Kojima folytatja a Metal Gear Solid-sorozatot

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 27.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.
Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.



Először az E3 után kezdtünk gyanakodni, hogy Kojima esetleg újabb Metal Gear Solidot készít, mert a Metal Gear Solid: Rising (a projektet Kojima csak távolról figyeli) producere, Shigenobu Matsuyama kikotyogta, hogy a mester folytatja munkásságát, és a jövőben sem fog szakítani a Metal Gear Soliddal. Bár a fordítás nem volt egészen érthető, az információ mindenki figyelmét felkeltette, a hétvégén pedig a Metal Gear Solid játékokat kiadó Konami is megerősítette, hogy lesz még új Kojima-féle Metal Gear. A pletykák szerint Kojima a szeptemberi Tokyo Game Show keretein belül fogja leleplezni az új projektjét, az viszont egyelőre nem biztos, hogy ez az új MGS lesz.
18.
18.
Auchen
A Subsistance az MGS 3 Snake Eater, háromlemezes, kibővített válozata, érdemesebb azt megvenni.



Az Essential Collection tartalmazza a MGS 1-2-3-at. Tehát Metal Gear 1-2-t nem, azokat ma már csak a MGS 3 Subsistance kiadásában lehet beszerezni (azon belül az Existance lemezen van).
17.
17.
Auchen
#10: ja és Trilogy is van. CSak az PS2 exklúzív és benne van az első három Solid rész van. A MGS3 Existance DVD-jén pedig az első kettő Metal Gear van rajta (tehát nem a Solid).
16.
16.
Auchen
10: ilyen már van: Portable Ops. Az a két játék között van.
15.
15.
Szajolihoher
14.
14.
Iwashi
#13: Az első nagyon EPIC lett :D A másodikkal most játszok, de valamiért nem jön be annyira, lehet, hogy Raiden miatt, de a felénél megálltam... Folytatnom kéne már. BTW a Snake Eater kijött PC-re?
13.
13.
K2 The Highest
Az a lényeg, hogy mostmár azért kiadhatnák PC-re is, ha már az első pár részt kiadták és b*szott nagy volt a sikere! Az első résszel a mai napig játszom, mert annyira EPIC cucc:)
12.
12.
HomoLudens
#5: Szerintem ez eseben nem rókabőrős példáról van szó. Kojima egyszerűen ebben a világban él mikor dolgozik, mint egy jó író, mindig ezen kattog az agya ehez jönnek az ötletek ezért nem lessz lenyúlós tucat cucc hanem mindegyik jól kiforrott tartalmas hangulatos játék. Amit most csinál PSP-re hát kéremszépen magasan felülmúlta a várakozásaimat ezekután jöhet az MGS5 is nyugodtan.
11.
11.
_Tappancs_
ps3-ra tényleg jöhetne az első 3 rész .:)
10.
10.
Mathia$
Kérem szépen egy MGS5 legyen ami közvetlenül ott folytatja a 3. részt ahol az abbamaradt, egészen a peace walker kezdetéig.

És ha lehet kérek egy MGS trilogy kiadást amiben az első három rész van felújítva. :)



Kojima-val van az erő.
9.
9.
Exinor
#5: Pontosan, ki tudná eltemetni az arany tojást tojó tyúkját. Olyan, mint az Activisionnak a CoD sorozat, csak azzal ellentétben Kojima minden alkotása mestermű:)
8.
8.
HomoLudens
Ez egy nagyon nagyon jó hír!
7.
7.
tommy93
Ép most vittem végig meignt a 4. részt. Örömmel hallom.
6.
6.
huszti
és valljuk be, jók is az MGS játékok, panasz nem lehet rá
5.
5.
CrisRedfield/one
Kojima mester nemtud elszakadni a Metal Gear-től, mert ez hoz neki a legtöbbet a konyhára
4.
4.
klemid
Régebben mondta, hogy lesz még PS3 exkluzív játék és az E3-on beakarták mutatni csak valamiért elmaradt.
3.
3.
Netsu
#1: Aztán mi kell neked?
1.
1.
mnmn1
KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
1.
Beau
Ha Kojima csinálja akkor biztos jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...