)
109.
109.
Torque
#109: A teljes 5000-es sorozat DX11-es
108.
108.
Dagobert_bácsi
durva! az ati radeon 5780 ha jól tudom már támogatja!
107.
107.
Pukhi-zik
A jatekokhoz kapcsolhato dolgokban - itt mindenre gondolok grafikai idötallosag, stabil fps , vagy anyagi vonzat stbstb - na ezekben a konzol jobb öszességében. (tegyük fel h valaki a modern jatekokkal akar nyomni nem sc-zni meg wow)



Mielött szétrobban a fejed - én annyit mondok, h játékra jobb a konzol. Csak ebben hasonlithato össze egy pcvel.
106.
106.
Pukhi-zik
#103:

inkabb röviden nyomom mint kijavitgassam a csacsisagokat ahogy te is teszed.



"Konkréttan arra, hogy azért mert Te és páran azt azt kiabáljátok hogy nem éri meg illetve szar, az még nem biztos, hogy igaz is..."



De az ellentéte is :D



"Szart" meg tuti nem irtam, dühödben össze-vissza beszelesz.
105.
105.
drat576
szép, de nem láttam olyat amit a 10-zel nem lehetne megoldani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...