E3 2010: Sony - rengeteg bejelentést tartalékolunk

  • Írta: InGen
  • 2010. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony nagyon magabiztos az idei E3-at illetően, s elmondásuk szerint rengeteg meglepetéssel készülnek. Jack Tretton szerint a cég idén rendesen befűt.
A Sony egyre magabiztosabb az idei E3-at illetően, pedig olyan nagy neveket már most bejelentettek, mint a LittleBigPlanet 2. Nos, látszólag ez még semmi, legalábbis a Sony pr-ese szerint.

  
Eric Levine ugyanis egy, a PlayStation Blogban feltett kérdésre, miszerint mennyi címet tartalékolnak az E3-ra, a következőt felelte: "Sokat!". Az idei E3-mal kapcsolatban mondjuk minden megjelenő cég azt ígéri, hogy évek óta nem látott show lesz, a legtöbb figyelő szem azonban a Sonyra irányul: ha ilyen ütemben folytatódnak az exkluzív játékbejelentések, akkor 2010. akár fordulópont is lehet a konzolháborúban. Jack Tretton, a Sony elnöke már márciusban megígérte, hogy a cég idén nagyon befűt majd a kiállításon.
27.
27.
DonCougar
#25: Akkor maradjunk ennyiben.:) Én még mindig egy Uncharted 3 bejelentést tippelnék meg, de sztem ez már csak a jövői E3-on láthatunk, de azért én bízok benne, hogy idén kapunk belőle ízelítőt.:P:D
26.
26.
zeewolf
remelem bejelenik az uj getaway-t,

wardevil, trico is johetne mar, starhawk-ra is kiivancsi lennek (jo lenne valami starfox szeru ps3-ra) a bumpy trot 2 -t es valami uj ip-t szeretnek meg, de ha csak move, es folytatasok lesznek az nem show. ms-tol nem varok sokat az evi 1-2 jatekukkal elmehetnek a...
25.
25.
dzsiádzsó
Maradjunk annyiban lehet már pont azért nem találom gyerekorom élményeit mert nem vagyok már gyere és akkor békésen lezárátuk az eszme futtatást :D:D ;)
24.
24.
DonCougar
#12: Dzsiádzsó komám te miről beszélsz arany barátom?:D Uncharted 2, God of War 3, Heavy Rain, és még sorolhatnám a Sony ütő kártyáit a tavalyi illetve az idei évről, én most itt nem akarok vitákba keveredni, a box-ról nem tudok sokat, a PS-ről annál inkább az a varázs ami az eddigi konzoljainál megvolt az ma is jelen van és Krekk írt ahhoz csatlakozom, hogy ez lehet itt a dolog hátterében. Nem tudom hogy ezeket a játékokat ismered e vagy láttad e őket vagy játszottál velük, de ha ezek nem fogtak meg akkor semmi se fog....



Én már alig várom az E3-at remélem tényleg jobb lesz mint a tavalyi. xD
23.
23.
iNKARNATE
Helyes, a verseny mindenkinek jót tesz.
22.
22.
Mathia$
#21: szeptembertől kezdett csökkeni és 9 milláról.



Hajrá nekik, hozzanak sok jó címet!
21.
21.
Sir-Vival
#12: Hát, azért a tavalyi Move, GT5 és árcsökkentős Slim téma sokaknak bejött, mert 8 milláról 4 millára csökkent a két fő konkurens gép közti rés, és ennek a folyamatnak a tavalyi E3 volt az elindítója. A Versus kis filmecskéje, de akár csak az Agent felirat is valami.

Idén szerintem több konkrétum lesz. De ha csak a GT5-öt hájpolják, már az is elég - idén jön, system seller.
20.
20.
dzsiádzsó
#18:

Igen nyilván, nagyon gáz ez a sarkítás, de ha az egotoknak igy eltudjátok magyarázni mekkora király a konzolotok grat...
19.
19.
cross56
Nos, erre annyit tudok mondani, hogy ha nagyon jó dolgokat tartogatnak az idei e3-ra akkor viszlát xboxom leváltalak. De ha csak mese az egész akkor maradok :P Illetve, ha az xbox is feltud valamit mutatni .
18.
18.
Krekk
#3: Gondolom a hagnulatodat a warez hozta és ezt az érzést vette el tőled a Sony a ps3-al......(kiindulva abból, hogy az érzésed a ps1, ps2nél megvolt, 3-nál nem, de a box megmentett) Egyébként meg nem azért de a tavaly E3-on a Sony jobb volt. Direkt néztem akkor a nevesebb külföldi oldalakat, hogy kit honak ki "nyertesnek". Tippelj
17.
17.
Kocsis92
tavaly volt egy Agent bejelentés, minden nélkül. Talán kapunk arról is valamit:D
16.
16.
Beau
#14: Amiket írtam azokból szerintem egy sem jelenik meg idén.
15.
15.
unchartedgodofwar
#14: Milyen 2020?

