Tony Hawk nem ért egyet a Ride-kritikákkal

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A gördeszkás nevével fémjelzett sorozat új részét keményen lehordták a kritikusok, főleg a speciális gördeszka-kontroller pontatlansága és magas ára miatt.
A gördeszkás nevével fémjelzett sorozat új részét keményen lehordták a kritikusok, főleg a speciális gördeszka-kontroller pontatlansága és magas ára miatt.



A Tony Hawk: Ride volt talán az utolsó elkeseredett ötlet az Activision részéről, hogy visszavágjon az Electronic Arts formabontó irányítással jelentkező Skate című remekének. A Ride még inkább meg akarta reformálni a gördeszkás játékok kezelését, s az új részben gombok nyomogatása helyett egy mozgásérzékelőkkel telerakott, műanyag gördeszkán állva kell virtuális deszkásunkat terelgetni. Az ötlet nem titkoltan a Guitar Hero sikerére épült, amely annak ellenére is óriási sikereken van túl, hogy az ára jócskán meghaladja egy átlagos játékét.

A kritikusoknak viszont nem tetszett a Ride, gyakorlatilag az 5 pont feletti értékelések már jónak számítanak az ő esetében. Tony Hawk a minap egy interjúban kifejtette, hogy abszolút nem ért egyet a tesztekkel, szerinte - miután a játékmenet nem éppen úgy működik, mint elképzelték - az újságírók eleve negatív előítéletekkel álltak az értékelés elé, s még a játék kipróbálása előtt úgy döntöttek, hogy le fogják pontozni a játékot. Hawk egyúttal kijelentette: nem igaz, hogy ő csak a nevét adja a sorozathoz, komolyan közreműködik a fejlesztésekben, ahogy a Ride kontrollere is az ő ötlete volt, s a munkálatok minden lépését felügyelte. Talán pont ezért védi annyira.
13.
13.
ThomasKoller
"Fel lehet hípe-olni egy közpszerű játékot úgy hogy rekordokat lehet vele dönteni (pl HALO3) "

Ilyen baromságot sem hallottam még...Gratulálok hozzá;)

(Szerintem tudhat valamit egy olyan játék,ami eléri azt egy konzolt utáló embernél,hogy coopban végigtolja a HALOt,míg a Gears Of Warra húzza a száját..:P, pedig az szerintem jobb..de ez most mindegy:))
11.
11.
bzsp
#10: én is:)



naná h védi, elvégre az ő játéka. ettől függetlenül nem biztos, h annyira sz.r, bár a Skate 2-őt nehéz lesz überelnie, mert nagyon jól sikerült.
10.
10.
Kyuubi
Én ezek után inkább tagadnám hogy bármi közöm volt hozzá xD
9.
9.
Killerbee
Nem fognak belole eladni 3 milliot csak 1-t.. szornyu..

Sokan vannak akik nem tesztek alapjan vesznek jatekot es annak eleg ha meglatja a kontrollert a boltban es maris belezug (lasd amerikai atlagember)
8.
8.
fojesz
Igazából mikor a Gamespot kiosztotta neki a 3 pontot, már akkor megbukott szerintem. :))
7.
7.
tjames
Az a gáz, hogy mivel ez a hír már szárnyra kapott, már lehet is borítékolni a buktát. Ahhoz hogy innen eladásokat tudjanak felmutatni, hatalmas promo kéne. Mert sajnos a média nagy úr. Fel lehet hípe-olni egy közpszerű játékot úgy hogy rekordokat lehet vele dönteni (pl HALO3) és lehet eladási minimum egy (a maga nemében) kiemelkedő alkotás mint pl a DeadSpace.

TH már bukta lesz ezt el lehet könyvelni.
6.
6.
Mathia$
#: jó akkor nézz utána ha ilyen makacs vagy.
5.
5.
mnmn1
#4: Csak a gördeszkával együtt adjak.
4.
4.
Game Fan
#3: Én azt nem gondolom hogy csak azzal a vacakkal lehet irányítani azért az mégis csak túlzás lenne... Vegyél meg egy 20on ezer forintos Méd in Csájná Kontrollert amit még életedben nem is használtad sőt nem is hallottál róla.. Egy átlagos gémer nem fog ezért ennyi pénzt kiadni!
3.
3.
Mathia$
#1: csak azzal.



Azért védi mert kevesebb money-t kapott mint amire számított, vagy azért mert az ő nevén van, vagy azért mert a szerződésben erről is megállapodtak :D
2.
2.
Game Fan
Én is védeném ha az én játékom lenne....

Mellesleg lesz itt a GK-n teszt róla??
1.
1.
simon 555
most akk csak ezzel a kontrolerrel lehet irányitani?vagy lehet simával is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...