Egyes Move-játékok támogatják a DualShock 3-t

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 23.
  • Hír
Link másolása
A Sony régóta hajtogatja, hogy nem idegeníti el magát a hardcore játékosoktól sem, így néhány Move-t támogató játék a hagyományos kontrollerrel is irányítható.
A Sony régóta hajtogatja, hogy nem idegeníti el magát a hardcore játékosoktól sem, így néhány Move-t támogató játék a hagyományos kontrollerrel is irányítható. Tehát ha valamiért fanyalognánk a mozgásérzékelős technológiától, vagy csak egyszerűen nem jött be, nyugodtan választhatjuk a DualShock 3 perifériát is. Mindez sok PS3 címnél egyértelmű is: a Killzone 3-t és a SOCOM 4-t még mindig kellemesebb a jól bevált joypaddal terelgetni. De mi a helyzet azokkal a címekkel, amiket kimondottan a Playstation Move-hoz jelentettek be? Meglepő, de a legtöbbjük DualShock 3 kompatibilis.


A hivatalos amerikai Playstation 3 weboldal mindjárt két részre bontja a Move-os játékokat. Az egyik csoportba tartoznak a Move-t mindenáron megkövetelő játékok, a másikba a Move-t (is) támogató címek. Ez utóbbiakat használhatjuk a régi kontrollerrel is. Olyan remek alkotások tartoznak ide, mint a Heavy Rain, a Tiger Woods PGA Tour 11, a SOCOM 4, a LittleBigPlanet 2, vagy a korábban Motion Fighter néven futó The Fight: Lights Out és a Kung-Fu Riders. De ennél elképesztőbb, hogy a szőrös kis majmot nevelgető EyePet is, bár ez tényleg annyira épít a Move-ra, hogy vélhetőleg csak elírásról van szó.
3.
3.
girgosz
Hatalmasat buknának vele, ha move exkluziv lenne az LBP2.
2.
2.
xXgoronikahunXx
#1: Én is pont ezt akartam írni:)
1.
1.
SWBF2
Oké, LBP2-t féltettem, hogy Move exkluzív lesz, de így megnyugodtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...