Véletlenül leleplezték a Valkyire Profile 3-at

  • Írta: InGen
  • 2010. május 9.
  • Pletyka
Link másolása
Habár még nem biztos, de valószínű, hogy a PSM3 magazin hibájából két héttel a bejelentés előtt lelepleződött a legendás Playstation-sorozat folytatása, a Valkyire Profile 3.
Nem tudom mennyien emlékeztek még a PS1-en indult Valkyrie Profile-sorozatra, aminek aztán érkezett egy folytatása PS2-re, meg spin-off PSP-re és DS-re is, de a maga idejében szerintem az Enix egyik leghangulatosabb szerepjátéka volt.


A különleges hangulatát egyébként nagyban köszönhette annak, hogy a japán szerepjátékoktól nem megszokott módon az észak-európai mitológiát állította a történet középpontjába. Én speciel a Valkyrie Profile 2 óta imádkozom egy folytatásért, s úgy tűnik, hogy a Sony meghallotta a kérést, a PSM3 magazin hibájából pedig jóval a bejelentés előtt fény derült a harmadik rész fejlesztésére.

Ami azonban még ennél is meglepőbb, hogy a pletykák szerint a játékot a Microsoft E3-as konferenciáján fogják bemutatni egy video formájában. Ez persze még nem jelenti azt, hogy Xbox 360 exkluzív címmé alakult a VP3, de legalább a hatalmas Playstationös gyökerekkel rendelkező sorozat új része jöhet a rivális konzolra is. Elképzelhető, hogy ez az egyik, a PSM3 magazin által ígért két leleplezendő játék közül, ami mondjuk csak azért érdekes, mert az újságban kifejezetten PS3-exkluzív címeket emlegetnek.
2.
2.
Sir-Vival
Ááá, valamiért én úgy érzem, idén már fordul a kocka, és inkább xbox exkluzív PS3-as feltűnéséről lehet majd beszélgetni, nem pedig fordítva!

(Már az FF13 is fordítva sült el...) Várjuk meg azt az E3-at! :)
1.
1.
gegory
A szövegben/képen hol is leplezték le a játékot? MOndjuk engem is izgat az a játék... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...