Új Wipeout készül PlayStation 3-ra?

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony liverpooli stúdiójának egyik volt alkalmazottja egy még meg nem jelent PS3-as Wipeout-projekten dolgozott - derült ki az úriember internetes önéletrajzából.
A Sony liverpooli stúdiójának egyik volt alkalmazottja egy még meg nem jelent PS3-as Wipeout-projekten dolgozott - derült ki az úriember internetes önéletrajzából.



Martin Linklater jelenleg a Bizarre Creations sorait erősíti és a Blur munkálatait segíti tapasztalatával. Ebből pedig van neki bőven, internetes önéletrajzából ugyanis kiderül, hogy a Sony liverpooli stúdiójánál a PSP-s Wipeout Pure és a PS3-as Wipeout HD megszületésénél is ott bábáskodott, illetve megemlít egy harmadik, még meg nem jelent Wipeout-projektet is, amely szintén PS3-ra készül állítólag. Itt a fizika és a járművek törése tartoztak az ő profilja alá, ám januárban a Sony leépítései során kénytelen volt átmenni bizarr kollégáihoz. A Sony még nem kommentálta a híreket.
6.
6.
Vendu
De jó, már alig várom.
5.
5.
biolencse
#2: Azért nézd meg, hogy a store-ból mennyért töltheted le, mert ott általában olcsóbb. Én is onnan vettem meg. Amerikaii store.
4.
4.
tombar
azannyát régen mennyit toltam ennek az első részét.
3.
3.
Razielhu
Mennyit toltam PS1en anno a Wipeout-okat :)

tényleg kéne már egy PS3 nekem is, lehet ha szépen megkérem a nyuszikát majd tojik nekem egyet húsvétra... őőő vagy nem :)
2.
2.
D4nny
Persze, pont amikor már úgy néz ki, hogy meg tudom venni a Fury-t, akkor jön az új rész... De gondolom nem mostanában jön, szal nem fogok rá várni. :P
1.
1.
triplet
Neeee, Új wipeout:S

Belehúzott a ps3: gow III, új wipeout, heavy rain:S Venni kell egy PS3-at nincs mese:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...