Külön hokijátékot csinál a Wii-seknek az EA

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wii-sek eddig szinte nem is hokizhattak a gépükön, erre most az Electronic Arts és a 2K Games egyszerre verseng a kegyeikért - előbbi az NHL Slapshottal.
A Wii-sek eddig szinte nem is hokizhattak a gépükön, erre most az Electronic Arts és a 2K Games egyszerre verseng a kegyeikért - előbbi az NHL Slapshottal.

 

A 2K Games idén úgy döntött, hogy PS3-ra és X360-ra nem adják ki az NHL 2K11-et, mert jövőre újult erővel szeretnének visszatérni a piacra - a játék egyedül Wii-re készül el, ami a Nintendo-fanatikusok számára már örvendetes hír lehet, de hogy még jobb legyen nekik, külön hokijátékot kapnak az Electronic Arts-tól is.

Az EA eddig nem futtatta a konzolon az NHL-sorozatot, az NHL Slapshot lehet a széria első Wii-s képviselője, amely a PS3-as és X360-as NHL 11-gyel párhuzamosan, szeptember 7-én fog megjelenni. A játék természetesen a WiiMote nyújtotta lehetőségekre építkezik, ráadásul jár majd hozzá egy körülbelül félméteres műanyag hokiütő, amelybe a kontrollert bele lehet helyezni - ezután mehet hadonászás, mi már most látjuk, hogy az új kiegészítő életveszélyes lesz.

A promócióban Wayne Gretzky hokilegenda fog segíteni, és nem csak a borítón pózol majd, hanem játszható karakterként is jelen lesz a játékban, illetve a karriermódban edzőként terelgeti majd a CHL-ből, az AHL-be és az NHL-be tartó játékost. Az első képek fent láthatók.

4.
4.
K2 The Highest
2: EZ is az lesz:D MAjd ráncigálhatod a ffff....ormás kontrollert:D
3.
3.
zola2000
Mibe hogy valamilyen gagyi family playes hoki lesz az ea játéka, míg a 2K gameses lesz az igazi? A focinál is így volt, az ea fifa10et nem érdemes bezerezni wiire, felejtős, míg a wiis pro evo2010 egész jó lett.
2.
2.
Kyuubi
NDS-re meg megy a Zsebhoki xD
1.
1.
Gt17
Úristen lassan má azért se mozdulnak majd ki az emberek hogy focizhassanak meg kosarazhassanak....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...