E3 2010: Homefront - Észak-Korea Amerikába megy

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Frontlines: Fuel of Wart jegyző Kaos Studios ezúttal történetközpontú FPS fejlesztésébe kezdett, és nem is átallottak egy alternatív jövőképet megvalósítani.
A Frontlines: Fuel of Wart jegyző Kaos Studios ezúttal történetközpontú FPS fejlesztésébe kezdett, és nem is átallottak egy alternatív jövőképet megvalósítani.



A kommunista Észak-Korea továbbra is el akar szigetelődni a külvilágtól, közben serényen provokálja a déli rokonokat, Kim Dzsong Il pedig meghal, az új vezér a fiatal és erős fia lesz, aki hatalomra jutása után azonnal háborúzni kezd, meghódítja a Távol-Keletet, s új célpontot szemel ki magának: a gazdaságilag tönkrement Egyesült Államokat. Az aktuálpolitikai töltettel is rendelkező háttérsztorit mutatja be a játék új előzetese, míg a másik videóban a GameTrailers munkatársai kérdezgették a fejlesztőket az egyjátékos kampányról.

15.
15.
gamerplayer
#14: egyszer már tönkre ment, nem tanultad történelemböl, vagy még nincs is törid? :D am,ugy ez volt a Nagy Gazdasági Világválság
14.
14.
Mathia$
Kemény és nagyon valós a sztori. Bár miért menne tönkre a USA? :D

Szerencséjükre kezdenek gazdaságilag rendbe jönni, inkább az EU van tönkremenőben. Persze az nem lenne akkora sztori ha azt kéne megvédeni a játékban, ráadásul egy amcsi játékfejlesztőtől ez elképzelhetetlen.

#12: sztem közel van a nap, hogy sok zsidó elhagyja és Izraelbe települ. Ahol pár napja rekordmennyiségű földgázt és olajat találtak.



Amúgy játékhoz visszatérve, elég valószínű hogy ez majd a cod riválisa lesz, ha a játékmenet is ilyen ötős lesz mint a sztori.
13.
13.
alex512
Egy újabb erős sztorival és hangulattal operáló FPS...azt hiszem manapság nem lesz okunk panaszkodni. És még rengeteg idő van a fejlesztésre, úgy tűnik el se kapkodják. Nagyon biztató!
12.
12.
suti100
Hát, igen ha egyszer a zsidók elhagyják Amerikát valami hasonló fog bekövetkezni. Bár a sok hülye amerikainak szerintem fel se tűnne, amíg megy a 120 centis plazmájuk és kapják a kamu híreket, el vannak ők vígan.
11.
11.
K.G.
Ez így nagyon király. Jövő télig csiszolnak még kicsit a grafikán és nálam első napos vétel, már most. Igaza van a fejlesztőnek, ilyen még tényleg nem volt. A stori pedig teljesen hihető. Unicum lesz ez szerintem.
10.
10.
Feromon
Amúgy az feltűnt valakinek hogy amikor a zászlókat mutatják akkor blaról a második az a Magyar zászló. :D
9.
9.
tjames
Ilyesmi bevezető mint az első videóban, szóval ilyen ha jól emlékszem a The Kingdom c. filmben volt.

MARHA JÓ ITT IS ! ! !
8.
8.
Gt17
Jó sztori,jó graf,mi kell még?Ha lesz olyan jó mint a Fuol of War,akkor már jó,ráadásuk emléskzem 1 hirre,ahol azt írták hogy 3 részes lesz,vagy talán 3 eféle játék készül nemtom...
7.
7.
Feromon
Hát ha lehetne én Európával csapnám pofán az amcsikat meg a koreaiakat. Valami Endwar féle FPS jól esne.
6.
6.
Ecneb
#1: Ha agyoniskolázottak lennének, akkor egy atlasszal a kezükben nem tévednének el, és legalább tudnának olvasni...
5.
5.
X360_FaNbOy
Hmmm....még jó is kisülhet belőle, de szerintem egy kicsit bukás szaga van..
3.
3.
Netsu
#2: Nem tudom,de ha olyan is lesz,akkor se érek vele sokat,mert nincs konzolom.. :D

3.
3.
Dethklok
#1: Javaslom a Red Alert 2 című remekművel :D,ott még a fontos amcsi épületeket is Sza**á lehet rombolni :D
2.
2.
xXgoronikahunXx
#1: A Vaniqush olyan lesz nem?
1.
1.
Netsu
HATALMAS kár,hogy ezúttal SEM vonulhatunk Amerika ellen,hanem ISMÉT csak azt kell védelmezni.... :S -.-) Ez már kicsit unalmas,már nagyon szívesen leigáznám azokat a beképzelt,agyoniskolázott hamburgerzabálokat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...