Az E3-on mutatkozik be az új Driver

  • Írta: InGen
  • 2010. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft még áprilisban foglalta le a Driver: San Francisco nevet, a rajongók pedig azóta várják a játék bejelentését. A Ubisoft E3-as listája mindent elárul.
A Ubisoft még áprilisban foglalta le a Driver: San Francisco nevet, a rajongók pedig azóta várják a játék bejelentését, mellyel kapcsolatban egészen mostanáig semmi biztosat nem tudtunk.


Azonban a Ubisoft ma felfedte az E3-as játéklistájának egy részét, melyen szerepel a Driver neve is az Assassin's Creed: Brotherhood, a Shaun White Skateboarding, és a Ghost Recon: Future Soldier mellett. Persze nem csak ezekkel készül a Ubisoft a világ legnagyobb játékshow-jára, a meglepetés anyagokról azonban még nem rántják le a leplet.
10.
10.
Giga0509
#9: Ja,bár én inkább szabadon mászkáltam.Azzal órákat elvoltam :D

Chicagoba még egy sportkocsit is tudtam szerezni,jegyet kellett venni 1 arénába,és ott volt bent :D
9.
9.
dzsiádzsó
#7:

Szerintem is a 2 a király, város választások, zene hangulat, a mászkálós részek meg pont kb annyi amennyire szükség volt, átszálni egy másik autóba :D ennyi.



Amúgy az egyetlen játék amibe normálisan lehetett buszt vezetni, és mai napig komolyabb vezetési élmény nyújt, vagy fizikát mint pl egy Saint Row, Cracdown, Just Cause vagy ilyen driving acton gamek, PS1-es játékról beszélünk !!!
8.
8.
Hackkey
Az első részét nagyon imádtam!

Még mindig játszok vele és megunhatatlan.

7.
7.
Giga0509
#6: Nekem a 2 a kedvencem.
6.
6.
drat576
az első rész szinte hibátlan volt, azóta DOWNHILL
4.
4.
joati
Sokan nem szerették a PL-t , én speciel imádtam ,a soundtrack-je pld zseniális volt , még ma is szoktam hallgatni MP4-en.
3.
3.
dzsiádzsó
#2: Amit az UBI a Driver társaságában megvett anno 2006-ban az Ataritól, szóval nem mondtál kb semmit, olyan lesz amilyet az UBI akar ;)!
2.
2.
joykiller
#1: Nem az ubisoft csinálja, ő csak a kiadó, a játékot a reflections fejleszti, aki a kezdetektől.
1.
1.
dzsiádzsó
Hát én nem azóta hanem kis túlzással Driver2 óta várok!!

Nagyon örültem mikor még Sony konzolt terveztem venni kb 2005 környékén hogy jön, legalábbis már akkor bejelentették, aztán sok más címmel együtt eltűnt :(.

Ubinak nem örülök, sztm még jó ha valaha méltó folytatást kap a Driver2 !!

Driv3r még hangulatba hozta a sorozatot, de túl bug-os volt, irányítás meg katasztrófa, aztán jött GTA klonozás, ami nem volt rossz, csak éppen már Driver sem....



Azt ígérték most hüde hüha stb, nem bizakodok, és örülnék ha nem lenne igazam, de ebből az UBI valami Wheelman-hez hasonló #&@?-ot fog csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...