A Sony nagy tervei a 2010-es esztendőre

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagy tervei vannak a Sonynak a következő évre, legalábbis ez derült ki a SCEA fejese, John Koller mondandójából, amikor a 2010-es esztendőről kérdezték.
Nagy tervei vannak a Sonynak a következő évre, legalábbis ez derült ki a SCEA fejese, John Koller mondandójából, amikor a 2010-es esztendőről kérdezték.


Az vitathatatlan, hogy a következő év nagy jelentősséggel bír a videójátékok világában, ugyanis nem csak hatalmas nevek érkeznek majd az üzletek polcaira, hanem elérkezik a vezérlés egy új korszaka, köszönhetően a fejlett mozgásérzékelős technológiának. Természetesen a Sony is nagy dobásokkal készül a következő évre, bizonygatta John Koller, a SCEA fejese. Elmondása szerint a következő évben három fő kategóriára helyezik majd a hangsúlyt, ezek pedig a 3D-ben pompázó játékok, a mozgásérzékelő és a Playstation Network. Céljuk, hogy a PSN hálózatát még használhatóbbá varázsolják, és még több funkciót építsenek be, amelyeket a játékosok szeretnének. Másik kategóriai ugyebár az eddig névtelen mozgásérzékelő, amellyel nem a hardcore réteget, hanem inkább az alkalmi játékosokat szeretnék megcélozni. Harmadikként pedig egyre több 3D-ben megjelenő játékot készítenek sőt, van jó néhány bejelentetlen projektjük is. Úgy tűnik, hogy a cég keményen készült a következő esztendőre, hogy aztán összecsapjanak a nagy riválissal, mi, játékosok pedig élvezzük mindkét fél kínálatát.
34.
34.
bocs már megint off, de az uccsó.

#39: :D

egyébként pont németbe gondolkozom most épp.

vicces, mert ugyan tanultam iskolában jópár évig, mégis amióta dolgozom csak angolul vakerálok. oda se neki, belefér a német is. :)

echte angolok amúgy általában nem normálisak azt aláirom, igénytelen állat a többsége. ismerek skótokat is, ők egy fokkal normálsiabbak - nem is szeretik a pudingfejeket.

na majd a németek. egyébként a magyar az magyar külföldön is, de reméljük nem lesz ezzel negativ tapasztalatom.

ha bejön az élet akkor beruházok ps3-ra meg 3d fernseherre is :D
33.
33.
Lachgas
#36: én is 9 éve lakom németbe de soha az életbe nem költöznék visza magyarba.

A magyar ember meg csak ugy normális ha külön van a többi magyartól mert akkor nem irigykedik h a másiknak mennyi van, ... meg a többi associált dolog. Ezt a FREI DOSSZIÉ-ba is megmondták
32.
32.
mnmn1
#36: igazad van az angoloknál még a villany is fordítva van...

A csapokról meg a kinézetükről már inkább ne s beszéljünk
31.
31.
tjames
A 3D-s játékokra kíváncs leszek ! ! !
30.
30.
Thor Vath
Bocsi, de OFF leszek, muszáj.

#24: Mi magyarok tényleg folyton furkáljuk egymást és minden kis hülyeségből "Ügy"-et csinálunk, de rengeteg jó tulajdonságunk is van. Én 5 éve élek Angliában (még 2-3 évet lehúzok, aztán megyek haza), na, amit sosem gondoltam volna, AZ aztán egy trash nép!!! Sötétek, mint a szurokkal leöntött koksz éjfélkor. És még rengeteg rossz tulajdonságuk van.

De nem akarlak lebeszélni arról, hogy külfödre menj, menj csak, és láss. Én mindenkinek kötelezővé tenném, hogy éljen pár évet külföldön.

Többiek: bocs az off-ért.
29.
29.
dzsiádzsó
#32:

Csak szolok a jövőben semmilyen formába nem kommunikálok veled, lekakilom mit írsz, amúgy se írsz semmi, biztos le is van mentve minden tudásod egy 2kb txt, onnan másolod be ezt mérhetetlen sok tudást, további jó szórakozást, majd vedd észre majomketrec rossz oldalán fogod a rácsokat, pissze veled....



33: azt hogy nem várom se ezt, se x-es mozgásérzékelést, erősen hozzátartozik a témához, és nézd végig a társaidnak vélt fanok, miket irkáltak, és az mennyire tartozik hozzá ehhez témához, illetve akkor ezt nyilván nekik is írtad?
28.
28.
HomoLudens
#31: Az a te legnagyobb bajod, hogy nem tudod abba hagyni...

Abban igazad van, hogy szólás szabadság van és, hogy ez egy forum, de megvannaka szbájai pl hogy ne szemeteljük tele nem a forum témájához tartozó hsz-ek el , mert az nem jó.

Megvan a lehetőség a box vs PS hszek kifejtésére is az arra adott topikban.

