E3 2010: NFS: Hot Pursuit rabló-pandúrosdi

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 16.
  • Hír
Link másolása
Néhány fontos részletre derült fény a Criterion fejlesztésében készülő NFS: Hot Pursuitból, nevezetesen rendőrök kontra ámokfutók harcára épülő játékmódról.
Néhány fontos részletre derült fény a Criterion fejlesztésében készülő NFS: Hot Pursuitból, nevezetesen rendőrök kontra ámokfutók harcára épülő játékmódról. A kiállításon futó demóban is ki lehet próbálni milyen Lamborghini rendőrkocsik volánja mögött kergetni a közveszélyes száguldozót. Az irányítás totálisan az arcade vonulatot képviseli, még a hirtelen manővereket is könnyedén tudjuk abszolválni. A körözés közben kérhetünk segítséget is rendőrtársainktól, a D-pad megfelelő gombjára tenyerelve. A kiszemelt megfékezésében blokádot kérhetünk az úttestre, netán rendőrségi helikopter segítségével légi támogatást.



A siker egyik drasztikus módját látjuk viszont a videón, nevezetesen azt, hogy a sárga Murcielago összetörik, karosszéria darabok szakadnak le a járgányról, a sérülés elég részletes, le sem tagadhatná a Burnoutos előéletet a Criterion. Majd fordul a kocka, minél hamarabb le kell ráznunk a yardot az ámokfutó szerepében, merész manőverekkel, útlevágások használatával, úgy mint korábban. A körözésben több szintje lehetséges, de némi fondorlattal borsot törhetünk a rendőrök orra alá. Ugyan kicsit kevés újdonságot vélek felfedezni, de ez legyen a legkisebb baj, régen is imádtuk.

Már most látszik, mennyire gyönyörű a játék, a sebességérzet rendkívüli, a framerate stabil, a hegyi szerpentineken való száguldozás sokkal élvezetesebb, mint ha éjjel a városban kavarnánk.
17.
17.
mysterion
#14: Nem muszáj egyet érteni, de nyugodtan komolyan veheted. Közel 10 év van közöttünk, úgyhogy nem lep meg a hozzáállásod. Én már akkor a TNFS-t hajtottam, mikor még te csak kiscsopiba mentél és azt sem tudtad mi fán terem az NFS-érzés... (1994)
16.
16.
Dzel
régi hangulatú NFS-t akartatok, most itt van, tessék!

tessék örülni majmok!

jó lesz ez!!!
15.
15.
Kicsit (nagyon) Burnout-os beütése van, ha nem tudnám, hogy NFS, egy új Burnout-ra gondolnék. Remélem sikerül még jobban visszahozni a régi NFS-t, és nem egy Burnout NFS-t alkotni.
14.
14.
abydos
mysterion: ezt a hozzászólást ha nem haragszol nem veszem komolyan és elnézek felette. ezért lényeges mondanivalót nem fűzök hozzá, csak annyit csatolok a mondandódhoz: NAGYON NEM ÉRTEK VELED EGYET!
13.
13.
$how
Kell nekem!!!!! Végre újra Need For Speed lesz? nagyon remélem :) 2000 után illene...
12.
12.
mysterion
A videók nagyon hangulatosak eddig, de ezzel ki is fújt. Már akkor tudható volt, hogy kula lesz, mikor felfedték a fejlesztőcsapat kilétét. Ez így minden, csak nem "vissza a gyökerekhez". Talán ha maradtak volna a fél-szimulátor vonalon a Shift gárdájával, akkor lenne NFS1 hangulat: mert az volt bizony az NFS érzés töményen. R.I.P. NFS, éljen a TDU(2). Valahogy így kellett volna már régen, fiúk...
10.
10.
randall13
#5: A hozzád hasonlókra is gondoltak. Need for Speed Shift mond valamit? :)
9.
9.
CoDer
azta! nagyon bejön! Criterion RULEZ!!
8.
8.
NereusLaceee
...és az NFS6 jólismert vidéki pályája... ilyenkor érzem azt hogy az embernek nem jó ha már 15 éve ismer egy szériát :)
7.
7.
Csoola
bazzeg egy az egyben takedown volt burnoutbol mikor nekihajtott a rendör a versenyzönek... ahogy nézem ilyen most wanted-burnout keverék lesz, nekem bejön egyelöre, shift már nem tetszett mert szar fizikája volt, akkor már inkább grid, vagy másabb stilusban dirt2... az utolso hasonlo témáju cucc, az undercover meg rohadtul selejt volt, ugy leegyszerüsitve, mint egy százas szög
6.
6.
Kocsis92
"a hegyi szerpentineken való száguldozás sokkal élvezetesebb, mint ha éjjel a városban kavarnánk. " azért ez így nem feltétlen teljesen igaz:) a legjobb úgylenne ha mindkettő bennelenne:)

egy ilyen témához a realitás felesleges. az egész a rabló-pandúrra épít, az pedig csak az akicóbol élhet meg.
5.
5.
nagyon rák. nulla realitás, tényleg arcade maradt.

háttérben meg megy a SW zenéje.

sebaj srácok, az erő legyen veletek! :D
4.
4.
Anti4730
NA ez végre király lesz! Test Drive unlimited 2, és ez is nagyon jó lesz!
3.
3.
petimanus
Lehetne egy kicsikét arcade-szimulátor keverékesebb az egész, mint pl a GRID. MErt szép és jó, de, h majdnem 200-al belehajtani a kocsiba és pici reakció.
1.
1.
X360_FaNbOy
1.
1.
Speper
Jónak tűnik !!! Nekem sok emberrel ellentétben az eddigi NFS-ekkel sem volt olyan egetrengető bajom, bár komolyabban nem is figyeltem a cím pályafutását, de kitoltam az új részeket. Viszont a rendőr szerepre nagyon kíváncsi vagyok :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...