A következő Splinter Cell PS3-ra is megjelenhet

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 2.
  • Érdekesség
A Splinter Cell: Conviction rendezője szerint a Microsofttal kötött megállapodás csak az ötödik részre vonatkozott, a következő játék már PlayStation 3-ra is megjelenhet.
A Splinter Cell: Conviction rendezője szerint a Microsofttal kötött megállapodás csak az ötödik részre vonatkozott, a következő játék már PlayStation 3-ra is megjelenhet.


Mint ismeretes, a Conviction kizárólag PC-n és Xbox 360-on teszi tiszteletét a PlayStation-tulajdonosok legnagyobb bánatára, s sajnos arra sincs esély, hogy a későbbiekben elkészüljön a PS3-as verzió. A Ubisoft exkluzivitási megállapodása viszont csak a Convictionre vonatkozik, tehát szó sincs arról, hogy a jövőben csak a Microsoft érdekeltségébe tartozó platformokra jelennek meg a Splinter Cell játékok. A következő hatodik rész (márpedig ha minden jól megy, ilyen is lesz) már megjelenhet PS3-ra is, sőt olyan is előfordulhat, hogy a Sony tesz a Microsofthoz hasonlóan ajánlatot a Ubisoftnak, s az új epizód PlayStation-exkluzív lesz.


A Splinter Cell: Conviction marketinghadjárata egyébként folytatódik: a múlt héten megjelent egy többrészes fejlesztői videónapló a megújult multiplayer módról, továbbá egy Facebook-játék is elstartolt, amelyben Sam Fisher után kell kutakodniuk az önjelölt ügynököknek a közösségi oldalon. Sőt, az új Splinter Cell is kap majd különleges, Xbox 360-nal egybecsomagolt kiadást. A szintén áprilisban megjelenő pakkban egy 250 gigás merevlemezzel felszerelt Elite konzol, két vezetéknélküli kontroller, és persze maga a játék kapott helyet.

28.
28.
Lachgas
én részemröl maradhat boxon meg PC-n, nagyon hidegen hagy a játék.
27.
27.
bencsizy
#19: Tök8...

Ha akarnának, úgyis kifejlesztenének vmi módszert a fejlesztésekhez...

Ablakok XP nélkül is van élet...
26.
26.
fojesz
#20: Más kérdés, hogy az Xboxot építgetik szépen-lassan. Szerintem tisztán látszik például, hogy mind a Fablet, mind a Gears of Wart amolyan mézesmadzagnak szánták anno: "nesztek itt van, próbáljátok ki, de legközelebb vegyetek xboxot" - és lám, sokan vettek.
25.
25.
Shadi
#24: De azért nincs még úgy kiforrva mint a boxnál. Nem terjedtek el PS-en a másolt játékok (legalábbis úgy tudom)

De ne legyen ennyi OFF mostmár.. elég:P
24.
24.
Mathia$
23.
23.
Shadi
#22:jaja, csak én arra értettem, hogy azt mondja hogy flashelni nem lehet a PS-t, úgy mint a boxot..
22.
22.
Mathia$
#15: elég hülye példa volt a verbatim. Akinek azon van a game(istenments veygétek meg!xd), , az álltalában jobban is ért a boxhoz mint egy sima tulaj aki bemegy a tescoba és megveszi a kedvenc játékát. Mert ugye sokaknak ezek közül sokan fent vannak torrentoldalakon ahol látják a játékok méretét adatait stb... és hamar ezt azt megtanulnak a már vérprofi modderektől is.
21.
21.
Mortician
#11: Nem vagyok PC ellen, lévén, hogy nekem is van, de azok, akik konzolt vesznek többnyire játszani akarnak és nem programozni. F*szt zavarja egyik tábort a másik...? -.-'
20.
20.
Dcrysis02
#14: Ahhoz képest elég szépen szabotálja saját magát. Az Alan Wake nagy GFWL cím lehetett volna, a Gears 2 szintúgy. És még vannak példák.

Kész CSODA (Nem ragadt be a Caps Lock) hogy tagja a PCGA-nak az M$.

18.
18.
bencsizy
#16: Menj fel PS3-al startlapra, ugyanúgy müködnek a flash gamek...
17.
17.
Shadi
#16: Akkor bocs. De akkor se kellene így beszélni a gépekről:D
15.
15.
Shadi
#11: Ember tudjad már hogy mit beszélsz? Ennyire idióta vagy vagy csak hülyéskedsz? "még flasht sem" Gratulálok, gondolom az összes játékod verbatimon van. (hat tévedek bocs, bár nemhiszem hogy így van)..
14.
14.
fojesz
A Microsoftnak van érdekeltsége a PC-n, a számítógépek többségén Windows fut, nem véletlenül fut a Games for Windows brand. A Sony-nak nincs ilyen. Ez a különbség.
13.
13.
Doc.
8:Na de vajon mért is?Mintha a Microsoftnak több köze lenne a PC-hez :)
11.
11.
felegyi
#5: Ez azért eléggé unreal... az eddigi összes rész kijött PC-re, ha csinálnának egy PS3 exkluzív rész, az valószínűleg nem vinné tovább a történetet!
10.
10.
Beau
9.
9.
megalonagyix
egyetértek... tököm a kurva konzolokba is... elbasszák az egész piacot..
8.
8.
Gt17
Az a fura hogyha MS ről van szó akkor 1ből ki kell adnia mindent PC-re amit boxra kiadnak,bezzeg a SuNYi nak semmit se kell.....
6.
6.
amd33
Jah igy van aza ajó ha mind 2 konzólból van egy ezért fogok én meg majd egy ps3 ra beujjitani és akkor egy jó címet se hagyok ki...
5.
5.
K2 The Highest
4: Nem akkor csak PS3-ra jönne.
4.
4.
renato999
a PS exkluzív lenne akkor PC nem jönne igaz?o_O
3.
3.
Slik
ezért kell minden konzolból egy... szerencsére nekem van :D
2.
2.
menjapipaba
na én most örülök h box-om van:D mondjuk a heavy rain-t nagyon sajnálom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...