X10: Final Fantasy XIII Xbox360-as finomságok

  • Írta: InGen
  • 2010. február 12.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft nagyon igyekszik megnyerni magának a japán közönséget. A korábban PS exkluzív cím némi extrával érkezik az Xbox360-ra!
Habár a Final Fantasy mindig is a Playstation nagy sorozata volt, idén először megjelenik a Microsoft konzoljára is. Ennek örömére a redmondi óriás be is jelentett egy FFXIII bundle Xbox360-at, mely 250GB-os HDD-vel, két kontrollerrel, a játék alapverziójával, és letölthető, exkluzív avatar cuccokkal érkezik. Az egész hóbelevanc 400 dollárt fog kóstálni.

Ugrás a galériához

Ezen kívül Tetsuya Nomura készített egy exkluzív faceplate-et is, mely nem jár az Xbox bundle-höz, s egyelőre nem tudni, hogyan lehet majd hozzájutni. Annyit árultak el, hogy nagyon limitált példányszámban készül csak.
4.
4.
InGen
hát.. vannak extra avatár cuccok :D
3.
3.
Exinor
PS3ból is adtak ki Final Fantasys változatot japánban, az jobban tetszett. Már azt hittem, hogy valami extra tartalom lesz a boxos verzióban a hír címét olvasva:)
2.
2.
Mathia$
Én pont a HDD-n lévő felirat miatt nem szerezném be :D

Inkább 250GB lenne ráíva és a boxon lehetne egy sokkal szebb kép.
1.
1.
sQr`
Ennél kicsit több munkát is ölhettek volna bele a készítők, mert a HDD-n a Final Fantasy felirat nagyon szép, de amúgy sima fehér xboxnak tűnik. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...