PlayStation 3-on is játszhatók lesznek PSP Minik

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Valószínűleg még karácsony előtt elérhetővé válik a PlayStation 3 új, 3.15-ös firmware frissítése, amely lehetővé teszi, hogy a PSP Minikkel is játszhassunk a konzolon.
Valószínűleg még karácsony előtt elérhetővé válik a PlayStation 3 új, 3.15-ös firmware frissítése, amely lehetővé teszi, hogy a PSP Minikkel is játszhassunk a konzolon.

Ugrás a galériához

A PSP Minik olyan - rendszerint olcsó - játékok, amelyeket a PlayStation Networkről tölthetnek le az érdeklődők, s legfőbb jellemzőjük, hogy egyszerűségük ellenére hosszú órákra képesek odaszegezni a játékosokat a képernyő elé. A 3.15-ös firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a december 17-e után megjelenő összes Minit áttölthetjük a PlayStation 3-ra, ahol szintén játszhatók lesznek ezek a programok. A Sony szerint a legtöbb korábban megjelent játékkal sem lesz gondja a frissítésnek, de nem ígérik, hogy mindegyik tökéletesen működik majd. A másik érdekes újítás, hogy a frissítés letöltése után két PlayStation 3-at összekötve bármikor áttölthetjük adatainkat, mentéseinket és letöltéseinket egyik gépről a másikra, megkönnyítve ezzel például a Slim modellre való költözködést. Az új firmware megjelenési dátuma nem ismert, de a december 17-i határvonal jó támpontot adhat a találgatásoknak.

6.
6.
Neptunusz
nekem yugioh gx tag force 2 kell ps3-ra (vagy 2-re) XD
5.
5.
klemid
#2: Szerintem ez ugyan olyan jó ötlet mindhogy PS1-es játékokat is letudsz tölteni a Storeról. :)
4.
4.
klemid
#3: Van a PSN accountod. Azzal csak belépsz a másik gépen és a trofeáid is ott lesznek. Pl. nyitsz egy uj profilt amin még nincsen regisztrálva a PSN-re. Akkor rányomsz és lehet választani, hogy csinálsz egy accountot vagy bejelentkezel.
3.
3.
Lachgas
"A másik érdekes újítás, hogy a frissítés letöltése után két PlayStation 3-at összekötve bármikor áttölthetjük adatainkat, mentéseinket és letöltéseinket egyik gépről a másikra, megkönnyítve ezzel például a Slim modellre való költözködést." ----------- erre már rég vártam, csak azt még most se tudom hogy a trófeákat is át lehet portálni, mert nem szeretném ujra elöröl nyomni mindet.
2.
2.
Giga0509
Nem tudom,nem hiszem hogy olyan játékok mellett mint az uncharted meg a killzone stb. valaki fog ilyenekkel játszani :D
1.
1.
darczy
Már tölthető a 3.15-ös fw.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...