Rage - az EA helyett, a Bethesda adja ki

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Néhányan talán megkönnyebbülve sóhajtanak majd fel a hír hallatán, hogy végül nem az Electronic Arts, hanem a Bethesda fog felelni a Rage kiadásáért.
Néhányan talán megkönnyebbülve sóhajtanak majd fel a hír hallatán, hogy végül nem az Electronic Arts, hanem a Bethesda fog felelni a Rage kiadásáért.



A múlt hónapban komoly átszervezések történtek az Electronic Artsnál, ami egyúttal azt is jelentette, hogy a cég lemondott a Rage kiadási jogairól. Szerencsére a projekt nem vész kárba, a jogokat - miután júniusban magát a fejlesztő id Software-t is felvásárolta - a  Bethesda anyavállalata, a ZeniMax szerezte meg. A hivatalos bejelentés szerint a váltás nem befolyásolja majd a fejlesztés menetét, az egyszeri játékos mindössze annyit fog észrevenni belőle, hogy a Rage dobozán nem EA, hanem Bethesda-logó figyel majd.
13.
13.
adikas
"tele lesz a játék olyan döntésekkel, melyek meghatározzák a későbbi eseményeket"

Na ilyenkor kár hogy nem figyelek angol orán,magyarositásra lehet majd számitani.Am mit irtak hogy tech5 vagy mivel készül ahoz tényleg nem kell nagy gépigény?Nem az nincs rosz gépem.
12.
12.
Mathia$
én szeretem az EA-t! :D sajnálom...
10.
10.
adikas
Valaki nem tudja milyen stillus lesz?

Inkább Resident Eviles vagy Borderlandos?

Vagy semelyik?
8.
8.
megalonagyix
Jajj emberek... Nem tök mindegy ki adja ki?

Én az EA-nek mondjuk jobban örültem volna! (JÖTTEK VOLNA SZÁMTALAN KIEGÉSZÍTŐK!) :D
8.
8.
megalonagyix
persze ezt a hsz-t nem kell komolyan venni :P
7.
7.
LtGlove
Hálistennek. Legalább nem kerül egy logo alá az EA-s gagyikkal. És szerintem ha Activision vagy UBISOFT van a dobozon, tudom mit fogok kapni, az EA-soktól már előre félek.

Ami a Rage-et illeti, nem várom annyira, mint az első RAGE engines RAVENSOFT játékokat, még akkor is, ha nem tudom mik lesznek azok.

6.
6.
Dcrysis02
5: Komolyan? Pedig akkor mostanában visszavehettél volna a gyűlöletből mivel egyre jobb játékokat ad ki az EA. Több projekt is a kukában landolt, mivel nem volt megfelelő a minősége.

Mindenesetre jobbak mint az Activision.
5.
5.
mephi
Örülök, hogy nem az EA fogja kiadni. Gyűlölöm őket, mert ahogy már írták a folytatások és rókabőrnyúzás királya, és bizony a határidőt is mindig szűkre szablyák.

#1 Depressziós leszek az ilyen kommentektől. Egy játékot akkor adjanak ki, ha tökéletes és jól működik, ne pedig minél hamarabb. Az ID-t azért szerettem, mert addig ült a játékon, amíg úgy nme érezte, hogy tökéletes.
4.
4.
adikas
Nagyon várom,szerintem fog akkorát ütni mint a Resident Evil ha nem nagyobbat,de nem akarok előre inni a medve bőrére.
3.
3.
huhh, ez jó hír.

EA egy rák, mindenből 100 gagyi folytatást akar csinálni.
2.
2.
fojesz
#1: Nem valószínű. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...