Csütörtökön érkezik a Dante's Inferno demója

  • Írta: moloj
  • 2009. december 7.
  • Hír
Link másolása
Már a héten kipróbálható lesz a Dante's Inferno, a demó egészen pontosan december 10-én, csütörtökön válik elérhetővé a PS3-as játékosok számára.
Már a héten kipróbálható lesz a Dante's Inferno, a demó egészen pontosan december 10-én, csütörtökön válik elérhetővé a PS3-as játékosok számára.


Az Xbox 360-on játszók karácsonyig kimaradnak a mókából, ugyanis a Live-ra csak 24-én érkezik meg a kipróbálható változat. Egy próbát érdemes vele tenni, most meglátjuk, a Visceral Games hogyan alakít hack 'n slash témában: a demóban a teljes verzió legelső, Gates of Hell nevet viselő pályáját játszhatjuk végig. A teljes játékra sem kell már sokat várnunk, a Dante's Inferno ugyanis február 9-én kerül a boltok polcaira.
19.
19.
Mathia$
Szerintem meg a gow is ez is és a dmc is külön világ. Nekem a gow a kedvencem, dmcből csak a 4 jött be. Ezt majd meglátom milyen lesz akár őrületesen jó is lehet de eddiggiek alapján nem bejövős.
17.
17.
tyler001
csak kár h az xboxosok megin szopnak... sry a dupla commentért -.-"
16.
16.
Ra1D3n
#21: Nem kezdem, egy ideje regelve vagyok, csak ami felhúz, arra már írhatnékom van. Kellemetlen egy szokás tudom, de lassan 8 éves gémer pályafutásom alatt már kezd elviselhetetlenül érinteni, hogy sok ilyen gyökér van...

15.
15.
bencsizy
#20: Már itt is kezded?

LOL
14.
14.
Ra1D3n
#10: Ahelyett, hogy a hozzádhasonlók örülnének neki, hogy egy igényes játékot kapunk kézhez hamarosan, inkább egyből elkezdtek fikkantani meg tarhálni, hogy "húúúúú, ez akkora de akkor koppintás, hogy csak na! Lajos bácsi a szomszédbó megmondta, hogy az, és ő mindig az igazat mondja, miközben egy nagyot tarhál a tenyerébe!". Csak szörnyülködni tudok rajta, hogy a mai gémer társadalom egy része, milyen egy alaj szintre süllyedt. Gratula neked, te nyomorék!
13.
13.
Giga0509
#14: Ez inkább EPIC FAIL volt :D te jóisten...ekkora hülyeséget...
12.
12.
bzsp
24 még messze van, de majd biztos leszedem a liveról.:)
11.
11.
HomoLudens
#10: molojnak teljesen igaza van. Miért van az hogy egyesek amint valami hasonlóságot vesznek észre valamiben egy régebbi játékkal máris verik a mellüket, hogy ez lopás, koppintás , utánzat... és a kihagyhatatlan stílus jegyekkel mivan? és a műfaji vonásokkal? Hát nem figyeltek oda irodalom órán látom... vagy szerintettek minden FPS a wolf 3D ről koppintott? Minden akciófilm Rambo mert , fegyverekkel lőnek benne katonák és a végén a jó nyer... jaám ez így van . Az esetek 99.99% "lopás kopintás", de ez nem baj ha jól csinálják igazán új ötlet ritkánlátható és ez jó is így mert így udítő de mindig teljesen újat megismerni meg rohadás fárasztó lenne,. No de én sem akarok regényt írni.
10.
10.
Batri
#10: FAIL...inkább maradtál volna csendben...
9.
9.
klemid
#12: Lemaradt a fele:

Inkább GOW és Dante Inferno mint GOW és DMC.
8.
8.
klemid
#8: A DMC és a GOW két külön világ... :)
7.
7.
dawe001
#8: hogyne lenne benne közös, te el vagy vhol tévedve....a történetet a gow-ról koppintották, mivel ezis egy régi történetet foglal magába lehetne még sorolni de nemszeretnék regényt írni.
6.
6.
simon 555
amugy télleg God Of War utánzat!igaz még életemben nem láttam mukodés kozben 1 GOW részt sem de a fejlesztok is megmondták,hogy számukra elismerés,hogy a GOW hoz hasonlítják a játékukat:)

és még a fejlesztok is elismerték,hogy az volt a céljuk,hogy 1 hasonlo játékot csináljanak vagy valami ilyesmi....
5.
5.
keiji maeda
az a baj vele hogy március-ba jön a god of war 3 és egy életre elfelejteném a dante inferno-t amint a kezembe kerűl kratos 3. epizódja. meg szerintem eléggé god of war utánzat de ne legyen igazam :D :D lehet jó lesz a demót mindenesetre kipróbálom majd
4.
4.
vuliem
Szerintem örüljünk, hogy jön boxra egy egész jónak tűnő hack 'n slash.
3.
3.
ffixer
Miért jön PS3-ra előbb, mint Xbox 360? Lefizette őket a sony, vagy mi?
1.
1.
kratos83
Nem ide tartozik de valaki tud segiteni? Megvettem az AC2-t és kaptam hozzá egy kodot amivel letudok tölteni exclusive contentet de akárhogy irom be mindig azt irja ki hogy rossz a kod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...