E3 2010: Rage - Buggyval a senki földjén

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 18.
  • Videó
Link másolása
Az id Software nem készült látványos csinnadrattával, csupán csendben demózta a korszakalkotónak titulált Rage-t. Mutánsok ellen a kősivatagban egy homokfutóval.
Az id Software nem készült látványos csinnadrattával, csupán csendben demózta a korszakalkotónak titulált Rage-t. Mutánsok ellen a kősivatagban egy homokfutóval. Azt illendő megemlítenünk, hogy játékmenetét tekintve semmi kiugró reformról nem szólhatunk, a rendszer kicsit a Borderlandsre emlékezet: az öntörvényű városokban küldetéseket vállalhatunk, mehet a dumcsi az NPC-kel, valamint cuccaink fejlesztése. A pusztaságba érve viszont mehet a darálás, rongyos mutánsok hada tör az életünkre, hogy este a combunkat tűzze nyársra.

A videó alapján a bejárható tér sem kiugró, valamint az elképesztő textúrafelbontás is egyelőre talonban heverészik. A távolságok leküzdésére egy korrekt kis buggy áll rendelkezésünkre, átmehetünk Carmageddonba is, frontálisan hajthatunk a gyalogos rémségeknek, plusz még ott vannak a fedélzetre szerelhető géppuskák is. Az elektromos nyíllal való lövöldözés üt. Carmack mester új motorja az év végén kerülhet nagyítóink alá.



24.
24.
Auchen
Fallout 3 igenis ratyi a többi Fallout-hoz képest, nagyon jó egy poszt-apokaliptikus játéknak de Fallout-nak semmiképp.
23.
23.
laca009
22 a fallout 3 mióta ratyi? egy az évjátékai közül és ha ratyi lett volna nem kapott volna egy csomó díjat sem meg 5 dlc-t meg goty kiadást sem... nem tom te miről beszélsz ha nem szereted a post apokaliptikus könyezetet akkor ez sem fog neked bejönni ahogy a borderlands sem...



Nekem annyi a véleményem a játékról hogy nem olyan mint a régi Id-s játkok de viszont nagyot fog durrani biztos sokat fogok szórakozni azzal a fej levágós bumeránggal :D
22.
22.
d15a5t3r
Tiszta Borderlands. Az meg nekem nem jött be. Állandó harc, másodpercenként elénk respawnoló ellenfelek rém idegesítőek voltak. Ahogy láttam itt is megállás nélkül terrorizál mindenféle ocsmányság. Plussz ahogy látom a szűk pályákon nem is lehet más utat választani, csak keresztül a csőcselékek tömegén. Persze ez csak video, majd kiderül ha 1szer az életben végre ez is elkészül...
21.
21.
tomy88trance
Ha nem lesz olyan ratyi mint a Fall Out 3 meg a Borderlands, bár az utóbbi egész tűrhető volt csak a kinézet nem volt bejövős, akkor ez is jó lesz :)
18.
18.
Beau
Ez nagyon jónak tűnik.
17.
17.
oppenheimer
várjuk már a doom 4-et:D
16.
16.
Dethklok
Szólni kellett volna a takarítóknak hogy takarítsák már el a homokot.
15.
15.
HerodPK
nice nice nekem nagyon adja ....föleg a fagyok iylen sufni tuning...és az egész olyan med maxes feeling lehetne:P
13.
13.
mani22
12.
12.
NereusLaceee
#9,#11: öregszem srácok... nekem fel sem tűnt elsőre :D
11.
11.
Dark_Temptation
#9: jajaja XD én is őt figyeltem.....
10.
10.
NereusLaceee
hát nagyon a Borderlands-ra hajaz :)
9.
9.
felegyi
Uhh, a szemem először is azon a meleg majmon akadt fenn, ilyeneket beengednek oda xD?
8.
8.
Mathia$
#7: pedig régen szaroztad :D

Borderlands óta bejön az összes ilyesmi játék ugye? :D



Én el se tudom mondani mennyire várom!
7.
7.
Slik
ez valami kurv@ nagyon jól néz ki :D
6.
6.
Dark_Temptation
remélem nem lesz olyan mint a fallout 3 mert az nagyon nem tetszett :)
5.
5.
Pukhi-zik
huh, szinte folyik a kép, és milyen texturak.. és ez egy sima 360on. Még sokara jelenik meg, addig talan lesznek uj monsztak is.
4.
4.
Kyuubi
Jóóól néz ki! Főleg az tetszik hogy nem látni benne elnagyolt textúrákat, tereptárgyakat, stb... Legalább is a videó alapján így tűnik.
3.
3.
megalonagyix
nagyón jók.. kár hogy ezket a gt-s videókat teszitek be, fele képet nem is látni :/ érdekesség hogy 60fps-el fut minden platformon.
2.
2.
pjoco
Szép nagyon szép! Amúgy tiszta Borderlands! :D Még grafikája is kicsit olyan! :D
1.
1.
tjames
Azért a textúrázottsága nagyon ottvan szerintem....

Nekem ez eddig tetszik....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...