GDC 10: John Cleese a Fable III-ban

  • Írta: InGen
  • 2010. március 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A legendás John Cleese, a Monty Python és az angol humor legnagyobb sztárja vendégszerepet kapott a Fable harmadik epizódjában. Igaz, karaktere láthatatlan, de legalább vicces.
Személyes istenem, John Cleese,  a Monty Python és az angol humor legnagyobb sztárja vendégszerepet kapott a Fable harmadik epizódjában. Peter Molyneux ugyanis lecserélte a 2D-s karakteröltöztető- és fejlesztő szobát egy teljesen új 3D-s teremre, ahol menet közben cserélhetünk ruhákat, s tápolhatunk főhősünkön. Na, John Cleese ebben a szobában jelenik majd meg, mint narrátor, s mindenféle vicces dologgal fogja traktálni a játékost, hogy még véletlenül se unatkozzunk.


Molyneux szerint egyébként azért volt szükség a karakterfejlesztő képernyő átalakítására háromdésre, mert amikor sima 2D-s képernyőket használtak, akkor sok játékos egyszerűen nem törődött azzal, hogy például új ruhát adjon főhősére. Eddig úgy irtóztam az egész Fable-sorozattól, hogy el sem tudom mondani, de a harmadik rész éppen most vált kötelezővé.
4.
4.
Ragnarök
És akkor te egész nap az öltöztetővel fogsz játszani InGen? xDD
3.
3.
Bloodrose
2.
2.
Razielhu
azért látni h Péterke törődik ezzel a játékkal, és nem csak "egy fable 3"-at akar kiadni, hanem "A FABLE 3"-at. Nekem már most tuti vétel :D
1.
1.
Mathia$
Ez jól hangzik!

"always look on the bright side of Life..."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...