Mass Effect 2 - Tali és az Adept karakterosztály

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 27.
  • Videó
Link másolása
Az új Mass Effect 2 mozgóképeken megismerhetjük az Adept karakterosztály, és feltűnik egy régi ismerős aki, aki nem más, mint az első rész egyik hőse, Tali.
Az új Mass Effect 2 mozgóképeken megismerhetjük az Adept karakterosztály, és feltűnik egy régi ismerős aki, aki nem más, mint az első rész egyik hőse, Tali.


Az Adept karakterek nem a fegyvereikkel, hanem képességeikkel intézik el ellenfeleiket. Nincs szükségük halálos gránátokra, pisztolyokra és puskákra, hiszen egytlen kézmozdulatukra a levegőbe emelkedik a rosszfiúk teste, és biztos hogy nem puha talajon ér majd földet.

7.
7.
forgonati
Tali. Imádtam, az egyik kedvenc karakterem volt. Bár ő az egyetlen, akinek nincs arca, de mégis. Dögös :-)

Alig várom már.
6.
6.
peterpal7
#5: Állítólag Avi Aradnak adták el a filmes jogokat. Ő készítette: Vasember, X-men széria, Pókember, és sok marvel film :D.

Szal ha ő csinálja akkor jó kezekben van :D
5.
5.
amd33
Baszki kajak azt modom ezutan, a mass effectből lehetne egy jó filmet csinálni.Simán van oylan fasza univerzuma mint a star warsnak ütne szerintem nem kicsit ,csak jól meg kéne rendezni,nem iylen Uwe Bollnak kéne megrendeznie,mert az csak elbaszná de nagyon... Steven Spielberg ketébe mondjuk már talán oda adnám akkor már lehetne belőle fasza kis film...
4.
4.
Mathia$
3.
3.
peterpal7
Egyik vágyam teljesült, hogy eljussunk a flottilára. Ez szerintem meg fogom venni. (nem szokásom :D)

2.
2.
Ghost
Arra én is nagyon kíváncsi vagyok, nagyon jónak igékezik a folytatás.
1.
1.
Dcrysis02
Nagyon várom már a játékot. 2010 egyik kötelező játéka. Már alig várom hogy lássam hogyan befolyásolják a mentett állások a történetet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...