Külső nézet a Modern Warfare 2-ben

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap érdekes pletykák láttak napvilágot a Modern Warfare folytatásával kapcsolatban, miszerint külső nézetben is játszhatunk majd kedvenc FPS játékunkat.
Tegnap érdekes pletykák láttak napvilágot a Modern Warfare folytatásával kapcsolatban, miszerint külső nézetben is játszhatunk majd. Igaznak bizonyultak a pletykák.

Ugrás a galériához


Tegnap egy videó bizonyította, hogy a Modern Warfare 2 akár külső nézetben is játszható, ám akkor még mindenki kétkedve fogadta az információkat. Ma az Infinity Ward embere, Robert Bowling  megerősítette, hogy bizony a folytatás külső nézetből is játszható, ám csak egy bizonyos többjátékos módban. Tehát a vérbeli FPS fanoknak nem kell kétségbeesni, kedvenc sorozatuk nem lesz külső nézetes, csupán a többjátékos móka kedvéért építették be a fejlesztők. Nem váltogathatunk majd a két nézet közül, ugyanis ilyenkor mindenki kívülről látja a karakterét. Érdekes újítás, legalább még változatosabbá teszik a multiplayert.
45.
45.
CJgabor
SŐT még az első "Reveal Trailer"ben is elhangzik Makarov neve.
44.
44.
CJgabor
#28: bocs h félrteértettük, tényleg lesz benne Makarov nevezetű (egészpontosan Vladimir Makarov
43.
43.
CJgabor
#38: Kamarov nem is lesz, Makarov annál inkább :D nézd meg te is gametrailers.com on a Pop Block infamy trailert, ott kiírja hogy Vladimir Makarov a rosszbácsi neve 0:18nál
42.
42.
CJgabor
#36: áá fiuk most látom, igaza volt neki, nézzétek meg a Gametrailers.com-on a GT-Pop Block: Infamy trailer nevű vidit, ott mutatja hogy az új orosz főgonosz neve Makarov lesz. Nem mondott hülyeséget (talán) csaka mi értettük félre. Bocsi!
41.
41.
szellemfiu12
Aha tudom,nem is nkeed szántam:D
40.
40.
AKI94
40: Ezért ne engem okolj nem én írtam az előzetest :D
39.
39.
szellemfiu12
Megértettem,de Cpt. Price nem Sgt.
38.
38.
M@RK96
elég furcsa de ha a tervezők és a tesztelök jónak látják akor...
37.
37.
AKI94
37: kamarov nem lesz foellenség olvasd el az előzetes ;)



"Zakhaev halott. Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, a szociopata Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. "
36.
36.
szellemfiu12
Azt bírnám hogyha Kamarov lenne a főellenség a MW2-ben... Sőt sztm biztops h így lesz,aki végigvitte a cod4et,az tudja,hogy a játék elején az első küldetéssorozatban az első küldetésben motyog vmit Kamarov: This is sparta,this is tosszotya táki,to méra bú szí gráta,vagy mi a tököm,azon a pályán meg,amikor Zakhaev felhívja Cpt. Price-t,elismétli a telefonban ugyanezt,hallani is lehet,ez az a pálya volt,amikor Al-Asad-ot lekapcsoljuk.

Szal tuti hogy volt Zakhaev és Kamarov között vmi kapcsolat, lehet h testvérek:d
35.
35.
shooter1234
Na ja! A Makarov az egy ruszki stukker. Kamarov meg az a fószer, akit már eddig páran megemlítettek.



34.
34.
CJgabor
#31: Egyébként is hülyeség, Kamarov, (és nem Makarov) nem negatív kampány, gondolj bele: CoD4 ben is Kamarovval voltunk, azaz hogy ő volt velünk, mint az oroszok "jófiúja" az SAS-esekkel. Viszont lehet h a cod6ban már az orosz főellenség, Zakhaev leszármazottja vagy tudomisén minek hivjam már Makarov néven fog szerepelni? :DDDDD
33.
33.
CJgabor
Egyébként nem tartom elsőre túl jó ötletnek.

a cod4ben elszaporodotta HC (amit utálok) most a cod6ba is tuti a szerók 99,9%a HC vagy külső nézetes lesz? na nee.
32.
32.
CJgabor
#28: törölték a vidit, az ACtivision Inc. jóvoltából. Köszönjük hogy nem láthatunk semmit :SSS (ez nem a te hibád, csak gondoltam közlöm :D)
31.
31.
Horvi14
28. Makarov lol! XD ez rohadt jól hangzik de nem aza neve :P
30.
30.
szellemfiu12
#28: Figy ne vedd kioktatásnak,de sztem de Sgt. Kamarov-ról beszélsz. Vagy nem? Mert tudtommal azt a csókát Kamarov-nak hívják. Sgt. Kamarov.
29.
29.
bledzer
Nincs ezzel semmi baj még singli kampanyba is elférne.. csak Opcionálisan.
28.
28.
szaszadam
#25 Szerintem nem kéne hisztizni emiatt h TPS nézet mert ez csak egy új multy mod nem ront el rajta semmit attól ugyanúgy FPS a game.



#28 Jó videót találtál de szerintem nem lesz benne negatív kampány csak ez vami sztori bevezető h átcsesznek és ezért beállunk a jó oldalhoz (SAS) ,mert ott a végén jönnek értünk. De ez csak az én gagyi ötletem.
27.
27.
suti_88
lesz a játékban olyan rész, ahol Makarov-ékkal leszünk ,tehát végre lesz benne negatív kampány is....



http://www.youtube.com/watch?v=hd2kD5m5DjE


mekkora húzás
26.
26.
delta
Én mindig is FPS-nek szerettem a cod-ot és remélem nem lessz soha más.Ugyanakkor sztem nem is lenne olyan rossz kipróbálni, de csak multiban a solo mindig maradjon FPS.
24.
24.
mataj
Ha COD akkor fps és ne legyen más,ne igy akarjanak uj dolgokat a sorozathoz mert a jot nem kell elrontani.Nem véletlenül lett sikeres a széria tehát maradjünk az alapoknál.ennyi.
23.
23.
szellemfiu12
Bár engem nem zavarna az sem,hogyha SP-be is betennék a külső nézetet,akkor legalább látjuk is a karakterünket:D De mivel még 1 CoD-ban sem volt,lehet hogy kicsit szokatlan lett volna.
22.
22.
brolin10
Én mondjuk örültem volna ha single playerbe is lehetnek külső nézetbe játszani.
21.
21.
shooter1234
#14: Kössz az infót. :D Örülök, hogy ennyi újítás lessz ezen a téren. Ezzel a multi rész tovább fog lekötni, mint a többi COD -ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...