Úton a Dante's Inferno 2?

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 30.
  • Pletyka
Általános jelenség, hogy egy játék várva-várt folytatásáról már akkor értesülünk, mielőtt azt a kiadó hivatalosan bejelentené. Állásajánlatokból sok minden kiderül.
Általános jelenség, hogy egy-egy játék várva-várt folytatásáról már akkor értesülünk, mielőtt azt a kiadó hivatalosan bejelentené. Állásajánlatokból sok minden kiderül. Jelen esetben is pont ez történt, nem titok a pletykák már korábban felreppentek, miszerint trilógiává avanzsál Dante pokoljárása, hiszen a klasszikus irodalmi mű is három főbb részből épül fel. A Pokol csak a kezdet, az eladások is szépen muzsikálnak, így aztán nem meglepő, hogy az EA többek között vezető designert keres egy teljesen új akció-kaland munkálataihoz.


A project leírásánál csak a hülyéknek nem esik le, hogy a Visceral Dante's Inferno 2-ről van szó: "ez a project egy folytatása lesz a Visceral Games népszerű brandjének. Mivel a Dead Space 2 már készül, el lehet képzelni, melyik lesz a kiszemelt alany.

Ennél lényegre-törőbb bejelentést nem is várnánk a kaliforniai stúdiótól.
12.
farkas1
Ja a nézet remélem azon változtatnak ami kizárt lenne.De 100% a folytatás hisz a játék végén ott volt kiírva hogy coming soon.
11.
air 2
Hát az első számomra vegyes felvágott.Volt ami nagyon tetszett(pl az átvezető kisvideók eszméletlen minőségi darabok voltak)graf rendben,játékmenet God Of War,de valahogy nem volt egészben!Kamerakezelés sok helyen szar,normál fokozaton túl nehéz ,a harcok unalmassá váltak stb...
10.
wildláma
jeeeeee ... imádom :) ha már nem kapunk god of wart :)
9.
AmreyP
Nekem elég volt a demo belöle nem igazán fogott meg...Gow3 jobban tetszett :)
8.
Yagami Light
Nekem tetszett a játék. Hangulatos, brutális, God Of War feeling ez bőven jó volt. Persze elismerem, hogy sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nekem így is tetszett.
7.
dawe001
#7: Igen, a végéből én egyből levettem, hogy itt aztán lesz folytatás... :)
5.
doomSbloom
és ugyan mit várhatunk a folytatásban?:D
5.
SamS
én kinyomtam az egyet nekem tetszett :) várom a folytatást is.plusz azzal a befejezéssel érdekes lett volna ha nem lenne folytatás.
4.
zoli12i
még az 1. sincs meg de jöhet ! :-)
3.
tronlegacy
Ahogy mondod a vége volt a legroszabb az egész játékban.
2.
Griewer
Remélem jobb lesz mint az 1.

Az is marha jól indult, de a vége az eléggé zs kategóriásra sikeredett. Hát hajrá.
1.
tronlegacy
Remélem jobb lesz, mint az első.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...