Hamarosan kipróbálható lesz a NASA MMO-ja

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 22.
  • Letöltés
Link másolása
A NASA nem titkoltan a hadsereg nyomába lépett, mikor úgy döntött, saját videójátékán keresztül próbálja meg a számítógépek előtt ülő lurkókat magához csábítani.
A NASA nem titkoltan a hadsereg nyomába lépett, mikor úgy döntött, saját videójátékán keresztül próbálja meg a számítógépek előtt ülő lurkókat magához csábítani.

Az Astronaut: Moon, Mars, and Beyond címet viselő MMO-játékot az America's Army mögött álló Wisdom Tools, Project Whitecard és Virtual Horses csapatok fejlesztik a NASA pénzéből, a cél pedig természetesen az lenne, hogy a vele játszó gyerekek közül minél kevesebben menjenek rocksztárnak, helyette inkább tanuljanak sokat, s vállaljanak munkát az űrhajózási hivatalnál.

Az Astronaut története 2035-ben játszódik, az emberiség rendületlenül hoz létre településeket más bolygókon - no persze mindez nem olyan egyszerű, s bár idegenek ellen nem kell majd küzdeni, tudományos információkból és matekból jut majd bőven a  feladatra vállalkozó fiataloknak. Az Unreal Engine által hajtott játék megjelenése már nincs messze, a kipróbálható változatot már az év elején elérhetővé teszik a készítők. A hivatalosan honlapon most megtekinthettek egy rövid, screenshotokból összefűzött diasorozatot is.

12.
12.
3NT3R
Erről még én küldtem anno az első hírt ^.^ De büszke is vagyok :)
11.
11.
dareal
10: lehet azt összehangolva, leginkább mmo játékokkal játszom, de mégis bőven megvan a kapcsolatom közelben élő barátaimmal. asszonypajti sem rít még, hogy el lenne hanyagolva, szóval ha jól csinálod, bőven belefér :)
10.
10.
bledzer
furcsa lessz, egyedi próbálkozás bár én megfogadtam hogy többet MMO val nem kavarok és be is tartom:)):)) esetemben egy visszaesés sulyos anti-szoicális gondokkal járna:))
9.
9.
Bbogesz
érdeklődés kérdése a dolog. Nekem sincs türelmem leülni egy fifa manager elé viszont sokaknak meg az jön be ja és ott sem kell ölni sőt ha jól tudom focizni sem :D
8.
8.
dareal
7: simcity-ben sincs gyilok, mégis jó játék. no ez kb ahhoz hasonlítható, stratégiai játék mmo platformon, fps nézetben.
7.
7.
I
4: Az America's Army-t nem ismerem. De ha az valami háborús játék, biztos izgalmasabb szétlőni valakit, mint pl. matekfeladatokat megcsinálni. Én valahogy úgy olvastam, hogy nem lesz benni semmi flotta, háború, ufók stb. Az utolsó mondatot nem értem. :S
6.
6.
Hororo
érdekes egy MMO lesz ez
5.
5.
dareal
sok love egy ingyenes jatekbol nem jon be, nem is ez a celja. en varom, a jatek soran problema megoldo keszsegunkre, ill a csapatmunkara lesz leginkabb szukseg. mar figyelem egy ideje, retegjatek lesz, nem a wowos kozosseg a celkozonseg, szerencsere.
4.
4.
Optimus Prime
#1: Miért? Az America's Army után minden kocka úgy ő lesz az úja Rambo és beál a seregbe? De ha valami értelmes vagy építő jellegű az ötlet már nem kóser?

Meg az is érdekes lenne, ha 2035-ös földi csúcstechnológiával kéne nyomulni a második Covenant flotta ellen.
3.
3.
need15
Nem hinném hogy a játék a magyar kölyköknek készül. Szal nem hülyék tudják hogy gyerekek 99%a nem fog ennek hatására a názához menni.

Ők az 1% miatt csinálták.

(meg persze a lóvéért ami majd bejön)

2.
2.
Csokolade
Érdekes, főleg ahogy írva is van "nem jkell ürlények ellen harcolni".

Akkor mi lesz a feladat? Pitagoras tétellel kell Mars térfogatot számolni Geiger Müller számlálóval vagy micsoda mert sztem ez elég hülyeség hogy egy játék alapján döntöd el a jövődet. A NASA meg támogatja a repülőjegyemet olyan országba ahol Asztronauta képzőbe lehet járni? :)
1.
1.
I
Hát nem tudom, ki fog ezért a játékért asztronautának állni. Ja persze, majd valaki játszik vele, és eldönti, űrhajós lesz, ezért a nyugis életét félreteszi, hogy k*rv@ sokat tanuljon. Az se biztos hogy sikerül neki bejutni. pff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...