Ne hasonlíts már mindent a GT5-höz please!

2010 és 2011 szerintem. Biztos lesz olyan, ami áttolódik, mert különben milyen cím lenne jövöre?
14.
14.
dzsiádzsó
#13:

ja szerintem 2020 ig ki is jön mindegyik cím ;) :D
13.
13.
Beau
Én azt mondom hogy a Sony az E3-on alázni fogja a Microsoftot.Itt a bizonyíték: Killzone 3, infamous 2, LittleBigPlanet 2, Resistance 3
12.
12.
dzsiádzsó
#8:

:D:D Ne haragudj de eddig semmi komolyat nem mutatott a sony :), talán az elöző év vége fele jobb volt helyzet de 2009-et írtunk, már nem csak illett, de életbevágó volt valami..

Amit mondasz tök jól hangzik, és hidd el kívánom így legyen, de kb 2006 óta ezt hallom amit most leírtál, mi a garancia hogy most meg is valósul :/?
11.
11.
Batri
#8: te biztos ugyan arról a sony konferenciáról beszélsz? gyakorlatilag bealudtam rajta... remélem idén kicsit élvezetesebb lesz
10.
10.
Maxxer
Remélem Sony E3 tényleg nemlesz annyira unalmas mint a tavalyi,mert az valami borzatsztó volt. Microsofték aláztak E3.-on rendesen,Lehet Kojima felbukkanása tette ilyen emlékezetessé nekem azt ,de akkoris a szívem majd kiugrott:D
9.
9.
mcwolf
Na csak a flame kedvéért:

Az X-nél biztos jobb lesz. Killzone 3, Resistance 3, Infamous 2, GT5(ről biztos lesz valami). És ezek csak az ismert (gynított) címek. Biztos lesz néhány még be nem jelentett cucc. Az MS gyanítom a Natal-lal lesz főleg elfoglalva. persze valszeg lesz GeoW3, új Fable, Halo:Reach.

Én a Sony-ra voksolok.
8.
8.
Sir-Vival
#3: Nézd, én is hajlamos vagyok elmerengni a múlton, és bizony sok minden szebbnek tűnik. - Néha alaptalanul.

Az, amit a SONY a tavalyi E3 villantott, és ami azután, augusztustól kezdődően jött, olyan volt, mint a LEGSZEBB időkben!

A Show hangulata is visszatért, volt minden. Na most azt képzeld el, hogy a SONY ezt idén fokozni tudja, olyat rátesz, hogy mindenki csak néz majd!

Hatalmas potenciál van még a PlayStation 3-ban - és ezt nem erőre, hanem ötletekre, régi nagy címekre értem...
7.
7.
Sir-Vival
Az a különös helyzet, hogy ha a SONY megmutatja a MOVE-os SOCOM4-et, RE5-öt, villant egy minimál 3D-t, ÉS a legfontosabb: Gran Turismo 5 - akkor máris övéké a show.

Na most ha ezt még valami komoly meglepetéssel, exkluzívval is fokozzák, akkor ott kő kövön nem marad! :)
6.
6.
unchartedgodofwar
#3: Én nem a poénokra meg a müsorvezetöre, hanem a játékokra vagyok kíváncsi.

És exkluzívokból idén lesz annyi, mint állat(LBP2, Killzone 3, Infamous 2, Reisistance 3 stb.). Kijött már a Heavy Rain, a GoW3 stb.

A GT5 már legenda, mert sosem jön ki. :D

Lesz Move, 3D stb. stb.

Szóval szerintem komoly lesz az idei E3.

Ne haragudj most ezért a kérdésért, de neked mi volt a korai konzolvarázs? Hogy törhetö volt vagy hogy akkor a Sony vezetett?

Mert játékokból, a GT5-öt leszámítva minden maradt a helyén, söt komolyabbak is lettek+lettek újak is(amik viszik a Goty díjakat).

tronlegacy: június 15 és 17 között, ha jól tudom.
4.
4.
tronlegacy
Mikortól meddig is lesz az E3?
3.
3.
dzsiádzsó
A sony show-k annyira gyengék hogy már az is hír értékű ki fogja tartani hátha két sor unalom közt egy vicc is elhangzik... :P

Hol vannak azok a szép idők mikor bejelentik a GTA-t, GT, Driver-t, Getawayt, és ezek a show után meg is jelennek nem csak eltünnek a süllyesztőben ??

Nagyon haragszom a Sony-ra elvették a gyerekkorom egyik varázsát amit ps1, és a ps2 jelentette, igazi konzolhangulatom azóta se nagyon volt, egy.két boxos élményt leszámítva :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...