27.
27.
dzsiádzsó
#26: Nézd szerintem ez egy forum, itt leirhatom mint várok, nem bálványozni kell a dolgokat, hanem véleményt formálni, és szivesen várom minden x360 hírhez mindenféle kommentárt, igy kapok teljes képet, nyilván van akit ez zavar, és ha olyan formában fejezi ki mint te akkor, természetesen legközelebb majd igyekszem eleget tenni, hogy ne bántsam az érzéseit.

Respect!
26.
26.
HomoLudens
#29: Menj el egy iMax 3D moziba és meg tudod mi a 3D játsz a wii-vel és meg tudod hól kezdődik a mozgás érzékelés.
25.
25.
Drider
3D-s játékok? És azok hogy fognak majd elindulni rajta? ;D Egy kezemen meg tudom számolni mennyi olyan van, ami nem 3D-s PS3 játék... mozgásérzékelő is van már, a neve SIXAXIS kontroller... Persze nagy tervek vannak már: még nagyobb 3D (talán 4, 5? esetleg 12?) és még nagyobb mozgásérzékelő... :D
24.
24.
Killerbee
#27: Hatha 2 tokeletlen konzolbol letrejon a tokeletes konzol :D
22.
22.
bencsizy
#20: Mi sem írjuk oda egy X360-as hírhez, h ezt meg ezt várom, meg hogy nem érdekel.

Meg következö évben erröl meg erröl várok híreket!



Ahogyan te viszonyulsz hozzám, én úgy viszonyulok hozzád! Ezt a mondatot jegyezd meg!

Respect
21.
21.
Mathia$
Hajrá nekik! Kedvenceim
20.
20.
dzsiádzsó
OFF



#23:



Teljesen egyetértek SAJNOS a gondolat meneteddel.

Egyik barátom cigány és azt mondta a legszörnyűbb az hogy akik őket képviselik oltári nagy barmok, és szégyenek, pl kolompár és társai, és azt mondta tudod mi a legrosszabb, hogy ez a realitás, mert 80% ilyen is.

Na ekkor jöttem rá nálunk se véletlenül jutottunk el idáig, ez a nép ezt érdemli, szeretem az országot, a múltat, de történelemből nem lehet megélni, és minél előbb külföldre akarok menni, mert ez a nép tényleg eurotrash...

Bár ne így lenne, és nagyon remélem nem genetikailag ilyenek az emberek, hanem a sanyarú évek tették őket ilyenné. Bocsi az offért
19.
19.
#20:

off .

nekem nem teremt feszültséget, én nem ezt és nem is xboxot várok 2010-től. :D

egyébként megértelek, idióta magyarok:

még akkor is egymást öljük ilyen semmiségek miatt, amikor lassan eltűnünk ebből a világból. persze ez mindig is így volt, mitől változna meg.

hát ezek vagyunk mi, hiába a sok találmány, meg a világszinvonalú oktatás. talán meg is érdemeljük a sorsunkat. :)

(mondom mindezt úgy hogy én magam is magyar vagyok, és véleményszabadság van)

na szebb jövőt.
18.
18.
Killerbee
#19: "rossz az irányítás" Nem rossz az csak fura.. azis csak eleinte, olyan mint amikor teszemazt megtanitanak kiskorodban kessel-villaval enni, utana mar alap lesz :D
17.
17.
dzsiádzsó
#11:



Hát olvasd el amit írtam, és értelmezd, te meg egyáltalán, hogy jössz bármelyik témához, amikor sose írsz semmit, csak hogy ki milyen hülye?:D Ez mihez kapcsolódik, ahhoz hogy vertek kiskorodba, vagy kisebbségi érzésed van?
16.
16.
dzsiádzsó
#14: Akinek ez a komment feszültséget teremt, annak idegi problémái vannak....



Ami meg feszültséget teremt azt olvasd vissza és rájössz mi az...
14.
14.
Thor Vath
Ööö... most miért is volt baj hogy valaki kiejtette a száján, hogy xbox, meg natal...?

A natalt én is várom (tiszta sci-fi), ezt is várnám, ha lenne PS3-am, de nincs. Nem azért nincs mert szerintem nem jó, hanem mert vettem egy x-et, és két konzol már nálam fényűzés-számba megy :-)

Ja, amúgy remélem tudjátok, hogy a 3D-s tv MAGYAR találmány! :-D Bár nem magyar finanszírozás - jellemző... :-(
14.
14.
Dagobert_bácsi
nekem jó a számítógép, igaz most már újítani fog kelleni mert a crysis-ban még a nap se süt XD akkor mi lesz a crysis 2-vel, a GTA4-be meg csak az ember látszik a környezet nem, úgyhogy most már újítani kell, én ehhez vagyok szokva és nem szívesen váltanék konzolra mert rossz az irányítás
13.
13.
Killerbee
Ettol a nataltol mindenki verszemet kap :D
12.
12.
Lachgas
#13: szerintem ezt a figyelmeztetést a legelejére kellett volna hogy ird.

(de tetszett)
11.
11.
demon68
#7: Mikor elolvastad a cikk címét xbox-ra és natal-ra számítottál?
10.
10.
bencsizy
#10: FOGD BE A POFÁD"

Sztem meg inkább te fogd be...

Mindenegyes PS hírnél csak kelted a feszültséget...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...