Áprilisban jön a foci-vb hivatalos játéka?

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 29.
  • Pletyka
Link másolása
Két nagyobb áruház is egy időben tudatta honlapján, hogy a jövő évi foci-vb alapján készülő videójáték április 27-én kerülhet a boltok polcaira.
Két nagyobb áruház is egy időben tudatta honlapján, hogy a jövő évi foci-vb alapján készülő videójáték április 27-én kerülhet a boltok polcaira.



Az Electronic Arts jó (?) szokása, hogy az évente megjelenő FIFA-epizódok mellett két évente kiadja az aktuális Európa- és világbajnokság hivatalos játékát is, amely bár nem sokban különbözik a legutóbbi részektől, hangulata miatt sok focirajongót csábít el. Nem lesz ez másként a dél-afrikai vb esetében sem, s az új részt ugyan még nem jelentette be hivatalosan a kiadó, az Amazon és a Gamefly szerint már április 27-én viszontláthatjuk a boltok polcain.
8.
8.
Attila421
nem jön pcre :D csak konzolra hahaha
7.
7.
dzsiádzsó
Remélem hogy jön marha nagy a kuss :D 11 Fifa ott van workin titlebe erről meg semmi hír :D.



Persze EA évenként kipakol 3 részt, street, CL, Euro, vagy más címen és esméyn okából, nem hinném hogy pont ezt hagyná ki :)
6.
6.
Jocilus
2: Nekem is a fifa world cup 2006...Az jó volt.Jó kis hangulata volt.
5.
5.
Hunszi
mondjuk PC-sek megint kapnak vmi semmi játékot én csak azt nem értem h az EA miért csinál ilyen külömbséget a konzol és PC között...
4.
4.
Hunszi
FIFA World Cup 2002 volt sztem a legjobb a VB EB-s részekből
3.
3.
Mathia$
nekem az uefa euro 2008 tetszett meg az euro 2004.
2.
2.
bzsp
#1: jaja:)

nekem pl a fifa world cup 2006 tetszett nagyon(pc)
1.
1.
Kocsis92
amúgy tényleg megvan ezeknek a játékoknak valahogy az emelkedett hangulata, élvezetesebb játszani mint egy fifát szerintem:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...