God of War III - délutáni hírmorzsa adag

  • Írta: Daigoro
  • 2010. február 22.
  • Hír
Link másolása
Már bemutattuk a legújabb, Vengeance névre keresztelt trailert, most pedig pontokba szedve, kicsit részletesebben felsorolnánk néhány érdekességet az új God of Warról.
Már bemutattuk a legújabb, Vengeance névre keresztelt trailert, most pedig pontokba szedve, kicsit részletesebben felsorolnánk néhány érdekességet az új God of Warról.

A legutóbbi trailer, amit a Sony bemutatott, 100 százalékig ingame jelenet volt. Kicsit CGI minőségűnek tűnhet, ezzel bizonyítva, hogy a Sony Santa Monica kiváló munkát végzett. Az egész valós időben futott, szóval nem bejátszások és átvezető jelenetek alkották az előzetest, ízig-vérig gameplay jeleneteket láttunk. A hitetlenkedők kedvéért a vezető animátor is megerősítette mindezt. A kameranézet, a távolság, minden pontosan be volt lőve, és biztosak lehetünk benne, hogy ez akkoris így lesz, amikor kezünkbe vesszük a kontrollert, hogy lezárjuk Kratos epikus történetét. A trailer nem tartalmazott vágást, csalást és ámítást.


"Minden részletet a játékból emeltünk át a trailerbe, minden valós időben futott, nincsenek hollywoodi mozifilmes megoldások, ezzel bizonyítva, hogy ez mind gameplay volt" - mondta Stig Asmussen, amihez Bruno Velazquez, vezető animátor a következőket tette hozzá: "Itt van az, amire annyit vártatok, végre láthatjátok. Az összes kameranézet és a bemozgatások mind-mind a játék elemei." "A jelenet azzal végződik, hogy hősünk egy furcsa lóféleséggel harcol. Volt alkalmam a legutóbbi Sony konferencián kipróbálni ezt a részt, s nem jutottam lélegzethez, elakadt a szavam, az egészet a játék motorja hajtotta - ez nem render, gameplay!" - lelkendezett egy MTV-s újságíró.


Először a brit OPM tesztelhette az egyébként 35 gigabájton terpeszkedő játékot, ahol, tízes skálán kilenc pontot kapott, s csak egy negatívumot tudtak felhozni, ami inkább mentegetőzésnek hangzott: a játékmenet hasonló az első két epizódéhoz, magyarul a lényeg ugyanaz, kaszabolni azt, aki az utadban áll. Szóbeszédek keringenek arról, hogy még egy trailert akarnak eldurrantani a megjelenés előtt, valamint szó volt egy demóról is, ami elvileg február 25-én jönne a PSN-re - valószínűleg ez az E3-as demó lenne, amit 2009 nyarán láthattunk. A Gametrailers csapata szeretne egy teljes videót publikálni arról, ahogy Kratos a Leviathannal harcol - ez volt az a rákszerű bestia, aki Gaia karját bántotta. A titánok egyébként élnek, lélegeznek, éreznek, s úgy reagálnak mindenre, mint egy normális karakter, sajátos animációjuk van.
14.
14.
Citrom88
vki tudna nekem segíteni abban hogy miért fekete fehér egy pár játék nállam? (ps3-am van)

pl .: Army of Two 40th day

God of War Collection

God of war 3 demó

Brütal Legend

A segítséget előre is kössz
13.
13.
roli33
a grafikától nem kell tartani, ütni fog nagyon :D

már én is várom...
12.
12.
lifestyle
Hol van még 03.19.

Remélem grafikailag ütni fog mert eddig naon csaolódott vaok ezen a téren a ps3nál.
10.
10.
OneWingedAngel
Ebben a játékban az a legszebb, hogy a kegyetlen brutalitást ötvözték a legendás görög mitológiával ehhez pedig egy olyan összefogó és egyben lenyűgöző történetet eszeltek ki a készítők ami párját ritkítja. Megvan az első rész és a második is, ha ez a rész csak egy kicsivel lesz jobb mint az előző kettő akkor ismét egy legenda születik, márpedig én rá merem rakni a Final gyűjteményem arra h ez még az előző kettőt is überelni fogja!

Hajh, Final XIII GoW3.... azt hiszem elleszünk egy darabig most látva :)
9.
9.
Daigoro
szerintetek egy sima 576p TVn hogy fog kinézni a maga 1080p grafikájával? sajnálni tudom csak magamat miatt, nem lesz teljes az élmény, valamint már alig várom hogy a GK letesztelje a játékot.
7.
7.
Mathia$
Ez hihetlen jó game lesz!!!! Legnagyobb!!! mérföldekkel az év játéka!!!
6.
6.
zzeN
#5: Elsőnek írtad jól, Blu-Ray;).
4.
4.
Daigoro
Köszönöm a GKnak, hogy kirakják rendszeresen a híreimet.



Nemtudom, azthiszem PSCn olvastam hogy valaki azért aggódott, hogy nehogy elkúrják a játékmenetet valami forradalmi újítással.



Megnyugodhat ezután, mert az OPM csak ezért adott a játéknak 9et.



ez a 35 gigabájt gyönyörű :) imádjuk érte a dupla rétegű blu ray-t.

A szoftver a PS3 hardverén 6,2 gigabájtot fog nyomni.
3.
3.
Takuma Sato
De várom már egy istenien nagy játék lessz. Rengeteget fogok vele játszani az tuti.
2.
2.
tronlegacy
Csak jelenjen már meg!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...