Pro Evolution Soccer - segítsd a sorozat fejlődését!

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Természetesen jövőre is lesz Pro Evolution Soccer, ám mielőtt a Konami megkezdené a tényleges fejlesztéseket, a rajongók véleményére és igényeire is kíváncsiak.
Természetesen jövőre is lesz Pro Evolution Soccer, ám mielőtt a Konami megkezdené a tényleges fejlesztéseket, a rajongók véleményére és igényeire is kíváncsiak.



Mi a véleményed az idei rész a játékmenetéről, játékmódjairól, grafikájáról, irányításáról és hangzásáról? Tetszik, nem tetszik? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kell válaszolnia annak, aki rászán a Konami kérdőívére néhány percet. A válaszokat a fejlesztők feldolgozzák, s ígéreteik szerint mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a jövőre megjelenő Pro Evolution Soccer még jobb legyen elődjénél.

13.
13.
gyoker95
#3: ez szerintem is jó ötlek.grat neked
12.
12.
gyoker95
nekem nem nagyon jön be a pes...szerintem a fifa sokkal jobb ps3-ra... de azért mindkettőben lehetne NB1...ha vki szeretne izgalmas fifa 2010 meccseket játszani ps3-on online akkor a nevem:

gyoker95
11.
11.
pwpw
majdnem tökéletes játék, főleg a fifához képest, egyetlen dolog van csak: az AI mindig ugyanazt csinálja, kiviszi a szélre, és beadja középre, középen sosem támadnak, alacsony passzokkal is iszonyat ritka, ha minden úgy maradna, mint a mostani, teljesen oké lenne, ez az egy szerintem, amin változtatni kéne. ja és még valami, a nehézségi fokozatok közt naygon nagy az átmenet, a top player nagyon nehéz, viszont az egyel könnyebb meg túl könnyű.. amőgy tényleg nagyon jó, h ezt meg lehet nekik írni, remélem más is írta ezt, és valamit tesznek majd:)
10.
10.
CB
#10: Egy nagyon jó játék! De amúgy ha nem tudsz vele játszani, az még nem jelenti azt hogy rossz is a játék. Ezt sokan elfelejtik
9.
9.
nasario
Már az ideit is igy csinálták és mi lett az eredmény? ...... :S
8.
8.
bzsp
jó 5let, de én csak a fifaval kapcsolatban tudok javaslatokat tenni, a pes kimaradt az életemből.:)
7.
7.
fojesz
#7: Ofkorsz elírtuk. :) Köszi.
6.
6.
H.Eszkimo
Nekem is tetszik az ötlet, jó példa a többi kiadónak.
5.
5.
mephi
Mindig is szimpatikusabb volt ez, mint a FIFA, ezek után meg csak tovább nőttek a szememben!
4.
4.
Mathia$
Na én segítettem nekik :)
3.
3.
pstomi
én kitöltöttem. irtam olyan ötletet. hogy legyen referee mod. A mérközésen a bírót kell irányitani és a meccs végén értékelnek téged. ez alapján mehetsz feljebb a ranglétrán. természetesen a csúcs amikor a BL döntöt kell vezetned
2.
2.
p.balou
NEKEM FRADI KELL CSAK xD

Na jó meg Soproni liga :D
1.
1.
asdwarr
nagyon jó ötletnek találom, és ez mindkét félnek megéri... igazából nem is értem hogy miért nem csinál minden kiadó ilyet...íyg a játékosok jobb játékot kapnak->többen veszik meg->több pénz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...