E3 2010: Dead Rising 2 - aprítás a plázában

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 17.
  • Videó
A szörnyű vírus elterjedése után fertőzöttek seregei lepték el a világot, Chuck Greene a kevés túlélő egyike. Nem hajlandó beletörődni a sorsába. Lássuk, hogyan!
A szörnyű vírus elterjedése után fertőzöttek seregei lepték el a világot, Chuck Greene a kevés túlélő egyike. Nem hajlandó beletörődni a sorsába. Lássuk, hogyan! A Capcom nem változat túlzottan a recepten, inkább felturbózza azokat a formulákat, amik az első részt - az Xbox 360 debütálása idején - naggyá tették. A Blue Castle Games játékában még intenzívebb hentparádé várható, a cél érdekében minden tárgyat fegyverként használhatunk az esetenként akár 1000 zombi ellen.

A kiállított demóban a játék első perceit vehetjük górcső alá. A Dead Rising 2 augusztus utolsó napján kerül a botok polcaira.


Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
13.
Mortician
#11: Nem, ez egy kaszinóvárosban fog játszódni. Las Vegas mintájára megalkotott Fortune City-ben.
12.
Ryukian
Hol máshol lehetne temérdek cucchoz jutni, ha nem egy óriásplázában, ahol gyakorlatilag minden megvan? Egyébként én még csak most fedeztem fel az első rész értelmét, hogy van célja a játéknak:D Majd meglássuk, mit tud a következő hentparádé:D
11.
renato999
Ez is egy kibaszott plázába lesz csak? Nem mintha rossz lenne, de az 1 is egy plázába van, ez így már unalmas !!Na de mind 1, a játék nagyon állat !!
10.
Salamon&Ubul
sztem sincs semmi értelme a l4d sokkal jobb
9.
tjames
Számomra ez ugyanolyan szarnak tűnik mint az egy....
8.
Mortician
#7: Számomra ez, mivel a Dead Space 2 csak jövőre érkezik. :D
7.
Kyuubi
#2: Hopsz, a GH: Warriors of Rock után xD#3: Ilyet csak az mond aki nem játszott az előző résszel...
4.
xXgoronikahunXx
Ez nagyon beteg XD Már alig várom, hogy kijöjjön!!!
3.
rowley
ennek mi értelme?:D nincs benne semmi pörgős, csak egy ilyen délutáni szétverhetnék valamit feeling átadása van az egésznek:S
2.
Kyuubi
#1: Jaja, az idei év legvárósabb játéka...
1.
Mortician
Nehéz lesz kibírni szeptemberig... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...