Kooperatív móddal bővülhetnek a Bioware RPG-i

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 17.
  • Érdekesség
Noha a Bioware új RPG-i, mint a Dragon Age vagy a Mass Effect tipikusan egyjátékos módra tervezett játékok, a készítők szerint nem elképzelhetetlen a multi sem.
Noha a Bioware új RPG-i, mint a Dragon Age vagy a Mass Effect tipikusan egyjátékos módra tervezett játékok, a készítők szerint nem elképzelhetetlen a multi sem.A Videogamer Ray Muzykát, a Bioware atyaúristenét faggatta arról, hogy a jövőben várható-e valamilyen többjátékos mód szerepjátékaik folytatásaiban, például a Dragon Age vagy a Mass Effect következő részében. Muzyka szerint az ötlet jó és abszolút nem lehetetlen a megvalósítás, noha nem is könnyű: a Star Wars: The Old Republic során éppen az alapvetően egyjátékos módra kihegyezett Knights of the Old Republic világát és játékrendszerét próbálják meg MMO-vá varázsolni, s kihívásban ott sincs hiány, kétségtelen viszont, hogy az eredményért bőven megéri a fáradozás. A közeljövőben nem valószínű, ám a Dragon Age második részében talán már barátainkkal vállvetve is küzdhetünk a gonosz ellen!
3.
3.
CD klon
ja ja

de az a kép nel lehetne kicsit lefelé fojtatni nem azért csak úgy hülyeségböl mongyuk biztos lene ott valami ami eltakarná :D
2.
2.
CD klon
Szerintem mindegyik olyan játék ami Solo modos naon álatt lenne Mulriba is :)
1.
1.
peterpal7
Akkor Muzyka szeinrt szépen fognak muzsikálni a coop gamek XD

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...