Kevin Butler-stílusú PSP reklámok jönnek

  • Írta: InGen
  • 2010. május 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Kevin Butler reklámjai hatalmas sikert arattak a nézők köreiben, s segítettek helyreállítani a Sony renoméját, a boltokban pedig minden PS3 elfogyott.
Kevin Butler reklámjai hatalmas sikert arattak a nézők köreiben, s segítettek helyreállítani a Sony renoméját, a boltokban pedig (legalábbis külföldön) alig-alig találni már PS3-at, mert folyamatosan kapkodják el mindet.

Nem csoda hát, hogy a Sony úgy döntött, a PSP állóvizét is felkavarja egy Kevin Butler-stílusú reklámhadjárattal. Sajnos Butler maga nem nagyon fog szerepelni ezekben, a főhős egy Marcus Rivers néven futó arc lesz, aki egy 12 éves PSP rajongó srác kreálmánya. Az első reklámban összefutnak Butlerrel és közösen osztják ki a sok kis noobot, akik mobiltelefonon játszanak.

Ugyan nem a legfrissebb darab, de mindenki okulására berakom ide a Modnation Racers új PS3-as reklámját, melyben Kevin Butler versenyez egyet Jack Tretton (Sony elnök) ellen. Nem mindennapi anyag!

8.
8.
adye
Ez a "PSP körüli állóvíz felkavarása" vajon áll valamilyen párhuzamba a PSP2 pletykákkal?

Nem lenne igazán értelme a régi szériát népszerűsíteni ha netán az új bemutatója közelege (esetleg e3), hacsak nem ki akarják dobálni a régi készletet, bár a sony szerintem, nem követne el olyan bal lépést, hogy egy új terméke piacra dobása előtt telítené a piacot a régi szériával... Ki tudja...
7.
7.
Drider
Várom őket, a PS3-mas reklámok Kevin Butler-rel hatalmasak, az összeset megnéztem már a PlayStation YouTube csatornáján.
6.
6.
Mathia$
A PSP eladásokat már másfél évvel ezelőtt fel kellett volna dobni. Sokat vesztettek. Kevin Butler meg jófej, biztos itt is sikerül elérnie valamit.
5.
5.
sgabo09
Kevin Butler hatalmas. Minden reklámot leszedtem az US Storeról :D
4.
4.
klemid
3.
3.
tommy93
Csak tudnám honnan ismerős ez a Kevin Butler.
2.
2.
p.balou
Nem tetszik ez a tag se.:D

1.
1.
csonti02
Megnyerő egy figura ez a Kevin Butler
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...