F.3.A.R. - Fettel és Point Man csapatják

  • Írta: tjames
  • 2010. május 19.
  • Hír
Link másolása
Divat mostanában, hogy egy játékhoz élőszereplős trailert készítsenek: nincs ez másként a F.E.A.R. harmadik részével sem, amely már a második ilyen videóval jelentkezik.
Divat mostanában, hogy egy játékhoz élőszereplős trailert készítsenek: nincs ez másként a F.E.A.R. harmadik részével sem, amely már a második ilyen videóval jelentkezik.



Az új videó annyira azért nem komoly, mint például a Halo vagy a Ghost Recon filmszerű klipjei, de szégyenkeznie sincs oka. Ha hihetünk a trailernek, ez a rész egy pörgős, akciódús és nem utolsósorban hentelős epizód lesz. Reméljük, nem felejtik ki a franchise szerves részét alkotó "para faktor" beépítését sem.
19.
19.
McDuff
ez a trailer még rosszabb mint az első T_T

de legalább van benne gameplay,igaz,semmi fear-es nincs benne...:/
18.
18.
demon68
jó divat, de még gyakorolni kell. ha nem akarnak látványos cgi-ra költeni akkor nem kell belerakni, és szerintem a játékból se kellett volna belevágni, legyen vagy élőszereplős vagy ne.
16.
16.
Ash04
#14 Akkor lehet, hogy így jobb is.:) Kellemes emlékek maradtok vissza így legalább :D

#15 Na erről beszélek:D De attól félek, hogy ahhoz hasonlót sem fogunk látni az új "Fear"-ben.
16.
16.
Ash04
15.
15.
Maxxer
#13: én majdnem infarktust kaptam, első részénél ,mikor bementem valami szobába,elötte mindenkit legyilkoltam ,aztán az ablaknál volt valami gép ,odaléptem,Erre a túloldalán felbukknt egy szétvert fejű egyén ,és ütötte az ablakot.Na én ott akkor befejeztem a játékot XD

13-14éves fejjel :D
14.
14.
AmreyP
13: megvolt nekem Ps3-on Condemned 2...én elmentem feléig de annyira nem volt jó mint1 .Jó kis játék volt condemned1 szerettem is Pc-n.De hidd el nekem nem volt 2 már olyan jó.
13.
13.
Ash04
#11: Azért létezik! Hogy ne menjünk messzire, egyik kedvencem a Condemned: Criminal Origins (aminek a második részét azóta is várom/várhatom PC-re). Az aztán becsokizós gamma volt :D
12.
12.
Teuton
Hehe, az a lángolós csákó a végén engem a 80-as (vagy 70-es?) évek animációs minőségére emlékeztetett... De legalább a fegyverek valóságosak lesznek.
11.
11.
AmreyP
Hát Az elsö rész volt a jó...nem tudják túlszárnyalni.jól volt keveredve benne az akció,a lopakodás,ellenfelek se voltak hülyék.Mai napig egyik kedvencem.Sajna olyan hogy horror beszaratós fps játék nem nagyon létezik...pedig szerintem rágyúrhatnának egy temetöben,kisértetházban játszodó fpsre..mint amilyen a Stay Alive cimü filmbe volt játék :)
10.
10.
Gt17
9.
9.
xICEMANx
8.
8.
Scoo
#6: Hülyeséget írtam. Több lesz a hent, nem kevesebb.
7.
7.
p.balou
2: Ne hagyd abba! Te is kellesz és még toborozni kell gamereket !:D

A Fear 2 mennyivel jobb volt, anyám?
6.
6.
Scoo
Ez elég gyenge élőszereplős trailer.

Mindenesetre tuti kevesebb lesz a hent, mivel a co-op játékmenetre fog építeni. co-opban pedig alapból nem lehet úgy parázni.
5.
5.
Ash04
A látottak alapján (screenshotok, infók és videók) még a második színvonalát sem éri el. Remélem, hogy érkeznek majd gameplay videók és meggyőznek az ellenkezőjéről. De továbbra sem nézem jó szemmel, hogy nem a Monolith fejleszti ezt a részt. Nem lesz ennek jó vége.
4.
4.
pjoco
FEAR sose volt egy nagy csinálj mindent csendben játék! :D Pont az akció a lényeg!
3.
3.
Dresa
Hát bűn lenne ha kimaradna a parázós rész, és ezt szerintem a készítők is tudják..Az első trailer jobb volt
2.
2.
Maxxer
hátez elég szarvolt , mintha nemis Fear játékot láttam volna.

Holvan Alma? az a kis felvillanás .. hát az nagyonjó



Tököm kivan már hogy ,minden játékból hent-parádét csinálnak.

Conviction ,most ez , asszem közelvan a gamer pályafutásom vége,ha ígyhalad tovább minden.
1.
1.
adye
Az eddig látottak alapján nekem ez űbergagyi, a 2 színvonalát meg sem közelíti szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...