All Points Bulletin - reklámok a beszélgetések alatt

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Annak ellenére, hogy a héten elinduló All Points Bulletin nevű MMO meglehetősen rugalmas fizetési rendszerrel operál, a reklámozás annál kirívóbbnak tűnik.
Annak ellenére, hogy a héten elinduló All Points Bulletin nevű MMO meglehetősen rugalmas fizetési rendszerrel operál, a reklámozás annál kirívóbbnak tűnik.

Ugrás a galériához

Az All Points Bulletin gyakorlatilag csak az "akciókörzetbe lépésért" számít fel díjat, ami azt jelenti, hogy például a közösségi és a kereskedelmi tevékenységekért nem kell fizetni. A dobozos program megvásárlása után tisztán 50 óra ingyen akció jár, utána pedig különféle konstrukciók szerint vásárolhatunk újabb játékórákat vagy akár bizonyos időre szóló korlátlan hozzáférést is kiválthatunk majd.

Az APB ajándék akcióórákkal jutalmazza a jól teljesítő játékosokat, ez pedig azt jelenti, hogy elvileg elég sokáig ki lehet húzni a játékban úgy, hogy csak magáért a szoftverért fizettünk a boltban. A rossz hír azonban az, hogy az ingyenes játékért reklámmal büntetik a felhasználókat, mégpedig meglehetősen idegesítő módon úgy, hogy a mikrofonos beszélgetéseket szakítják meg hirdetéssel. A reklámokat letiltó VOIP Premium csak a fizető játékosok kiváltsága, az ingyenes játékra berendezkedő felhasználók három óránként egyszer, mikor belépnek az "akciókörzetekbe", kénytelenek lesznek elviselni a hirdetéseket. Öröm az ürömben, hogy ha valaki három óránál többet akciózik, akkor már csak a legközelebbi belépéskor szólalnak meg a reklámok.

5.
5.
rowley
Tetszett az 5let,de ez a fizetési konstrukció szánalom meg ez a reklám blama...
4.
4.
Optimus Prime
Én a címből azt hittem két NPC párbeszédjében integrálják majd a reklámot. Megy a szöveg és közbe bevág valami márkanevet, mint Truman Show filmben. :D
3.
3.
petimanus
Nekem megmarad a jó öreg chat XD Vagy akivel érdemes játszanom, annak elkérem a tesmspeak-jét, vagy az xfire címét azt le van tudva :P
2.
2.
1.
1.
Bumbi_King
Hát engem maga a játék se nagyon érdekel ugyhogy nekem tökmind1 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...