Mégsem segít be a Killzone 3-ban a Naughty Dog

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Rossz hír, a Guerrilla Games fejese, Hermen Hulst cáfolta a korábbi értesüléseket, miszerint a Naughty Dog is közreműködik az új Killzone fejlesztéseinél.
Rossz hír, a Guerrilla Games fejese, Hermen Hulst cáfolta a korábbi értesüléseket, miszerint a Naughty Dog is közreműködik az új Killzone fejlesztéseinél.

A Killzone 3-ról a GamePro szállította az első előzetest, innen derült fény az első információkra, és itt láttuk az első képeket is. Az anyagban voltak kétes eredetű érdekességek is, azt például hivatalosan sosem erősítette meg a Guerrilla Games, hogy a Killzone 3 grafikus motorját az Uncharted-sorozatot is jegyző Naughty Dog fejlesztené. Sajnos az infót a játék első amerikai bemutatóján rögtön cáfolták az illetékesek: a hivatalos bejelentés szerint a Killzone 3-on egyedül a Guerrila dolgozik.

Az új rész kapcsán egyébként Michael Pachter sem tudott csöndben maradni, ő a játék 3D-s megjelenítéséhez fűzte hozzá a véleményét: elmondása szerint a játék várható májusi megjelenése tájékán még egyáltalán nem lesz annyira elterjedt a 3D-s technológia, hogy komoly változtatásokat eszközöljenek az új Killzone-on miatta - ezzel egyébként összevethető a fejlesztők egy korábbi nyilatkozata is, miszerint azok sem maradnak ki túl sok jóból, akiknek nincs 3D-s tévéjük. Megnyugodtunk.

7.
7.
gogolbordello2
#6: bakker tényleg ugyanolyan.



2:az Uncharted nagyon szép volt,kár hogy nem a Naughty Dog segít a graf. motornál,de nem kell rögtön temetni,vannak mások által fejlesztett nagyon szép játékok.Reméljük hogy ez is szép lesz.
6.
6.
Dentis 360
Pedig ez a hó tiszta Among Thieves :)
5.
5.
adye
Van egy olyan érzésem, hogy így se fogunk benne csalódni.
4.
4.
Tyebeca
Javában készülnek a 3D-s mozik meg a játékok amelyekben az ember valóban érzékeli a mélységbeli különbségeket de Patcher bácsi majd megmondja a tutit, hogy valójában nem is fogják annyira észrevenni a különbséget a 3D és a klasszikus 2D megjelenítés közt. Ekkora baromságot!

Hát szerintem meg pont azért készíttet a Sony 3D ún. húzócímeket mint a Killzone 3 hogy minél több gamernek kelljen 3D TV. És tuti nem fogják elszúrni.
3.
3.
Batri
#2: lolwut? csak a graf motornál segitettek volna, a játékmenetet nem befolyásolja.
2.
2.
Mathia$
gyászhír, nem bejelentés. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...