Gunhead, Hurikán, Oliver Twist - az új EA játékok

  • Írta: Daks
  • 2010. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Négy új Electronic Arts játék lepleződött le a napokban, a Gunhead, a Hurikán, az Oliver Twist és a Road Rash viszont nem biztos, hogy valaha elkészül.
Négy új Electronic Arts játék lepleződött le a napokban, a Gunhead, a Hurikán, az Oliver Twist és a Road Rash viszont nem biztos, hogy valaha elkészül.

A koncepciórajzokat egy Ross Dearsley nevű fiatal művész tette közzé a neten, aki a játékkiadó megbízásából készítette őket. Azt nem árulta el, hogy ezek elfogadott tervek-e, tehát lesz-e belőlük valaha játék, így a bejelentésig senki ne élje bele magát a kalandokba.

A játékokról csak annyit tudni, ami a képek mellé magyarázatként van írva. Az biztos, hogy a Gunhead egy képregényes élményeket idéző akciójáték lesz, melyben a főszerepet egy fegyverfejű szuperhős kapja, míg a Hurikán egy elhagyott, természeti katasztrófák sújtotta szigetre kalauzol el minket.

Charles Dickens világhírű Twist Olivér történetét valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, csak úgy, mint a Road Rasht, mely a régi klasszikus, utcai motoros harcokat bemutató EA játék modern feldolgozása lesz. Reméljük nem kell majd csalódni egyikben sem!

14.
14.
atto222
Hát igy első látásra...nem lesz kasszasiker.
12.
12.
Theodor
Hát nem tudom, hogy vagytok vele, de engem egyik se tudott megfogni igazán .. :S
11.
11.
Horvi14
jézus ,sztem ezek így elsőre elég nagy fail-ok :D Gunhead... úgyvan , oliver twist meg... nemá XD
10.
10.
Mortician
Mióta várok már egy új Road Rash-re. PS1-en az volt az egyik kedvenc sorozatom. Remélem lesz belőle valami...
9.
9.
mnmn1
#8: en is vhogy igy vmi assassins creedes feeling :)
8.
8.
gamerplayer
lehet h megteccett nekik ez a magyaros ejtés/írás gondoljatok csak a halo:reachre ott meg magyar település v bolygó v vmi ilyesmi van ha jóól emléxem :D
7.
7.
brolin10
Én az olivér twistet úgy képzelem el hogy fesezékből fedezékbe ugrálunk és mindenkit agyba főbe lövünk.xDMeg persze háztetőkön ugrálunk és illegális bunyókon veszünk részt.xD
6.
6.
Kyuubi
#6: De az egy metal umlaut. Mint mondjuk a Motörheadben, vagy a Mötley Crüe-ban.
5.
5.
Daks
#4: brütal legend is ü-vel van írva a dobozon
4.
4.
Maxxer
wáá Road Rash-al régen mennyit nyomtam ps1-en , egyik kedvenc játékom volt,főleg co-op -ban ,mikor az oldalkocsi motorral mentünk :D egyik meghatározó játék volt az életemben akkor.
2.
2.
Optimus Prime
Hm, érdekes. Remélem sohasem készül el egyik sem. :)

A Road Rash az a még SEGA idejében megjelent motoros versenyzős, verekedős játék lenne? Az jó volt, kérdés milyen lenne a remake. :S
1.
1.
tjames
Twist Olivér? Na most erre kíváncsi lettem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...