Test Drive Unlimited 2 - még több információ

  • Írta: ATi0021
  • 2010. március 22.
  • Hír
Link másolása
Ismét új Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek: ezúttal a francia Joypad jelentkezett egy előzetessel, melyhez néhány új kép is társult.
Ismét új Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek: ezúttal a francia Joypad jelentkezett egy előzetessel, melyhez néhány új kép is társult.

 

Immáron sokadik alakalommal erősítették meg, hogy Ibiza lesz a játék helyszíne, mely az első TDU-ban látható módon lett lemodellezve. Ahogyan a korábbi hírekben is olvashattátok, a játékban lesz napszak-változás, ennek váltakozási ciklusa (vagyis 1 játékbeli nap) körülbelül 2 óra 30 valós perc lesz. Az online együtt tartózkodó játékosok ugyanabban a napszakban fognak autózni. A dinamikus időjárás is része játéknak, így lehetőségünk lesz vezetni kedvencünket napsütéses időben, de viharos időjárásban is. A játékban ezúttal nem csak pénzt, de tapasztalat pontokat is kapunk. Ilyen tapasztalat pontokat négy lehetséges módon szerezhetünk: versennyel, közösségi tevékenységgel (barátok száma, versenyzés más játékosokkal, stb.), felfedezéssel (titkos utak felfedezésével), gyűjtéssel (egyre több autó, ingatlan, stb. vásárlásával). Az első részben sokak hiányolták az indexet: nos van egy jó hírem, a folytatásban már lesz irányjelzés, vagyis indexelhetünk kedvünk szerint.

Ahogyan már korábban is írtuk, lesz törés, ezt szintén megerősítették a franciák. A sziget egyik pontjáról a másikra 20-30 valós perc alatt lehet eljutni, egy teljesen kör megtétele Ibizán körülbelül 40 percünkbe fog telni. A járműveinket személyre szabhatjuk, mindez rendkívül hasonló lesz a Forza 3-ban látottal. Az átalakított járművet később értékesíthetjük is. Akárcsak az első Test Drive Unlimitedben a folytatásban is használhatunk úgy nevezett bookmarkokat vagyis könyvjelzőket, így a térképen megjelölt pontra ugorhatunk egy pillanat alatt. Természetesen, mint a mai legtöbb játék a TDU2-höz is készül majd DLC.

Lesz egyjátékos szerver azoknak, akik nem szeretnének online játszani. Akár készíthetünk is saját szervert, melyen barátainkkal együtt szórakozhatunk, persze csak addig amíg, be nem lépünk például egy boltba. Természetesen kereskedhetünk is  majd barátainkkal. A szerverek 8 játékosra lettek méretezve. Versenyezhetünk saját klubunk tagjai ellen, de akár klubok közötti versenyen is részt vehetünk, akárcsak a TDU1-ben. Néhány exkluzív autó, csak bizonyos klubok számára elérhető, a limit egy autó per klub.

Végül tekintsétek meg az eddig hivatalosan is megerősített autók listáját és a magazinról készült új képeket:
  • Audi TTS
  • Dodge Charger SRT8
  • Dodge Viper SRT10
  • Gumpert Apollo Sport
  • Pagani Zonda C12S
  • Pagani Zonda Cinque
  • Pagani Zonda F
  • Pagani Zonda Roadster
  • McLaren MP4-12C (klub-exkluzív)
  • Spyker C8 Aileron Coupe
  • Spyker C12 Zagato
  • Spyker Pekin to Paris (SUV)
  • Saleen S5S
  • Saleen S7 Twin Turbo
  • Mercedes SLR 722 S McLaren Roadster
  • Mercedes SLR Z199
39.
39.
dzsiádzsó
Hát nem tudom ez mennyire kiemelkedő de a mi klubbunk 100-on belül volt anno :), talán 60. is volt, szóval mi toltuk :D:D
38.
38.
aruha
ha valaki szeretne nekem adni ajándékba egy xbox 360-at amit megunt,az keressen engem is privátba XD
37.
37.
popely16
Ha valaki akar online ozni tdu ban az keresen privátba !
36.
36.
GabeszHUN
elég komoly játék lesz hajrá Eden Games:D
35.
35.
aruha
fogadjunk hogy olyan lesz hogy mindegyikőtök szája tátvamarad
34.
34.
dzsiádzsó
#26:

Azért fogadjunk hogy tudok olyan terepjárót, ami az első játékból le hagyott volna néhány kocsit :P:P :D
33.
33.
AlexSchneider
#32: Elore is bocsi, de kulfoldon elek :)
32.
32.
XDannyL
#30: Előre is bocsi, nem akarlak szekálni, csak kiváncsi vagyok, hogy miért írsz ékezet nélkül? :)
31.
31.
XDannyL
#29: Ott az igazság:)

Jogos, bocsi.
29.
29.
NereusLaceee
#26: Spyker Pekin to Paris (SUV)
29.
29.
AlexSchneider
Szerintem oriasi otlet, hogy Europaba attettek a jatekot, kivancsi vagyok Ibizara nagyon :) Ami szamomra fura volt: par eve PC-n sokat nyustoltem az elso reszt es kormannyal jatszva is tok realisztikusnak tunt az iranyitas. Aztan amikor XBox-n kiprobaltam a demojat, kontrollerrel iranyitva nagyon arcade-s feelingje volt a dolognak. Jo, persze, a Forza-hoz hasonlitottam, ami egy rendes szimulator, de akkor is, nagy csalodas volt. Vagy lehet, hogy ekkora kulonbseg van a kontroller es a FF-s kormany kozott?!
28.
28.
XDannyL
#27: Húúú az tök jóóóó :)
26.
26.
XDannyL
#24: Terepjáró egy ilyen játékban, ahol a gyorsaság és a szuper autók dominálnak??? nemhiszem :)
25.
25.
NereusLaceee
:H ... várjuk sok szeretettel
24.
24.
aruha
BMW terepjárót már ígértek korábban
22.
22.
amd33
Csak legyenek benne Skylineok de min r34-r35 és akkor meg leszek nyugodva...
21.
21.
popely16
A legkirályabb egy nyilvános béta verzió lenne mint az 1 nek is volt.
20.
20.
aruha
A gamelplayig még várjatok előbb trailer,meg előzetes,meg húzzák az agyunkat...am meg sztem itt nem csak a repesztés lesz a lényeg, szal kicsit kalandjáték is..király lesz neféljetek.
19.
19.
bledzer
12 ja értem:) már majdnem meijedtem
17.
17.
csonti02
Ez mind szép és jó de olyan jó lenne már egy gameplay vidi.
16.
16.
popely16
#11: Engem is az off road érdekelne mert az az igazi újítás !
15.
15.
dzsiádzsó
Tudsz jobb helyszínt, jó mondjuk Monaco, vagy Macao de kb ennyi
14.
14.
jaysee82
Ibiza??? Na ne már!!! Hol van Ibiza Oahuhoz képest? Szép, szép, de azért más kategória. Meg sokkal kevesebb az út is. Nincs is igazi autópálya. Hol hajtjuk meg azokat a verdákat? Én 400-al akarok repeszteni!!!! Remélem nem szúrják el...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...